Jak nastavit Audio DJ 8?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
max.max

Jak nastavit Audio DJ 8?

Příspěvek od max.max »

Vlastním přes 3 roky DVS Audio DJ 8 od NI, celé 3 roky s tím mám problém, pořad tomu něco chybí, hlavně pozdní reakce při stisknutí PLAY, nebo když hned chci zaskretchovat, nechová se to stejně jako u CD. Dokonce zvuk co leze z DVS, není zrovna nejlepší. Měl jsem půjčené DVS od SERATA SL1 a jelo to i na ACERU, na kterém jsem Audio DJ 8 nemohl skoro rozjet, víceméně nešel nainstalovat ovladač. Po 3 rokách jsem si koupil MACbook PRO a problém je pořad stejný, pozdní reakce na play, pozdní reakce na scratch a taky je horší zvuk, zkrátka nechová se to stejně jako třeba serato.
Dá se to nějak poladit? Díky za informace.

marks

Re: Jak nastavit Audio DJ 8?

Příspěvek od marks »

Ahoj, napadá mě problém s latencí, pokdu je zvuk zpožděný. To zkreslení zvuku je ale zvláštní. Může být problém s USB a nebo i s Drivery. Ze všeho njedřív bych proto zkusil z webu NI stáhnout aktuální firmware, je možné, že může být problém v něm.
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

cruz

Příspěvek od cruz »

.... doporučuju pročistit registry a obecně celej systém. Pokud nepomůže reinstal ovladačů ...

max.max

Příspěvek od max.max »

dělá to i po čisté instalaci, hlavně mě překvapilo, že to dělá i na MACu.

marks

Příspěvek od marks »

V tom případě bych zkusil třeba jinej USB kabel, i tím to může být. a nebo se zkusil optat někoho z okolí, kdo by měl stejnou zvukovku a vyzkoušel s ní. Takhle už mi to totiž vychází jen na probléím s HW, ale je to zvláštní. Je ale potřeba vyloučit všechny další možnosti než to reklamuješ.
poslední věc, mrkni ještě v Control Panelu u zvukovky do nastavení Latence, protože ty příznaky o kterých píšeš jsou výsledke vysoké latence (pozdní odezva) a špatný zvuk s tím taky může mít co dočinění....
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

Odpovědět