Nahrávání setu...

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Sharny
Příspěvky: 32
Registrován: 12 led 2008 16:35

Nahrávání setu...

Příspěvek od Sharny » 06 úno 2008 15:07

Zdravim, chtěl jsem se zeptat, jestli je možný a popř jak můžu nahrávat sety? Myslím přímo když hraju na playerech a mixpultu... Existuje na to nějaký připojitelný příslušenství? Nebo musim nějak propojit mixpult s pc? Jde mi o to, že nechci už všem posílat sety z vdj a řikat, že na playerech hraju jinak :-D

A jestli by jste kdyžtak mohli doporučit konkrétní výrobky .) (rád bych i dobrou kvalitu :) )

Thund3R
Příspěvky: 48
Registrován: 06 čer 2007 23:44

Příspěvek od Thund3R » 06 úno 2008 15:27

Takže,ideální nejlevnější řešení je připojit pultík k Pc.Pořiď tedy kabel 2x cinch -> 3.5 stereo jack (kavlitní kablíky jsou třeba Bandridge, v tom případě tento http://www.hifimarket.cz/shop/detail.asp?product=15602 :) ) .Poté jen připojíš výstup z mixpultu na Line In na Pc (modrý konektor),a použiješ nějaký program na nahrávání (já třeba používám GoldWave,ale těchto prográmků je spousta... :)...a máš to :wink: potom bude určitě nějaké jiné řešení (externí zvuk. karty apod.),ale toto mi vyhovuje nejvíce :)
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 06 úno 2008 15:39

je fakt že nejlevnější je propojit mix s kompem.. ale pokud chceš nahrávat mimo domov a nechce se ti tahat komp tak se používají na nahrávání minidisky já sem si udělal ze své mp3ky s line in vstupem nahrávátko ale ta kvalita by ušla (192bitrate) ne vždycky byl volný výstup z mixu tak sem se na to vybodl ale pravda je že bych s 2GB mp3kou nahrál celý večer a ještě by mi zbylo místo
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Příspěvek od Martttin » 06 úno 2008 16:52

Najlepsie mat nejaku MP3jku, ktora ma line-in vstup, vacsinou je to maly 3,5" jack. Potom ti staci kabel 3,5"jack-2xcinch a je dobre, ked ma mix vystup na nahravanie, vacsinou oznaceny ako REC, tam je vysielany signal ktory hras na vystupe- MASTERI s tym rozdielom, ze hra s urovnou 0dB (rozumej ze 0dB je normalna hlasitost ktora ti ide do zosika a -90dB je ticho), to znamena ze masterom neovplyvnujes jeho hlasitost .
No a zvycajne to ten zvuk dokaze nahravat vo formate WAV, na 2Gb pamat ti potom vyjde asi 2 hodky zaznamu. Ale su aj take, ktore to dokazu zaznamenat vo formate mp3 a tam ti potom toho vojde omnoho viacej...

skus pozret napriklad nieco taketo:
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=85491

to som len tak nasiel na nete, urcite najdes milion dalsich, len treba hladat. Podstatny je ten line-in vstup...

Sharny
Příspěvky: 32
Registrován: 12 led 2008 16:35

Příspěvek od Sharny » 06 úno 2008 18:04

Jej tak díkec moc :) Všechno si to projdu a zhodnotím z hlediska financí :) Vidím to na tu mp3, protože vybavení budu asi zahat často sebou ke kámošům atp, tak se záznam bude hodit :)

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Příspěvek od Martttin » 19 úno 2008 19:27

Trosku zastarana tema, ale ako som tak browsowal po nete, nasiel som toto... zatial najlepsie riesenie co som nasiel, ak nechcete použivat na nahrávanie setu pocitac...
http://www.club-music.cz/dj/rekordery.html

Sharny
Příspěvky: 32
Registrován: 12 led 2008 16:35

Příspěvek od Sharny » 19 úno 2008 19:47

Zajímavé :) Ale na takovou věcičku bohužel peníze zatim nejsou :( A to už mi asi přijde lepší si našetřit na notebook a nahrávat to na něm (jestli to jde taky... jako, že by mělo ne?)

Vania
Příspěvky: 42
Registrován: 10 lis 2007 13:05

...

Příspěvek od Vania » 19 úno 2008 20:27

...ty rekordéry si myslím, že jsou pro někoho kdo nahrává jen jeden večer na akci a není až na takové úrovni hraní, celkem zbytečný....ale když jsou finance tak proč ne....pro mě je doma nejlepší to nahrávat přes PC....na ty akce je dobrá asi ta MP3 i když to nepoužívám.....a když to nahrávám přes notebook a připojím ho do sítě tak to dělá ne moc příjemný zvuky...nvm proč..už se to tady řešilo v jednom tématu myslím...ale ty návody jak se toho zbavit nějak nefungovali....doufám že to není notebookem... :) tak zatial...

krema
Příspěvky: 14
Registrován: 13 bře 2008 21:25

Příspěvek od krema » 13 bře 2008 22:45

:-) nejlevnejsi je fakt pripojit cinche do rec na mixu a na druhe strane kabelu mit MP3 (pokud mozno nakou s vetsim odstupem signal/sum - tedy kvalitnejsi)

plnou kvalitu nejlepe nahrajes do kompu, ale zase to chce mit slusnejsi zvukarnu.
ten sum pri nahravani do kompu je tim, ze integrovana zvukoffka v pc je spatne odrusena (obecny problem kazdeho PC).
zaroven to ovlivnuje ruseni z el.site. reseni je bud koupit profi externi zvukanu nebo bezi mix a pc signalovy kabel pridat odrusovac zemniho ruseni. vetsinou se to prodava za par stovek v obchodech na auto-audio. v autech se to pouziva hodne pro odruseni signalu.
u notebooku pomaha ruseni z elektriky zrusit strasne jednoduse - vezmes kleste a z kabelu z konce, ktery strkas do zasuvky, utrhnes ten plech uprostred (zemneni) - a najednou je bzuceni fuc :-)))))))) alespon to hlasite co nejvice rusi.
Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD

wizz
Příspěvky: 24
Registrován: 14 led 2008 13:29

Příspěvek od wizz » 14 bře 2008 00:38

dajte nejaky typ mp3 prehravaca zo vstupom line in....

krema
Příspěvky: 14
Registrován: 13 bře 2008 21:25

Příspěvek od krema » 14 bře 2008 00:42

iAudio :-))) ale slusny jsou i emgetony. zkousel jsem pred davnou davnou dobou creative, ale ten me moc nenadchnul.
Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD

romiko
Příspěvky: 4
Registrován: 03 led 2010 22:55

Re: Nahrávání setu...

Příspěvek od romiko » 01 úno 2010 17:02

zdravim... mam Numark Omni Control + Traktor LE,
output 1 mam repraky
output 2 mam z mixaku do PC > Microphone
sw na nahravanie mam Cool recorder edit pro a nechce mi to nic nahrat...
pls nejake napady ???

romiko
Příspěvky: 4
Registrován: 03 led 2010 22:55

Re: Nahrávání setu...

Příspěvek od romiko » 17 úno 2010 15:23

prosiiim ????? uz mi to nahrava ale vlastne mi to nahrava to co mi ide v sluchadlach PH MIX.... wtf ???? jak to zmenim na normal aby mi nahravalo to co mi ide v repro ??? (master) ?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Nahrávání setu...

Příspěvek od crewy » 17 úno 2010 16:59

tak logicky musím nahrávat master a ne monitor,tak si to vyřeš nějakým kabelem nebo rozdvojkou, a nebo jinak nastavit ten tvuj nahrávací soft

romiko
Příspěvky: 4
Registrován: 03 led 2010 22:55

Re: Nahrávání setu...

Příspěvek od romiko » 17 úno 2010 19:26

crewy píše:tak logicky musím nahrávat master a ne monitor,tak si to vyřeš nějakým kabelem nebo rozdvojkou, a nebo jinak nastavit ten tvuj nahrávací soft
nahravaci sw mam Cool Record Edit Pro a tam sa neda nic zmenit.. takze asi nekde v traktore ??? hodis mi tvoje icq abo mail. nech tu nemusime spamovat ?? a helfnes mi ??

Odpovědět