Zdravim Vás Co si myslíte o tomto novém Herculesu???
Vypadá velice sympaticky a dokonce už má větší jog kola.Nebýt té ceny asi bych ho vzal
protože s Herculesy mám dobré zkušenosti.Už jste ho měl možnost někdo odzkoušet??
Je fakt že je Hercules dražší ale Reloop se mi moc nelíbí.Myslím že ta 4Mx je povedená.Má prodloužené pitche což je taky super.A rozvržení tlačítek je také pěkné.Bohužel ta cena 13000Kč je dost ale myslím že by se to mohlo oplatit.
Začnu na ni asi šetřit
Pořád je to jak hračka pro děti. Jediný co na tom bude dobrý, bude zvuková karta jako u všech jejich konzolí. Ty šavle měli dát k JOGům ještě blíž, aby se do nich fakt naráželo.
No ze zkušenosti s Hercules Steel si myslím že to nebude až takový.I když je fakt že by mohla být ta konzole o 5cm větší.Nechápu proč tak šetřej místem Ale i tak je větší než předchozí modely
Jinak když tu byl zmiňován reloop tak ten je ještě menší, to bych musel koupit NS7 abych měl pořádnej rozlet Na to ale nejsou penízky.
Náhodou je to povedený kus, má bitelnější konstrukcí než reloop, mohutnější jogy, a né placaté, jak u reloopu. To se mi líbí, jako hračka bych to nepřirovnávál. Ano mohl být větší. Taky se o něho zajímám!