Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
wejzy
Příspěvky: 4
Registrován: 14 říj 2017 15:47

Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od wejzy » 14 říj 2017 18:11

Dobrý den,řekl jsem si že půjdu s dobou a koupil jsem si na doma zmíněný dj kontroler a zajímalo by mne jak funguje led output???!!!

Pustím si track přes serato dj intro,všechno mám stáhlé diody na outputu blikají permanentně v červené.Kabel jsem použil oveřený,přebuzené nic nemám ani nic nevrčí.Napojené mám studiové monitory.

Docela mě to znervoznujě.

Děkuji za všechny rady a tipy.
Naposledy upravil(a) wejzy dne 16 říj 2017 14:57, celkem upraveno 1 x.

wejzy
Příspěvky: 4
Registrován: 14 říj 2017 15:47

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem

Příspěvek od wejzy » 15 říj 2017 18:37

Nikdo nic? Vykoumal jsem že když si pustím odposlech do sluchátek (hd 25) tak ledky vyleti až nahoru.Taktéž když vyjedu se šavlema nahoru.Zvuk mám témeř ztlumený.Myslíte že by to mohlo být tím základním softem? (serato dj intro).Nebo proč se mi míchá výstup sluchátek a beden???Není tam téměř žádné nastavení pro zvuk.Měří to teda výstup na repro nebo na sluchátka?Je to nějaké divné a nechci tam něco odpálit.Ve videích na youtube co jsem koumal tak jim to funguje normálně...

wejzy
Příspěvky: 4
Registrován: 14 říj 2017 15:47

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem

Příspěvek od wejzy » 16 říj 2017 14:56

Problém vyřešen,zkusil jsem Virtual DJ8 a tam ten problém nebyl.Takže Serato DJ intro je nějaké nedojeblé.Doufám že plná verze co mám v plánu si z další výplaty pořidit ten problém mít nebude.

Jirka84
Příspěvky: 4
Registrován: 22 dub 2018 10:41

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Jirka84 » 22 dub 2018 10:47

Ahoj,chci se zeptat a zároveň poradit.
Koupil jsem si z druhé ruky kontroller Numark Mixtrack Pro III a potřeboval bych ho připojit k macbooku,jsem začátečník a vubec nevim jak na to.
děkuji za radu

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Venti » 22 dub 2018 11:59

Jirko a s cim mas konkretne problem ? Nainstalujes si Serato DJ, potom prepojis konzolu s pocitacom s USB kablom. Spustis Serato DJ, ten by si mal najst konzolu a mal by si fungovat.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Jirka84
Příspěvky: 4
Registrován: 22 dub 2018 10:41

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Jirka84 » 23 dub 2018 06:47

Ahoj Venti,tak to jsem třeba úplně nevěděl.Moc děkuji za radu.Hned vyzkouším.

Jirka84
Příspěvky: 4
Registrován: 22 dub 2018 10:41

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Jirka84 » 23 dub 2018 19:49

Ahoj,nainstaloval jsem Serato DJ Lite.
Kontroler už svití,bliká ale neleze zvuk... předpokladám,že musím připojit master,aparaturu,bedny.. z pc zvuk asi nepoleze.
Každopádně jsem zvyklí hrát přes Virtual DJ,poradíme s nastavením?
Moc děkuji.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Venti » 23 dub 2018 20:12

Ano urcite, treba pouzit ten cinch vystup, ktory je vzadu. Tento pripojis ku aparature
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Jirka84
Příspěvky: 4
Registrován: 22 dub 2018 10:41

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Jirka84 » 24 dub 2018 08:18

Bylo mi to jasné,že přes macbook ten zvuk nepoleze,děkuji.
Teď bych potřeboval poradit s tou konfigurací na Virtual DJ.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Numark Mixtrack III Pro led output problem - SOLVED

Příspěvek od Venti » 24 dub 2018 13:46

A co takto si skusit precitat manual alebo pozriet si tieto veci na youtube ? :). S VDJ to bude asi podobne, akurat v nejakych nastaveniach zmenis kontroler, kde ale presne to je netusim, nepoznam VDJ
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Odpovědět