Native Instruments Massive

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Jamal

Native Instruments Massive

Příspěvek od Jamal »

tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?

honcka
Vybavení

Re: Native Instruments Massive

Příspěvek od honcka »

Jamal píše:tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?
Massive je jenom syntak bez sekvenceru, tj bud to musis pouzit jako vst plugin v jiny aplikaci (ableton), nebo musis mit midi klavesy

Jamal

Re: Native Instruments Massive

Příspěvek od Jamal »

honcka píše:
Jamal píše:tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?
Massive je jenom syntak bez sekvenceru, tj bud to musis pouzit jako vst plugin v jiny aplikaci (ableton), nebo musis mit midi klavesy
aha :lol:

Odpovědět