numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
tonyk
Příspěvky: 7
Registrován: 20 bře 2011 21:08

numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...)

Příspěvek od tonyk » 22 bře 2011 18:30

Zdravim

Dnes som dostal tuto masinku, ale zaboha neviem nastavit vo Virtual DJ LE aby to spravne hralo. Mam to s PC prepojene cez USB, a do kontroleru zapojene len sluchadla. Problem je, ze to co by mal byt master, tak to hra v sluchatkach, alebo cez repro zapojene v PC, ale nejdu tu nastavit odposluchy. Musim repraky zapojit priamo do kontroleru alebo ide to aj takto? Resp. skusal som nastavit aj 2 zvukove karty (logicky) a pre master som zvolil kartu ktoru mam v PC a pre Sluchatka (odposluchy) som zvolil Mixtrack Pro. Ale nefunguje to tak. Ak ma s tym niekto skusenosti, bol by som velmi rad keby mi poradil ako to nastavit. Diky moc.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od hoolifan » 22 bře 2011 18:48

jelikož je u toho vdj le tak by mohl být ořezaný tak, že musíš použít jen zvukovku v kontroléru.. chtělo by to ale screen shoty nastavení zvukovky a přesnější popis toho co mačkáš, když chceš aby ti zvuk šel do sluchátek.. taky zkontroluj kolečko kterým se reguluje to, co si pouštíš do sluchátek.. jde to nastavit tak, že slyšíš všechno jak master, tak sluchátka, nebo jen sluchátka..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 22 bře 2011 19:20

Jo taky jsem ho dostal teď o víkendu a jak říkáš tak to nastavit nejde.Taky nechápu proč.Jinak musíš nastavit jen zvuknu z kontroleru.Jinak by mě zajímalo protože se tu psalo že ze zadních výstupů jde zvuk stejně ale není to tak, jeden je master a druhej sluchátka + sluchátka zepředu což teda nechápu. A to je ještě advanced nastavení kde si můžeš nastavovat master a jakoukoliv zvuknu a výstupy(pro verze) ale ani tak mi to nešlo tak nevim kde maj soudruzi chybu :D

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od hoolifan » 23 bře 2011 08:23

soudruzi nikde chybu nemaji, dali ti orezanou verzi, na ktere jednoduse chybi nejake moznosti nastaveni a vylepseni..pokud budes hledat najdes vsechny orezavky.. kdyz si ale upgradujes na verzi pro, zmizi vsechny a budes moct program plne vyuzivat..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 23 bře 2011 15:54

To se pleteš já mám verzi PRO a hlavně máš 20dní na odzkoušení verze PRO :)
Takže tam soudruzi chybu maj, protože to nastavit nejde.Když dám aby zvukna z notasu byla master a numark sluchny,tak mi jde jen master v notebooku a v numarku mi nejdou sluchátka.
Když používám jen numark tak mi jde master z numarku ale jen 1 a 2 nebo 3 a 4 oba nevypouštějí stejný signál a ze předu sluchny.To potom nechapu na co jsou vzadu výstupy 2x když jsou ty druhé naprd :D

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Azu » 23 bře 2011 19:20

Soudruzi z Číny jistě neudělali, chyba sedí za klávesnicí
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tonyk
Příspěvky: 7
Registrován: 20 bře 2011 21:08

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od tonyk » 23 bře 2011 19:48

no dnes som sa s tym drbal snad 2 hodiny a nic...fakt tomu nechapem, nech to akokolvek nastavim, tie odposluchy jednoducho nefunguju ...ako pokial je to naozaj kvoli osekanemu softu, tak si surovo stiahnem starsiu plnu, cracknutu verziu VDJ alebo Traktor a nejako to namapujem, alebo mi kamos-zvukar spravi redukcie cinch>jack a vyuzijem teda oba vystupy na konzoly ...dost ma to serie, je to totalne neprakticke, jak mozu takto vychcano nutit hned si upgradeovat na pro verziu, chrapuni :?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Azu » 23 bře 2011 19:55

OUTPUT 1 (RCA) – This stereo RCA connection will output the Master Mix from your computer. Please use a stereo RCA cable to connect this output to a powered speaker or amplifier system.

