Native Instruments Massive
Native Instruments Massive
tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?
Re: Native Instruments Massive
Massive je jenom syntak bez sekvenceru, tj bud to musis pouzit jako vst plugin v jiny aplikaci (ableton), nebo musis mit midi klavesyJamal píše:tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?
Re: Native Instruments Massive
ahahoncka píše:Massive je jenom syntak bez sekvenceru, tj bud to musis pouzit jako vst plugin v jiny aplikaci (ableton), nebo musis mit midi klavesyJamal píše:tak sem se dostal k tomuto programu docela me to zaujmulo jen tomu nejak nerozumim nejak se mi porad nedari z toho dostat zvuk jakej bych tel treba tvrdej bass koukal jsme i na net ale nic a dale me zajima jak se na tom dela pisnicka jako celek abych si nejprve udelal zakladni beat a pak do toho pridaval dalsi veci ?mate nekdo zkusenosti stimto programem?