Čuste, propojím MPD 32 s Traktorem sratchem audio +10,
Čuste, propojím MPD 32 s Traktorem sratchem audio +10,
Deck A jeden gramec, Deck B druhý gramec, a na Céčko že bych připojil To MPD 32 jako live input...????? Jde to takle nějak ??? Předem dík za odpověď.
Re: Čuste, propojím MPD 32 s Traktorem sratchem audio +10,
Primo to urcite nepripojis, vzhledem k tomu, ze MPD32 je jenom midikontroler, tak aby vubec fungoval, tak ho musis pripojit k pocitaci a ten pak muzes do mixu bez problemu pripojit
Re: Čuste, propojím MPD 32 s Traktorem sratchem audio +10,
Mám ještě pár otázeček pls. Mpdéčko jako takové jde používat bez FLstudia či jakého koliv dalšího sofwaru a nebo ne ????
a jak dám ne jeden pad kopák, na druhý sner, a na třetí haitku protože ja nevím jak na to, mam to zapojeneé ve FL. STUDIU 4 tam dam max jen jeden zvuk na 16x oktávově jinak, třeba 16x kopáků, 16x jinak sneru, a zas 16x jinak haitek to mne uplně brzdí... a bez toho prostě nevitvořím nikdy beat který by mněl šmrc a byl chytlavý... ??? HELP ME PLEASE.
a jak dám ne jeden pad kopák, na druhý sner, a na třetí haitku protože ja nevím jak na to, mam to zapojeneé ve FL. STUDIU 4 tam dam max jen jeden zvuk na 16x oktávově jinak, třeba 16x kopáků, 16x jinak sneru, a zas 16x jinak haitek to mne uplně brzdí... a bez toho prostě nevitvořím nikdy beat který by mněl šmrc a byl chytlavý... ??? HELP ME PLEASE.