Dobry den.
Pred nedavnem jsem si koupil DDj wego konzoli i s instalacnim Cd diskem Virtual Dj + drivery.
Travim uz nad instalaci driveru 5 den a porad bez vysledku.
Postupocval jsem presne podle tohodle tutorialu,ale nedari se mi konzoli pripojit k memu notebooku,kde mam nainstalovane windows 7 profesional 64 bit(Zkousel jsem i windows 7 Ultimate 64 bit).Zkousel jsem pripojit konzoli i k memu PC s Windows 8 64 bit - Stejny problem!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WYEJ2BjzXoc[/youtube]
Takze muj postup instalace:
Pripojim konzoli k notebooku,resetuji abych mohl nainstalovat novy firmware.
Nainstaluji firmware 1.0.8. ze stranky vyrobce : http://pioneerdj.com/support/product.ph ... WeGO&t=169 / zkousel jsem i starsi firmware 1.0.6.
Po sleze nainstaluji Assio driver 1000 pro virtual Dj
naistaluji Virtual DJ (Prvne jsem zkousel original verzi,po sleze jsem ztahl par craklych verzi)Pokazde po odinstalaci jsem procistil registr,
Vzdy ten a ten stejny problem!!!
Po otevreeni Virtual DJ mi to vyhodi hlasku: Your soundcard is probably not connected, or the settings are incorrect.
Ad delam co delam tak konzola mi nefunguje..Ve spravci zvuku je zobrazena zvukovka pioneer Ddj wego a dokonce i kdyz pustim nejaky song pres virtual Dj
tak normalne hraje,ale s konzoli nemuzu delat nic.Scratche mi sviti,muzu zesilovat zvuk na speakeru ,zesilovat zvuk na sluchatkach,ale to je tak vsechno.
Ostatni veci mi na konzoli nefunguji.
Proserfoval jsem nejedno anglicke forum a nenasel jsem zadny reseni.
Zkousel jsem tedy ztahnout do meho notebooku tractor scratch pro trial verzi a ztahl patricny pluggin pro traktor .Nastavil setting podle tutorialu a konzola mi na traktor scratch funguje bez problemu.
Jenze ja rad pouzivam Virtual dj a to uz i pro to ze jsem si zakoupil original.
Omlouvam se ze se tak zdlouhave rozepsuji,ale jsem uz z toho dost nestastny.
Prosil bych nekoho zkusneho,kdo by mi mohl poradit a pripade pomohl vyresit problem.
Vsem predem diky.
Ddj Wego + Virtual DJ -Problem with Assio driver Os Win 7,8
-