Mixtrack Pro a VDJ problem
Mixtrack Pro a VDJ problem
Zdravim, ked som dnes po dlhom case siel mixovat, tak to malo hrozny zvuk(sustanie), aj v reproduktoroch aj v sluchadlach, tak som skusil mixak na pc a krasny zvuk, skusil som notebook bez mixaku a krasny zvuk. Iba ked je mixak zapojeny do nb tak to susti. Viete mi niekto pomoct prosim? Preinstaloval som aj VDJ, windows bol preinstalovany vcera(su tam tie iste drivre co predtym), Numark nevydal ziaden update, aspon na home website nic nebolo.
Re: Mixtrack Pro a VDJ problem
nemas zapnuty (vytiahnutyfader naplno) vstup na mikrofon?beatIT píše:Zdravim, ked som dnes po dlhom case siel mixovat, tak to malo hrozny zvuk(sustanie), aj v reproduktoroch aj v sluchadlach, tak som skusil mixak na pc a krasny zvuk, skusil som notebook bez mixaku a krasny zvuk. Iba ked je mixak zapojeny do nb tak to susti. Viete mi niekto pomoct prosim? Preinstaloval som aj VDJ, windows bol preinstalovany vcera(su tam tie iste drivre co predtym), Numark nevydal ziaden update, aspon na home website nic nebolo.
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
aj jaj....teraz som si vsimol co mas za strojovnu......takze mikrofonnym vstupom to nebude....sorry 

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
- ok uz viem ze niesu zle repraky, sluchadla, mixtrack notebook ani pc, nie je zle nic, iba ked pripojim mixtrack k NB vtedy to robi. Vie niekto preco?
zkus si pohrat vde vdjji s nastavenim zvukove karty a zkus treba jeste zvysit latenci.. mozna mas treba jen spatny nektery z propojovacich kabelu (usb, cinch)..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hej skusim, thx, len na PC mi to ide bez problemov a netrebalo nic menit :/ mam skor pocit ze USB porty notebooku su nejake pokazene :/hoolifan píše:zkus si pohrat vde vdjji s nastavenim zvukove karty a zkus treba jeste zvysit latenci.. mozna mas treba jen spatny nektery z propojovacich kabelu (usb, cinch)..
zkus zakazat v operacnim systemu vypinani usbcek.. pripadne vyzkousej vsechny.. ono je mozne, ze nektere usb na desce nejsou napajene a chyby tomu stava.. pripadne, pokud jsi ke kontroleru dostal nabijecku, tak ji taky zkus zapojit..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
trebalo stiahnut jeden FIX driver ktory dodatocne vydalo HP a nebol v Recovery folderi