numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Azu » 24 bře 2011 20:22

Krom toho že máš zvolit ty zvukovky, máš taky nastavit které kanály z té zvukovky použít
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 24 bře 2011 20:31

A kde je nastavim když to dám.

Inputs - None
Outputs - Headphones Master: First card / Headphones Second Card
Sound card - 2 cards First : Conexant HD audio output
Second: Mixtrack Pro

tam ty kanály nenastavím prostě takhle to mám teď nastavené

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Azu » 24 bře 2011 20:57

Nechce se mně zase instalovat VDJ abych se na to podíval přesně, ale můžeš si také nainstalovat ASIO4ALL a budou se ti všechny zvukovky chovat jako jedna a pak to uděláš také
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 24 bře 2011 21:18

No jo ale to mi zas píše že nemám dostatek kanálů přes to asio ovládání.Do toho asi kopnu a bude :D

Woody
Příspěvky: 99
Registrován: 04 úno 2010 21:35

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od Woody » 26 bře 2011 21:28

Tak jsem si vytáhl ještě moji dobrou zvuknu Lexicon Alpha a zkoušel jsem hokusy pokusy a stejně nic.Asio mi nejde a když dám master Lexicon tak mi stejně nejde zvuk do headphones dopředu.Tak už nevim asi s tím nic dělat nejde že? Nebo má někdo nějakej návrh. :D

fejk
Příspěvky: 15
Registrován: 18 srp 2011 19:34

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od fejk » 21 srp 2011 12:00

ja mam jeste zapeklitejsi problem... samozrejme zvuk mi taky nesel zepredu do sluchatek, tak si rikam zapojim to pres mixak (reloop rmx-30) a odposlech si pichnu do mixu, ale mam mensi problem - mix je nejaky divny a obe dve linky mi to haze na moji prvni na mixu a knobama na ty prvni lince ovladam oba dva kanaly, coz je divny a znemoznuje to mixovat na nem, coz je jeste v pohode (porad muzu mixovat na numarku, to funguje ok) , ale horsi je ze si nepustim z druhy linky ani ten odposlech pres mixak... co s tim? podle me je problem v nastaveni, tady pridavam screen:
audio setup:

Kód: Vybrat vše

http://img685.imageshack.us/img685/2937/audiosetup.png
output routing

Kód: Vybrat vše

http://img685.imageshack.us/img685/2937/audiosetup.png

fejk
Příspěvky: 15
Registrován: 18 srp 2011 19:34

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od fejk » 21 srp 2011 13:55

edit: kecam, sluchatka mi zepredu na mixu jdou, ale leze z nich stejnej zvuk jako z masteru - jedna linka ve ktery jsou obe dve, takze nemam moznost predposlechu

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od crewy » 21 srp 2011 14:11

mas jeden a ten samy link


fejk
Příspěvky: 15
Registrován: 18 srp 2011 19:34

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od fejk » 31 srp 2011 14:42

uz jsem na to prisel, screen jak ma vypadat spravne nastaveni:
http://imageshack.us/g/717/traktornumarkoutputrout.png/

ted mi vse funguje jak ma, priposlech, vsechno... jen nemam moznost pouziti externiho mixu, jelikoz to jde uz z kontroleru zmixnuty v jednom masteru... (a ja si naivne myslel ze to proudi ze dvou decku a kazdej svoji linkou ven, ale ta druha je na dalsi priposlech ocividne)

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od rcbandit » 13 zář 2011 13:47

Ve Virtual DJ jde nastavit moznost pouziti externiho disku. Ale zatim jsem to jeste netestoval.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od crewy » 14 zář 2011 01:48

[quote="fejk"]uz jsem na to prisel, screen jak ma vypadat spravne nastaveni:
http://imageshack.us/g/717/traktornumarkoutputrout.png/

ted mi vse funguje jak ma, priposlech, vsechno... jen nemam moznost pouziti externiho mixu, jelikoz to jde uz z kontroleru zmixnuty v jednom masteru... (a ja si naivne myslel ze to proudi ze dvou decku a kazdej svoji linkou ven, ale ta druha je na dalsi priposlech ocividne)[/quote]
to bys musel nastavit jinak aby si mohl pouzit externi mixak, nejlip s externi zvukovkou.

chvostaj
Příspěvky: 4
Registrován: 12 črc 2012 14:50

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od chvostaj » 03 led 2013 01:14

Jestli to teda chápu dobře, tak když chci používat výstup master a výstup na předposlech (sluchátka), tak jsou tyto 2 možnosti =>
1.) jako master použiju výstup Mixtracku OUT 1 a jako předposlech výstup z PC - (=potřebuji přece 2 zvukovky)
a nebo druhá možnost
2.) jako master použiju výstup z PC a na předposlech jack výstup Mixtracku z přední strany (=opět potřebuji přece 2 zvukovky)

Je to tak? Nebo mohu na Mixtrack napojit master (OUT 1) i sluchátka (jack ze předu)??

Předem díky moc!
Hudba je vše... All you need is music :-)

Svatba, svatby a DJ - http://www.dj-na-svatby.cz
dj na svatbu jak se patří :-)

chvostaj
Příspěvky: 4
Registrován: 12 črc 2012 14:50

Re: numark mixtrack pro - ako nastavit zvuk (master/phone...

Příspěvek od chvostaj » 04 led 2013 01:55

No tááák...poraďte někdo pls :))
Hudba je vše... All you need is music :-)

Svatba, svatby a DJ - http://www.dj-na-svatby.cz
dj na svatbu jak se patří :-)

Odpovědět