Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
zwuk
Příspěvky: 3
Registrován: 03 led 2010 18:20

Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od zwuk » 03 led 2010 18:27

Nazdarek, potřeboval bych poradit s VJD6.
Mam midi controler BCF2000, potreboval bych nastavit ve VDJ6 rychlost tracku v decku A na 1.savli a rychlost tracku v decku B na 2 savli. Jako to jde v TRAKTORU.

Pokud se musi porad prepinat ty decky tema nablblyma tlacitkama, tak to znamena ze nikdy nemuzu plynule ubirat treba basy na A s zaroven pridavat basy na B.

Doufam ze je to pochopitelny a dekuju predem za pomoc. Diky :)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od crewy » 03 led 2010 19:40

tam si taky musíš zvolit jestli je to na active deck,deck 1,deck 2.

zwuk
Příspěvky: 3
Registrován: 03 led 2010 18:20

Re: Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od zwuk » 03 led 2010 20:21

crewy píše:tam si taky musíš zvolit jestli je to na active deck,deck 1,deck 2.
a kde presne si to musim nastavit? primo v tom mapovani midi akorat zmacknes tlacitko, a pak kliknes na ten prvek kterym chces hybat?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od crewy » 03 led 2010 21:41

je to podle verze 5 ale v 6 to tam byt taky musí.Obrázek

zwuk
Příspěvky: 3
Registrován: 03 led 2010 18:20

Re: Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od zwuk » 04 led 2010 19:26

jasne tim to bude, ve verzi 6 to tak vubec neni ale uz jsem na to prisel, jinak diky moc za ochotu :)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Nechapu mapovani MIDI u VDJ 6

Příspěvek od hoolifan » 04 led 2010 20:31

na stránkách vdjje máš vše co potřebuješ..

takhle se mapuje

http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript.html

a tady máš mapovací slova

http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript_verbs.html
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět