A jestli by jste kdyžtak mohli doporučit konkrétní výrobky .) (rád bych i dobrou kvalitu
Nahrávání setu...
Nahrávání setu...
Zdravim, chtěl jsem se zeptat, jestli je možný a popř jak můžu nahrávat sety? Myslím přímo když hraju na playerech a mixpultu... Existuje na to nějaký připojitelný příslušenství? Nebo musim nějak propojit mixpult s pc? Jde mi o to, že nechci už všem posílat sety z vdj a řikat, že na playerech hraju jinak 
A jestli by jste kdyžtak mohli doporučit konkrétní výrobky .) (rád bych i dobrou kvalitu
)
Takže,ideální nejlevnější řešení je připojit pultík k Pc.Pořiď tedy kabel 2x cinch -> 3.5 stereo jack (kavlitní kablíky jsou třeba Bandridge, v tom případě tento http://www.hifimarket.cz/shop/detail.asp?product=15602
) .Poté jen připojíš výstup z mixpultu na Line In na Pc (modrý konektor),a použiješ nějaký program na nahrávání (já třeba používám GoldWave,ale těchto prográmků je spousta...
...a máš to
potom bude určitě nějaké jiné řešení (externí zvuk. karty apod.),ale toto mi vyhovuje nejvíce 
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust
In Trance we Trust
je fakt že nejlevnější je propojit mix s kompem.. ale pokud chceš nahrávat mimo domov a nechce se ti tahat komp tak se používají na nahrávání minidisky já sem si udělal ze své mp3ky s line in vstupem nahrávátko ale ta kvalita by ušla (192bitrate) ne vždycky byl volný výstup z mixu tak sem se na to vybodl ale pravda je že bych s 2GB mp3kou nahrál celý večer a ještě by mi zbylo místo
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Najlepsie mat nejaku MP3jku, ktora ma line-in vstup, vacsinou je to maly 3,5" jack. Potom ti staci kabel 3,5"jack-2xcinch a je dobre, ked ma mix vystup na nahravanie, vacsinou oznaceny ako REC, tam je vysielany signal ktory hras na vystupe- MASTERI s tym rozdielom, ze hra s urovnou 0dB (rozumej ze 0dB je normalna hlasitost ktora ti ide do zosika a -90dB je ticho), to znamena ze masterom neovplyvnujes jeho hlasitost .
No a zvycajne to ten zvuk dokaze nahravat vo formate WAV, na 2Gb pamat ti potom vyjde asi 2 hodky zaznamu. Ale su aj take, ktore to dokazu zaznamenat vo formate mp3 a tam ti potom toho vojde omnoho viacej...
skus pozret napriklad nieco taketo:
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=85491
to som len tak nasiel na nete, urcite najdes milion dalsich, len treba hladat. Podstatny je ten line-in vstup...
No a zvycajne to ten zvuk dokaze nahravat vo formate WAV, na 2Gb pamat ti potom vyjde asi 2 hodky zaznamu. Ale su aj take, ktore to dokazu zaznamenat vo formate mp3 a tam ti potom toho vojde omnoho viacej...
skus pozret napriklad nieco taketo:
http://www.shop-it.sk/predajpc/?Mode=Sti&StiId=85491
to som len tak nasiel na nete, urcite najdes milion dalsich, len treba hladat. Podstatny je ten line-in vstup...
Trosku zastarana tema, ale ako som tak browsowal po nete, nasiel som toto... zatial najlepsie riesenie co som nasiel, ak nechcete použivat na nahrávanie setu pocitac...
http://www.club-music.cz/dj/rekordery.html
http://www.club-music.cz/dj/rekordery.html
...
...ty rekordéry si myslím, že jsou pro někoho kdo nahrává jen jeden večer na akci a není až na takové úrovni hraní, celkem zbytečný....ale když jsou finance tak proč ne....pro mě je doma nejlepší to nahrávat přes PC....na ty akce je dobrá asi ta MP3 i když to nepoužívám.....a když to nahrávám přes notebook a připojím ho do sítě tak to dělá ne moc příjemný zvuky...nvm proč..už se to tady řešilo v jednom tématu myslím...ale ty návody jak se toho zbavit nějak nefungovali....doufám že to není notebookem...
tak zatial...
plnou kvalitu nejlepe nahrajes do kompu, ale zase to chce mit slusnejsi zvukarnu.
ten sum pri nahravani do kompu je tim, ze integrovana zvukoffka v pc je spatne odrusena (obecny problem kazdeho PC).
zaroven to ovlivnuje ruseni z el.site. reseni je bud koupit profi externi zvukanu nebo bezi mix a pc signalovy kabel pridat odrusovac zemniho ruseni. vetsinou se to prodava za par stovek v obchodech na auto-audio. v autech se to pouziva hodne pro odruseni signalu.
u notebooku pomaha ruseni z elektriky zrusit strasne jednoduse - vezmes kleste a z kabelu z konce, ktery strkas do zasuvky, utrhnes ten plech uprostred (zemneni) - a najednou je bzuceni fuc
Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD
Re: Nahrávání setu...
zdravim... mam Numark Omni Control + Traktor LE,
output 1 mam repraky
output 2 mam z mixaku do PC > Microphone
sw na nahravanie mam Cool recorder edit pro a nechce mi to nic nahrat...
pls nejake napady ???
output 1 mam repraky
output 2 mam z mixaku do PC > Microphone
sw na nahravanie mam Cool recorder edit pro a nechce mi to nic nahrat...
pls nejake napady ???
prosiiim ????? uz mi to nahrava ale vlastne mi to nahrava to co mi ide v sluchadlach PH MIX.... wtf ???? jak to zmenim na normal aby mi nahravalo to co mi ide v repro ??? (master) ?
tak logicky musím nahrávat master a ne monitor,tak si to vyřeš nějakým kabelem nebo rozdvojkou, a nebo jinak nastavit ten tvuj nahrávací soft
nahravaci sw mam Cool Record Edit Pro a tam sa neda nic zmenit.. takze asi nekde v traktore ??? hodis mi tvoje icq abo mail. nech tu nemusime spamovat ?? a helfnes mi ??crewy píše:tak logicky musím nahrávat master a ne monitor,tak si to vyřeš nějakým kabelem nebo rozdvojkou, a nebo jinak nastavit ten tvuj nahrávací soft