Zdravim,
přestěhoval jsem se do anglie a vzal sem si sebou pouze serato SL3 + laptop.
(celou svoji "karieru" sem používal gramce a co se týče midi kontroleru sem uplná lama - ale už ted vím že mi je zvukovka ve spojeni s kontrolerem k nicemu)
nyní zvažuji koupi kontroleru S2. A moje otazka zní:
Lze používat na Kontroleru S2 od NI software Serato SL? popř.: za jakých podmínek atd.
pokud to nelze prosím o doporučení nějakého jineho kontroleru v podobne cenove ralaci u ktereho LZE používat software serato SL.
díks
l.
Native instruments S2 + SW rane serato
Re: Native instruments S2 + SW rane serato
Namapovat na Serato by to asi šlo. Nicméně nevím proč jsi zvolil zrovna výrobek který je přímo od NI, a tudíž dělanej vyloženě k traktoru, když je na Serato tolik dobrých kontrolerů. Reloop Terminal Mixy počínaje, přes Numark N4, NS6, Vestax spin, až po Pioneer DDJ-SX konče... Myslím že pokud tíhneš k Seratu tak by bylo lepší vzít kontroler kterej s využitím pro tento Software je dělanej, nebo s tím aspoň počítá. Což NI S2 opravdu není..
Myslím si že lidi co chtějí kontroler k Seratu, jsou na tom s výběrem sakra líp než lidi co chtějí kontroler k Traktoru.
Myslím si že lidi co chtějí kontroler k Seratu, jsou na tom s výběrem sakra líp než lidi co chtějí kontroler k Traktoru.
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Jasně..mě se ta S2 libí protoze má dobrý reference, je kovová, má diody u kanálů,navíc je to lepší značka nez numark,reloop,...pro mě strašná nevyhoda je ten traktor kerej se mi vubec nelibi a nechce se mi ho používat..
stežejní veci pro me sou kovova konstrukce, ledky a pokud možno napájeni skrz USB.
Někdo ví o takovym zařízeni?
dik
stežejní veci pro me sou kovova konstrukce, ledky a pokud možno napájeni skrz USB.
Někdo ví o takovym zařízeni?

dik
Toto ti nikdy fungovat nebude, serato a mapování midi kontrolérů to moc dohromady nejde, v seratu funguje jen to co mají na tvrdo integrované a to ještě bez možnosti pozměnit tomu nastavení vlastním potřebám, v toto je Trakto nedostižitelnej.
JInak teda nevim nic o tom, že by S2 byl kovovej, naopak je to plastový stejně jako vše od NI , ty jejich výrobky jsou dost tragický, se tomu zozpadají nejčastěji jog kola a odcházejí fadery.
JInak teda nevim nic o tom, že by S2 byl kovovej, naopak je to plastový stejně jako vše od NI , ty jejich výrobky jsou dost tragický, se tomu zozpadají nejčastěji jog kola a odcházejí fadery.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
S2 neni kovovy? snad sem nekde čet i že jo..ale ta vaha 2,7 by odpovidala spis tomu plastu..takže beru na vedomi ze to je plastova mrdka
ok, tak jinak.. muže nekdo poradit kontroler na kerym 100 % funguje scratch life (nikoliv scratch itch, dj intro atd ) a je napajenej z USB?
díks

ok, tak jinak.. muže nekdo poradit kontroler na kerym 100 % funguje scratch life (nikoliv scratch itch, dj intro atd ) a je napajenej z USB?
díks
scratch live ti ani jeden kontioller nepodporuje,lebo to je dvs. Môžeš to teoreticky vyriešiť skladačkou napr. 2x eks xp5,alebo denon dnsc2000 napojíš na mix a budeš hrať cez internal. Scratch live nemá vstavaný mixák,takže fadre,eq,atď by si si nemal na čo naprogramovať. Ja by som na tvojom mieste pozrel na stránke serata,ktoré kontrolery podporuje itch,dj intro a podľa toho sa rozhodol. Alebo ísť do tej skladačky,čo som písal.
Máš to jedno, protože SSL bude stejně příští rok ukončeno a plně nahrazeno Serato DJ, až konečně do něj doprogramují veškerou funkcionalitu z SSL a ITCH. Každopádně z těch kvalitních kontrolérů Vestax, Pioneer, Reloop
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky