mel bych par dotazu o pouzitelnosti/vyuzitelnosti Final scratche 1.5 v teto dobe
vim ze je tu spousta zarizeni, ktery FS 1.5 prekonaly uz pred rokama. Jsem student na VŠ a ty penize proste nejsou, ted se mi dostala moznost ziskat v podstate za par tuto vec, samotnou zvukovku (takovej ten cerveno stribrny koláč

-funguje FinalScratch 1.5 i s w7 nebo ji odmitnou? kdyztak koukam na ofic web stantonu, tak tam neni o FS 1.5 vubec nic, ale u FS2 pisou ze na visty je jen alpha release, takze na FS 1.5 asi nic nebude pro w7, co?
-k pripadnym programum:
jake dalsi programy jdou vyuzit ve spolupraci s tou zvukovkou? Traktor Final Scratch + ty ktery sezerou kazdou zvuknu?Azu píše:... a jiné fungují s kteroukoliv zvukovou kartou (virtualdj, mixvibes dvs, deckadance, djdecks)
na en.wiki jsem se docetl ze ta prvni verze nema FireWire a ani ASIO - to pojede bez ASIO jen s tim traktor final scratch nebo jsem to spatne pochopil? Slo by to s timhle nejak poladit? jsem z toho trochu v knedli a asi mi kolem tehle tematiky dost veci unika

-Vim ze je to stary a davno prekonany zarizeni, nekteri by to mozna urcite oznacili za "vyhozeny prachy/odpad", ale snad to ma porad alespon nejake vyuziti, ne? Nebo se to hodi akorat tak pripojit ke kompu s wXP, pripojit k tomu repro a sledovat serialy?

pokousel jsem se k tomu dohledat co nejvic, nejak to zformulovat at to ma hlavu a patu, ale stejne myslim budu za dementka