OUTPUT 2 (RCA) – This stereo RCA connection will output the Cue Channel from your computer for monitoring purposes. Please note that the Cue Channel is also output through the HEADPHONES output on the front panel.
Note: If you are using Virtual DJ Pro, you may assign the Cue Channel to OUTPUT 2 or split the left and right channels of the Master Mix to OUTPUT 1 and OUTPUT 2, respectively.

HEADPHONES – This stereo 1/4" output will output the signal being routed to the Cue Channel.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 23 bře 2011 20:05

No dobře tohle dejme tomu beru, takže out 2 je zároveň s předním výstupem sluchátek.Jenže když zkusím nastavit 2 sound cards a dám Notebookovou jako master a Numark jako odposlech tak mi zepředu do sluchen nic nejde.Znamená to že to jde do zadního outu 1 nebo jak??

tonyk
Příspěvky: 7
Registrován: 20 bře 2011 21:08

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od tonyk » 23 bře 2011 22:32

no dobre, takze znamena to, ze ked pouzivam VDJ LE pridavany ku kontroleru, musim pouzit na cue channel kabelaz ustiacu z jedneho z vystupov vpredu a zredukovanych na stero cinch > jack ???

aka je najjednoduchsia cesta k pouzitiu OUTPUT1 ako Master a Headphones vystupu ako Cue (sluchatka), bez akychkolvek dalsich zapojeni a bez upgradeu na VDJ PRO ?

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 23 bře 2011 22:40

V tom LE by mělo být vše ok, normálně sluchátka zepředu a output 1 ti pojede Master.Tam snad ani nic jinak nastavit nejde.Mělo by ti to běhat, tam je problém s tou druhou zvuknou.Vypadá to že když použiješ jako master jinou zvukovku tak pak odposlech jde do output 1 to by znamenalo použít redukci z RCA na jack samice 3.5 což mi přijde ale pěkně trapný :D

tonyk
Příspěvky: 7
Registrován: 20 bře 2011 21:08

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od tonyk » 24 bře 2011 18:49

:) sorry za moje blbe chapanie anglickeho textu, super, mate pravdu, slape to jak ma ...najprv som mal problem- kurvili sa sluchadla, hrali len mono, mal som poriadne nervy, napadlo ma zapojit to cez nejaku redukciu do output 2, potom som zistil ze je to pičovina, ako na odposluchy by stacilo aj mono, ale sralo ma ze to nejde na 100% tak jak ma...potom som zistil, ze mam len pokazeny 3.5>6.3 adapter, no proste banalna kokotinka a ja dement som na to dosiel az teraz...no a celkom to uz slape, takze som spokojny

no jo, to s tymi 2 zvuknami je dost blbe, ono logicky by to malo ist ako pises, ale tak ma napadlo, ze to moze byt kvoli usb zbernici, ktora by vlastne fungovala ako prepojenie medzi 2 samostatnymi zvukovimi kartami a kedze USBcko ti tu konzolu napaja a zaroven s nou komunikuje, tak uz nieje schopne prenasat zvuk ...neviem nemam s tymto skusenosti, mozno u inych zariadeni to ide a ak by to bolo VDJ, tak skus iny soft

a este sa chcem spytat, aky je rozdiel medzi VDJ LE a VDJ PRO ...diky

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 24 bře 2011 19:44

No vidíš tak to máš vyřešené :D S tou druhou zvuknou je to škoda já právě myslel že to bude líp vymyšlené :(

Jinak rozdíl mezi VDJ LE a PRO máš zde:
http://www.virtualdj.com/products/comparison.html

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Azu » 24 bře 2011 20:02

Nechápu co s tím asi děláte, protože normálně dvě zvukovky fungují. Takže jedině to můžete mít špatně nastavené
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 24 bře 2011 20:20

Tak mi prosím pomoc.Prostě když dám aby Notebooková zvukovka byla master a numark odposlechová tak mi do sluchátek v předním panelu nejde zvuk.Jde do zadu a to do Out 1.
To znamená že musím použít tu redukci jak jsem psal ale to mi přijde na ho... když je zepředu je vstup na sluchadla.Dá se to nějak vyřešit nebo je to dané.
Předem dík za odpověď

Odpovědět