mapování traktoru

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

mapování traktoru

Příspěvek od xjurasek » 16 úno 2011 15:55

zdravím mám midi kolorér M-audio torq xponent a potřeboval bych namapovat traktor pro nebo aspoň virtual dj pro, jak se to dělá? nikdy jsem nic takového nedělal:(

teddy010
Příspěvky: 70
Registrován: 23 pro 2009 22:01

Re: mapování traktoru

Příspěvek od teddy010 » 16 úno 2011 16:00

xjurasek píše:zdravím mám midi kolorér M-audio torq xponent a potřeboval bych namapovat traktor pro nebo aspoň virtual dj pro, jak se to dělá? nikdy jsem nic takového nedělal:(
skús si tu nájsť na fóre ... myslím, že už sa to tu pár krát riešilo :wink2:
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: mapování traktoru

Příspěvek od xjurasek » 16 úno 2011 16:51

nenašel jsem nic :(

teddy010
Příspěvky: 70
Registrován: 23 pro 2009 22:01

Re: mapování traktoru

Příspěvek od teddy010 » 16 úno 2011 17:06

xjurasek píše:nenašel jsem nic :(
a pre aký traktor/VDJ ? ...
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: mapování traktoru

Příspěvek od konszpic » 16 úno 2011 17:17

Třeba pomůže
http://www.native-instruments.com/forum ... hp?t=73632

Tam můžeš stahnout Traktor mappingy (soubor.tsi) a pak v Traktoru dát v tom Preferences dole IMPORT a načíst ten soubor - potvrdit Controller settings - lup a měl bys tam mít nějaký mapping, jen si vybrat nějaký tobě blízký.

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: mapování traktoru

Příspěvek od xjurasek » 16 úno 2011 17:18

traktor PRO 1.2.4 a virtual dj Pro 7

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: mapování traktoru

Příspěvek od Avender » 16 úno 2011 18:02

./viewtopic.php?f=1&t=5524 -tu som to vysvetloval..
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Odpovědět