Behringer BCD3000 + AMD Turion X2 64
Behringer BCD3000 + AMD Turion X2 64
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s touhle kombinací, koupil jsem si tenhle kontroler a k tomu i notebook HP ProBook4515s .. no a následně až jsem se dotazoval na nefunkčnost mi bylo sděleno, že tahle kombinace má problémy. Což je hodně nemilé .. nemáte někdo nějaký trik jak to rozchodit, konzole funguje .. na jiném noteboku s Intel procesorem napoprvé.. u mě se v traktoru nahlásí, je tam vidět jako připojená, ale traktor na ni nereaguje ...
Re: Behringer BCD3000 + AMD Turion X2 64
To co píšeš je blbost. Traktor funguje na čemkoliv úplně v pohodě, včetně tohoto AMD (hraju z něj víc jak rok protože Intel ke mně do baráku nesmí). Nainstaluj si správně ovladače a bude ti to fungovat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu píše:To co píšeš je blbost. Traktor funguje na čemkoliv úplně v pohodě, včetně tohoto AMD (hraju z něj víc jak rok protože Intel ke mně do baráku nesmí). Nainstaluj si správně ovladače a bude ti to fungovat.
Já jsem nenapsal že nefunguje traktor, ale že nefunguje ten kontroler, v nastavení midi je BCD3000 aktive, ale traktor nereaguje na žádné povely z nej. Tak jsem to myslel
mas tam vubec namapovane prikazy? Po prvnim startu traktor nema defaultni mapovani
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Soudím že když jsem to zkoušel u kolegy v práci na notebooku s Intel procesorem a jelo to po instalaci hned, tak že ano mám. Už jsem tuto informaci o problémečch s AMD Turion procesory četl na více fórech, ale nikde není žádná odpověď jak to rozjet.DjMatisS píše:mas tam vubec namapovane prikazy? Po prvnim startu traktor nema defaultni mapovani
Samotný MIDI kontrolér je něco jako klávesnice k počítači, která nevyžaduje žádné ovladače, jen se připojí a funguje za všech okolností a nějaký procesor nebo cokoliv jiného na její fungování nemá nejmenší vliv. Stačí jen v programu kontrolér namapovat. Jediným problémem mohou být maximálně ovladače ke zvukové kartě co je v kontorléru, ale neslyšel sem že by ty měli něco společného s procesorem a problémy byli spíš jen se správnou verzí ovladačů pro používaný operační systém (32/64bit). Zvuková karta uvnitř konroléru a samotný MIDI kontrolér jsou dvě zcela odllišná a nezávyslá zařízení schovaná uvnitř jedné krabice. Proto i kdyb ti nefungovala zvuková karta a zvolíš jinou, tak ti bude fungovat alespoň kontrolér, který funguje vždy.
Azu píše:Samotný MIDI kontrolér je něco jako klávesnice k počítači, která nevyžaduje žádné ovladače, jen se připojí a funguje za všech okolností a nějaký procesor nebo cokoliv jiného na její fungování nemá nejmenší vliv. Stačí jen v programu kontrolér namapovat. Jediným problémem mohou být maximálně ovladače ke zvukové kartě co je v kontorléru, ale neslyšel sem že by ty měli něco společného s procesorem a problémy byli spíš jen se správnou verzí ovladačů pro používaný operační systém (32/64bit). Zvuková karta uvnitř konroléru a samotný MIDI kontrolér jsou dvě zcela odllišná a nezávyslá zařízení schovaná uvnitř jedné krabice. Proto i kdyb ti nefungovala zvuková karta a zvolíš jinou, tak ti bude fungovat alespoň kontrolér, který funguje vždy.
