Dance EJay 7 problem
Dance EJay 7 problem
zdravim vas vsechny.
i kdyz vim ze mi tady parkrat napisete at se na Ejay vite co...chtel bych se zeptat
mam momentalne novej EJay 7 a kdyz udelam track a chci ho ulozit tak mi to normalne napise save succesfull ale track se neulozi
to samy kdyz dam export-export completed ale soubor nikde.
nevite co s tim je?
i kdyz vim ze mi tady parkrat napisete at se na Ejay vite co...chtel bych se zeptat
mam momentalne novej EJay 7 a kdyz udelam track a chci ho ulozit tak mi to normalne napise save succesfull ale track se neulozi
nevite co s tim je?
Re: Dance EJay 7 problem
Tonicek01 píše:zdravim vas vsechny.
nevite co s tim je?

Primárně je nastavený že se track uloží do složky např. C:\eJay\Dance eJay 7\song.wav tak se zkus mrknout jestli jsi to nepřehlídnul

ja uz to jednou preinstaloval.DJ Máša píše:Tonicek01 píše:zdravim vas vsechny.
nevite co s tim je?Ejay je naprosto v pohodě a je to věc každýho jestli se mu líbí nebo ne...Někomu prostě vyhovuje to a někomu zase to...no ale k věci..
![]()
Primárně je nastavený že se track uloží do složky např. C:\eJay\Dance eJay 7\song.wav tak se zkus mrknout jestli jsi to nepřehlídnulOvšem jestli tam není tak je asi chyba u tebe a mrkni kam jsi si nastavil tu cestu..Jestli ani tak, tak potom přeinstalovat
muj kamarad,kterej v nem taky tvori mi zase tvrdi ze j to spatnym crackem.jenze na netu existuje pouze tenhle jeden crack.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to

aha tak to je blbýTonicek01 píše: ja uz to jednou preinstaloval.
muj kamarad,kterej v nem taky tvori mi zase tvrdi ze j to spatnym crackem.jenze na netu existuje pouze tenhle jeden crack.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to

presne to tak mam ja-torrent-2iso soubory-crack 2,27mgb ale neslape mi toDJ Máša píše:aha tak to je blbýTonicek01 píše: ja uz to jednou preinstaloval.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to..to ti neporadim..jinak já to mám stažený z torrentu a jsou tam dva iso soubory a tušim i crack a běhá to v pohodě...
aha tak to je záhadaTonicek01 píše:presne to tak mam ja-torrent-2iso soubory-crack 2,27mgb ale neslape mi toDJ Máša píše:aha tak to je blbýTonicek01 píše: ja uz to jednou preinstaloval.
v ty ceste kam to ukladam to proste neni no...ja vcera delal od rana asi do pul druhy do rana jeden track a ono se to pak nedalo ulozit?chapete to..to ti neporadim..jinak já to mám stažený z torrentu a jsou tam dva iso soubory a tušim i crack a běhá to v pohodě...

mastering
kluci jsem rád, že tu někdo v Dance Ejay dělá. Zajímalo by mě jak s do ně dají nahrávat sampl. Dam si aby mi otevřel složku s waw samplem a nic nenajde. A jak v dance ejay děláte mastering jestli v něm. Připadají mi skladby v něm poněkud zvláštní.. Možná je to můj dojem nebo něco dělám špatně, ale kdž se tu už řeší tak se zeptám
nemam net abych nasdilel 1,3giga.PVD píše:to je nejake divnejsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to
ale stahnul sem to na http://www.thepiratebay.org
veskery info a pokyny su u toho torrentu
jeste me napadlo jestli to neni Wistama
ajaj Visty...no nevim ale ani bych se nedivil..Tonicek01 píše:nemam net abych nasdilel 1,3giga.PVD píše:to je nejake divnejsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to

DJ Máša píše:ajaj Visty...no nevim ale ani bych se nedivil..Tonicek01 píše:nemam net abych nasdilel 1,3giga.PVD píše:to je nejake divnejsem nikdy s ejay (starsi verze) nemel problemy, nekam to nasdilej a ja to nahodim a mrknu na to

tak sem si ho po roce nainstaloval na novej notebook
zkusil sem si v nem udelat jen takovej kratkej song a dat SAVE
dal sem SAVE-save sucessfull
a co se nestalo SAVE nikde !!!
asi to opravdu bude tema vistama
nevite nekdo neco?
zkusil sem si v nem udelat jen takovej kratkej song a dat SAVE
dal sem SAVE-save sucessfull
a co se nestalo SAVE nikde !!!
asi to opravdu bude tema vistama
nevite nekdo neco?
No ejay je na hovno, ale urco si muzes slozit song a kdyz ti nejde ulozit, tak to muzes live nahrat v audacity je freeware nebo sound forge...Kliknes v softu na recording pustis ejaye nahrajes, pak to jen ustrihas a mas to
)

no ja sem se nastesti za tu dobu ucil s FL takze kdyz sem se pak rozhodoval v cem dal delat
fruity loops pro me byla jasna volba.

fruity loops pro me byla jasna volba.

-
no nevim jak dance eJay. ale starým rave eJayem se mohl dobře zabíjet čas, sice to není na profi produkci a ani bych to na desku nevyrazil, ale skládání samplíků za sebe/pod sebe byla docela sranda... 

...:::fuck the beats into your head:::...