numark mixtrack

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
mariena

numark mixtrack

Příspěvek od mariena »

zdravim...mam len jeden maly lacny dotaz:D to ze mixtrack nema integr. zvukovku znamena ze musim pripojit aj sluchadla aj repros do notasu a kedze mam len vystup na repro a mikro ked pouzijem rozdvojku bude to fakcit tak ze v sluchadlach si budem moct prepnut ktory deck mi tam ma hrat? diky moc...numark mixtrack pro ma tu zvukovku takze tam sa to predpokladam ze da ano??:D:D

dakujem moc moc...nevedel som to tu najst a dost ma to suri...na vikend nieco potrebujem zohnat a tak neviem sa rozhodnut...pozeral som tiez bcd3000 a neviem ako je to s funkciami v porovnani s mixtrackom pocul som ze scratch naprd u bcd3k ...este by som sa chcel spytat ci tie cue tlacidla (3 hore) na PRO su aj na behringeri...popr. na mixtracku prvom je len jedno dole pod prehravacom a namiesto hornych cue su killy eq...tiez ci sa to da nejako uhrat softwarom...diky moc moc!!!

crewy

Re: numark mixtrack

Příspěvek od crewy »

nebude leda udelat mono kabel a budeš hrat mono. musis si sehnat externi zvukovku aspon tuto http://www.digicity.cz/zbozi/sweex-exte ... p=z:189434 (nic profi mozna o jeden stupinek vyssi nez v notebooku ale lepší jak hrat mono) a pak to v programu nastavit. pokud koupis kontroler se zvukovkou tak nic nepotrebujes jen notes v nem DJ program a tu konzolu se sluchatkama. lepší je vzit se zvukovkou a popripade pak koupit lepsi externi zvukovku jako treba audio 2dj

mariena

Příspěvek od mariena »

diky zatim moc...este by som sa chcel spytat ci sa moc lisi Hercules Dj Control Steel a Numark Mixtrack...ext. zvukovku potrebuju oba ale myslim skor vo funkciach a aky sw pouziva hercules...mam moznost za 100e kupit hercula a 120 numark...co sa viac oplati a co je na vyssej urovni... dik

crewy

Příspěvek od crewy »

jsou to midi konzole tak muzes pouzivat sotfware jaky chces. ty konzole asi vyjdou na stejno,nevim ani jednu jsem nemel ani nedrzel... ale hrcules ma 67 ovladacich prvku a numark 62(nevim to jiste) a navic je hercules drazsi kdy se kupuje nový.

Azu

Příspěvek od Azu »

Numark je o poznání větší a má lepší jog kola.
Doporučuju nevymýšlet zcestná řešení jen díky aktuálním finančím možnostem a vzít rovnou kontrolér s integrovanou zvukovkou
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mariena

Příspěvek od mariena »

po fyzickej stranke vidim rozdiel aj ja:D:D a po financnej...dost ma to suri a kedze nemam staly prijem chcem to vyriesit co najskor s tym co mam...kym tie peniaze miniem na nieco "zbytocne" :D:D nepredpokladam ze s tym budem chodit na mega akcie, skor to mam na sukromne party a udalosti...tiez neviem ako ma to bude velmi bavit...takze toto chcem len na zaciatok a ziadne plany zatial nemam...mam prilezitost kupit ten hercules dj control steel aj so zvukovkou nejakou creative na ktorej chlapik fical, za 120e hranu asi 3x...proste podla mna vyhodna kupa...popripade poradte nejaku zvukovku najlepsie aj s linkom priamym...

dakujem moc

mariena

Příspěvek od mariena »

nebude tam stačiť namiesto celej zvukovky len niečo takéto? http://www.progamingshop.sk/speedlink-s ... -2170.html :D:D btw...na tom herculese sa dá prepínať aby som pocul v sluchadlach len jeden deck?

crewy

Příspěvek od crewy »

porad bude hrat mono takze to zahod tu moznost... jo a prepinat muzes aj na numarku zalezi jak to namapujes... pokud nevis jak funguje midi konzole tak hledej a kor bez zvukove karty... bud si zaplatis nebo bude hrat na **** nic vic osulit nic nejde jako u vsecho

rcbandit

Příspěvek od rcbandit »

[quote="mariena"]nebude tam stačiť namiesto celej zvukovky len niečo takéto? http://www.progamingshop.sk/speedlink-s ... -2170.html :D:D btw...na tom herculese sa dá prepínať aby som pocul v sluchadlach len jeden deck?[/quote]

Musíš koupit zvukovku s podporou ASIO. Jinak to nebude chodit korektne. Vsechno se bude zpomalovat, velke zatizeni PC. Podobny problem jsem resil i ja s BCD2000. Nakonec to chodilo az s USB Creative Soundblaster. Ale stejne jsem to prodal a koupil Mixtrack Pro a je po problemech.
Momentalne bych sel zrejme do Reloop Mixage. Maji ho v akci zde za 3990,-:

http://www.shop4djs.com/reloop-10/reloo ... ition.html
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

mariena

Příspěvek od mariena »

zdravim...takze hercules uz je doma aj so zvukovkou creative soundblaster externou...konzolu som uz rozbehol...avsak s tou zvukovkou mam trosku problem...ovladac k nej bol stary a nekompatibilny s win 7, ten som teda stiahol...avsak funguje mi len vstup mikro a sluchadla, taktiez ked namiesto sluchatok pripojim repraky, ked pripojim repraky na ktorykolvek zo zadnych vystupov nejdu...co mam teda robit?:D repraky mam 2 sirokopasmove genius...dalsi problem je ze mi nefunguje dialkove(RM-1500) treba k tomu nejaky specialny ovladac? alebo ako? poradte cosi...

dakujem moc...

mariena

Příspěvek od mariena »

niečo sa mi už podarilo...pripojil som repro do pc a sluchadla do zvukovky a mozno ze tak som to aj mal:D:D ale neviem nezdá sa mi to...avšak hrá aj jedno aj druhé, zvukovka ide ale s menším oneskorením...dá sa to nejak vyladiť alebo je to kvôli slabej ramke...moj noťas: 2gb ram 800mhz a cpu myslim 1800mhz nevim presne nie som doma...ale myslim ze na cpu ani nezalezi...

Odpovědět