To zni dobre, ale nejde mi pořád do hlavy, proř to na jednom pc po instalaci těch samých ovladačpů, toho samého OS funguje hned na poprvé bez žádného nastavení a na druhém ne Právě na fóru shopu kde jsem ho kupoval psal admin, že s tím maj zkušenosti že to děla problémy, a asi na tom něco bude, soudím podle mýcz zkušeností, tak jsem se jen chtěl zeptat jestli někdo nemá stejnou zkušenost a popřípadě nějakou radu. ZKusím ještě ty ovladače ke zvukovce, ale vše se zdá být korektně naisntalované
řekl bych že je blbost to, že ti to nefunguje kvůli procesoru.. spíš bych to viděl že kámen úrazu budou visty. pokud to funguje na jiném pc tak problém v konzoli není ale je v nastavení..
btw já měl sice numark total control (midi bez zvukovky) ale bezproblému mi fungoval jak na amd (sempron 3200+) tak na atomu takže procesor bych do toho vůbec neplet..
spíš reinstaluj traktor a podívej se po mapovacím souboru pro bcd3000. případně zkus ještě jiný dj program (třeba vdj) jestli to v něm bude fungovat na tvém kompu..
btw já měl sice numark total control (midi bez zvukovky) ale bezproblému mi fungoval jak na amd (sempron 3200+) tak na atomu takže procesor bych do toho vůbec neplet..
spíš reinstaluj traktor a podívej se po mapovacím souboru pro bcd3000. případně zkus ještě jiný dj program (třeba vdj) jestli to v něm bude fungovat na tvém kompu..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Na AMD Turion X2 64 sem měl jen BCD2000 a to fungovalo v pohodě.
hoolifan píše:řekl bych že je blbost to, že ti to nefunguje kvůli procesoru.. spíš bych to viděl že kámen úrazu budou visty. pokud to funguje na jiném pc tak problém v konzoli není ale je v nastavení..
No ja tam mám win 7 32bit, i kdyz na tom samem OS a jinem notebooku to jelo, ale ok.. zkusim vyzkouset posachovat s tema ovladacema zvukovky.. díky
No ja uz fakt newim, vse se zda pripojene, preinstlaoval jsem traktor, pres Service Center mi to stahlo novejsi verzi traktoru, vse se zda pripojene, ale porad nereaguje na tlacitka z konzole Uz fakt ale newim..
No tak jsem tedka na neco prisel, kdyz jsem zkusil naisntlaoval ovladace ASIO4ALL, tak konzole zacala reagovat, sice to ma reakce jak brontosaurus, ale aspon nejake, no tedka zjistit proc to nejede s tema ovladacema od behringeru? Nemate nekdo napad?
pises ze mas windows 7 32bit.
Použij tenhle driver.
http://www.behringerdownload.de/B-Contr ... .2.0.0.zip
Postupuj přesně podle návodu v instalaci.
Musí to fungovat, na win732bit jedu už kotel dobu několik akcí za sebou a nic se tomu nestalo. Pak dál. Pokud má tvuj komp wifi, vypni ji.
Pak by to melo fachat naprosto normalne.
Použij tenhle driver.
http://www.behringerdownload.de/B-Contr ... .2.0.0.zip
Postupuj přesně podle návodu v instalaci.
Musí to fungovat, na win732bit jedu už kotel dobu několik akcí za sebou a nic se tomu nestalo. Pak dál. Pokud má tvuj komp wifi, vypni ji.
Pak by to melo fachat naprosto normalne.
Presne takhle to mam.. a nic .. jha uz newim.. wifi jsem taky zkousel vypnout.. jedine kdy to trosku reaguje je s tema ASIO4ALL driverema.. ale ma to neskutecne strasne reakce.. Jinak to mam nastavene takhle:
hmm.... fakt divný...
Jediný co muzes urco udelat je přepnout mod v ovladacich BCD na STANDART (nesmi tam byt advanced). Jinak vse ostatni se jevi dobre.
Jediný co muzes urco udelat je přepnout mod v ovladacich BCD na STANDART (nesmi tam byt advanced). Jinak vse ostatni se jevi dobre.