Koupě Behringer BCD3000
Koupě Behringer BCD3000
Ahoj všem, přemýšlí o koupi této hračky. Hrál bych si tím jen doma. používám soft traktor dj pro
Máte s tím někdo zkušenost?
Je lepší alternativa cca do 5000 kč.
Jen aby byla integrovaná zvukovka.
Předem děkuji za pomoc..
Máte s tím někdo zkušenost?
Je lepší alternativa cca do 5000 kč.
Jen aby byla integrovaná zvukovka.
Předem děkuji za pomoc..
Re: Koupě Behringer BCD3000
No BCD3K je celkem drzak a funguje bezproblemove.
zvazoval jsi tez numark mixtrack pro? problem je ze uz dva mesice stale posouvaji dobu dodani. taky se opet rozmyslim nad timto behringerem, jen moc nevidim rozdily...as na zvukovku samozrejme
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Numark podle me vypada lepe, ale Behringer je zase osvedceny, takze to vyjde asi na stejno.
a jine duvody proc nekoupit numarka nebo naopak
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
cus,
a co hercules mk4 ?
a co hercules mk4 ?
herkusel je ta znacka kam sa radi aj citronic omitronic alebo geminy cize uplna sracka co nic nevydrzi
Behringer BCD3000
na youtube som videl videá, v ktorom DJ používa BCD 3000 ako prevodník a zároveň mixpult pre Traktor Scratch... na behringera zapojil gramofón s timecode vinylom a ono to vážne fungovalo a ovládalo traktora... má tu niekto z vás s týmto skúsenosti ??? ja som mal Final Scratch a predal som ho, pretože to bol naozaj už slabý a zastaraný systém... mám behringer bcd 3000 a zvažujem kúpu traktor scratch timecode vinylov, ale nechcem zbytočne vyhodiť peniaze ak to nebude fungovať...
Fungování ovládání přes TC kromě jiných zvukovek než u certifikovaných / native instruments podle mě teda nejde. A pokud ano tak možná na nějakém cracknutém Traktorovi.
Zdravim, tiez ma tato vec zaujala, chcel by som sa stym hrat doma a naucit sa na tom je to dobra volba na start, co ktomu budem este potrebovat, bo na playere nejsu koruny a na skusku mi to pride ako v pohode poradte popripade alternativu. Dakujem