mam problem s X1
mam problem s X1
zdravim chcel by som sa opytat kto mi pomoze sakra:D...uz som to tu raz pisal a skusal som vsetko mozne ale stale to nejde....mam X1 kontrol a mal som ho na starom PC....vsetko islo ako ma bol som s tym nadmieru spokojny....tak som vymenil PC za nove a teraz vsetko ide len mi v traktore nesvieti ked je vypnuty a ked zapnem nejaku funkciu tak sa rozvieti normalne...v nastaveniach som pridaval svietivost ale tym sa nic nemeni...na starom PC sa menila intenzita LED...aj pri zapojeni do USB sa panoramaticky rozsvieti a dalej je uz zhasnuty....to je jeden problem...a druhy moj problem je ze mi dost casto robi to ze ked zapnem traktor tak mi neberie kontrol X1...nainstalujem ovladace a uz to ide...ale robi to strasne casto...dajme tomu ze zamnem ho 6x a 3x z toho musim instalovat ovladace....preco??....moze to byt tym ze na starom PC som mal XP a na novom mam WIN7??....ved traktor ma podporu aj na jedno aj na druhe ak dobre viem...budem veeeelmi vdacny ked mi niekto pomoze:)...s pozdravom lukas
Re: mam problem s X1
chybu hledej v počítači v hardware a ne v kontroléru nebo v systému, počítač nemá dost energie na USB portu, zkus jiný USB port
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Re: mam problem s X1
dnes som kupil mac takze zajtra to otestujem a dufam ze vsetko bude slapat ako ma:)