Dance EJay 7 problem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Tonicek01

Dance EJay 7 problem

Příspěvek od Tonicek01 »

zdravim vas vsechny.
i kdyz vim ze mi tady parkrat napisete at se na Ejay vite co...chtel bych se zeptat

mam momentalne novej EJay 7 a kdyz udelam track a chci ho ulozit tak mi to normalne napise save succesfull ale track se neulozi
to samy kdyz dam export-export completed ale soubor nikde.
nevite co s tim je?

DJ Máša

Re: Dance EJay 7 problem

Příspěvek od DJ Máša »

Tonicek01 píše:zdravim vas vsechny.
i kdyz vim ze mi tady parkrat napisete at se na Ejay vite co...chtel bych se zeptat

mam momentalne novej EJay 7 a kdyz udelam track a chci ho ulozit tak mi to normalne napise save succesfull ale track se neulozi
nevite co s tim je?
:D Ejay je naprosto v pohodě a je to věc každýho jestli se mu líbí nebo ne...Někomu prostě vyhovuje to a někomu zase to...no ale k věci.. :arrow:

Primárně je nastavený že se track uloží do složky např. C:\eJay\Dance eJay 7\song.wav tak se zkus mrknout jestli jsi to nepřehlídnul :wink: Ovšem jestli tam není tak je asi chyba u tebe a mrkni kam jsi si nastavil tu cestu..Jestli ani tak, tak potom přeinstalovat :)

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

DJ Máša píše:
Tonicek01 píše:zdravim vas vsechny.

nevite co s tim je?
:D Ejay je naprosto v pohodě a je to věc každýho jestli se mu líbí nebo ne...Někomu prostě vyhovuje to a někomu zase to...no ale k věci.. :arrow:

Primárně je nastavený že se track uloží do složky např. C:\eJay\Dance eJay 7\song.wav tak se zkus mrknout jestli jsi to nepřehlídnul :wink: Ovšem jestli tam není tak je asi chyba u tebe a mrkni kam jsi si nastavil tu cestu..Jestli ani tak, tak potom přeinstalovat :)
ja uz to jednou preinstaloval.
muj kamarad,kterej v nem taky tvori mi zase tvrdi ze j to spatnym crackem.jenze na netu existuje pouze tenhle jeden crack.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to :cry:

DJ Máša

Příspěvek od DJ Máša »

Tonicek01 píše: ja uz to jednou preinstaloval.
muj kamarad,kterej v nem taky tvori mi zase tvrdi ze j to spatnym crackem.jenze na netu existuje pouze tenhle jeden crack.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to :cry:
aha tak to je blbý :( ..to ti neporadim..jinak já to mám stažený z torrentu a jsou tam dva iso soubory a tušim i crack a běhá to v pohodě... :roll:

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

DJ Máša píše:
aha tak to je blbý :( ..to ti neporadim..jinak já to mám stažený z torrentu a jsou tam dva iso soubory a tušim i crack a běhá to v pohodě... :roll:
presne to tak mam ja-torrent-2iso soubory-crack 2,27mgb ale neslape mi to

DJ Máša

Příspěvek od DJ Máša »

Tonicek01 píše:
DJ Máša píše:
presne to tak mam ja-torrent-2iso soubory-crack 2,27mgb ale neslape mi to
aha tak to je záhada :lol:

PVD

Příspěvek od PVD »

to je nejake divne :!: jsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to

g-los

mastering

Příspěvek od g-los »

kluci jsem rád, že tu někdo v Dance Ejay dělá. Zajímalo by mě jak s do ně dají nahrávat sampl. Dam si aby mi otevřel složku s waw samplem a nic nenajde. A jak v dance ejay děláte mastering jestli v něm. Připadají mi skladby v něm poněkud zvláštní.. Možná je to můj dojem nebo něco dělám špatně, ale kdž se tu už řeší tak se zeptám

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

PVD píše:to je nejake divne :!: jsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to
nemam net abych nasdilel 1,3giga.

ale stahnul sem to na http://www.thepiratebay.org

veskery info a pokyny su u toho torrentu

jeste me napadlo jestli to neni Wistama

DJ Máša

Příspěvek od DJ Máša »

Tonicek01 píše:
PVD píše:to je nejake divne :!: jsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to

ajaj Visty...no nevim ale ani bych se nedivil.. :twisted:

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

DJ Máša píše:
Tonicek01 píše:

ajaj Visty...no nevim ale ani bych se nedivil.. :twisted:
:( :cry: tak to sem pekne v PR-ELI

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

tak sem si ho po roce nainstaloval na novej notebook

zkusil sem si v nem udelat jen takovej kratkej song a dat SAVE

dal sem SAVE-save sucessfull

a co se nestalo SAVE nikde !!!

asi to opravdu bude tema vistama
nevite nekdo neco?

Rusty

Příspěvek od Rusty »

No ejay je na hovno, ale urco si muzes slozit song a kdyz ti nejde ulozit, tak to muzes live nahrat v audacity je freeware nebo sound forge...Kliknes v softu na recording pustis ejaye nahrajes, pak to jen ustrihas a mas to :o)

Tonicek01

Příspěvek od Tonicek01 »

no ja sem se nastesti za tu dobu ucil s FL takze kdyz sem se pak rozhodoval v cem dal delat

fruity loops pro me byla jasna volba. :evil: :twisted:

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

no nevim jak dance eJay. ale starým rave eJayem se mohl dobře zabíjet čas, sice to není na profi produkci a ani bych to na desku nevyrazil, ale skládání samplíků za sebe/pod sebe byla docela sranda... :D
...:::fuck the beats into your head:::...

Odpovědět