Numark NS7 II a Serato DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
GeGi

Numark NS7 II a Serato DJ

Příspěvek od GeGi »

Zdravím Vás, kolegové..

Pořídil jsem novou mašinu.. Začal si zvykat a ohmatávat Serato DJ, přece jen je ke kontroléru plná verze, tak proč nepřejít, když je možnost a už dříve jsem chtěl zkusit právě Serato..

Mám ale počáteční a celkem základní problém.. Kontroler už jede, v testování funkcí doma se ovšem začala dělat jedna nepříjemná věc..
Po různých testování co vše kontrolér uměl, jsem zkusil jaký je zvuk, hodil pár songů do autoplay.. A v tom se projevoval problém ,který mi dost vadí. Jedná se o to, že kontrolér hraje nadále dál na autoplay (to že nejde nastavit fade out a in jsem už vstřebal), tak se kontroler sekne, a nejde na něm nic dělat, v programu jedině myší, hudba jede ovšem pořád dál bez problémů, jediné co pomůže je vytáhnutí USB a dát jej zpět, takže pauza sice minimální, ale na akci si to neumím představit.. Po USB zpět se vzpamatuje a opět reaguje.. Výměna USB kabelu za jiný, nepomohl (původně jsem myslel, že pomůže).

Můj PC je starší MACBOOK black late 2008... Tedy systém Lion.. V tom by ovšem neměl být problém, mám jen poslední Serato verzi, který ofiko ještě podporovala OS X, tak v tom snad neměl být problém..

Pánové setkal se prosím někdo s takovým problémem, at již se stejnou konsolou nebo jinou? Kde by případně měl být problém? Zda autoplay? Momentálně se to snažím testovat, ale také zde se s tímto problémem rád podělím... Díky

P.S.: tak i sázení hudby do Serata postupně ne přes autoplay nemá vliv... Opět seknutí, vše jede, jen se musí zas vytáhnout aby to reagovalo..

Odpovědět