digital vynil system

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
bram

digital vynil system

Příspěvek od bram »

mam takove blbe 2 otazky:),aby mi fungoval digital vynil system tak potrebuji koupit cely komplet =software, zvukovka, vynily s dat.. kodem, nebo staci kdyz mam vyrtual dj v plne verzi tak si akorat dokoupim zvukovku a vynily s dat. kodem ,kdyby to slo u te druhe moznosti dokoupit tak prodava numark i zvukovky dival sem se a nejak nemuzu najit nebo tam muzu pouzit jinou,diky za info,jo a jeste da se sehnat mix (kontroler) pro ovladani ve virtualu nebo to uz jedine midi kontroler se vsim sudy?diky ja vim blosti ale furt mi to leze hlavou :D
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700

Azu

Re: digital vynil system

Příspěvek od Azu »

Stačí jen dokoupit timecode vinyly a zvukovou kartu, která musí mít ASIO ovladače a dva stereo vstupy a dva stereo výstupy, od Numarku taková karta samostatně v prodeji není, lze použít například Maya 44 USB, U46XL, nebo přímo celý DVS balík (zvukovka, soft, vinyly) M-Audio Torq, Reloop Spin!
Další možností jak ovládat VirtualDJ je pomocí MIDI kontrolérů a tady je možnost koupit buď kontroléry typu "All in 1" (Numark Omni Control, Reloop Digital Jockey, Hercules DJ Console RMX, ....) kde je k dispozici jak mixážní sekce, tak sekce přehrávačů a efektů,a le lze použít klidně jen mixážní část, navíc tyto kontroléry se dělají ve verzích se zvukovou kartou a nebo bez ní. Další možností je klasický externí mixážní pult a samostatné MIDI kontroléry (EKS XP-10, Stanton SCS-3D, EKS Otus, ...) Pak tu máš ještě třetí možnost a tou je použití CD přehrávačů, keré mají v sobě zvukovou kartu a umí fungovat i jako MIDI kontroléry, takže si můžeš vybrat zda budeš program ovládat přes timecode CD a nebo přes MIDI (což je praktičtější), zda máš na výběr Pioneer CDJ400 a nebo Numark iCDX.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

bram

Re: digital vynil system

Příspěvek od bram »

ja bych chtel prave dvs a mix abych si krasne hral s tim virtualem,jo a u te maya 44usb bude vyhovovat i treba kdyz delam ve fl studio nebo tam zadny problem nebude,diky azu moc si mi poradil
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700

Odpovědět