BCD 2000...problem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Recher
Příspěvky: 2
Registrován: 25 čer 2007 19:50

BCD 2000...problem

Příspěvek od Recher » 25 čer 2007 20:04

Zdravim vsechny kteri mne poslou jakoukoliv radu...
Jako prvni napisu konfiguraci meho notebooku, protoze to bude asi predmetem meho problemu...Mam Vision Book 4600, Umax 1,73 core duo, 512 Ram, 128 Vga sdilena, 60 GB disk 5400ot, externe 500 GB 7200ot cez firewire... K tomuto mam napichnutou Konzoli BCD 2000 cez USB. Vse mam asi nainstalovane spravne a i prez to mi to dela jeden velkej problem...Tyka se to jak Traktoru 3, Tak Virtual Playeru 4,2 a i 4,3 a ted uz to jednou udelalo i u B-DJ... Proste si tak jen mixuju (delam to uz nejakej ten rok ale cez tuto konzoli zatim jen 14 dni) a zhruba tak po deseti minutach jakoby se mi kousl ten soft v kompu (VDJ, TR, BDJ)... Konzole daje hrale dal a aj funguju na konzoli vsechny funkce jako je scratch atd...proste vse, ale Virtual DJ je kously a ani hladiny nejedou proste ni...Jako by byl zakouslej komp.....Musim jedine vypnout program a spustit ho znovu a samozrejme aj novej song....Kdyby mi ta konzole jela furt tak je mi to celkm i pres tento problem jedno, ale proste dohraje song a nemozu vybrat dalsi (protoze je virtual kouslej)..Skousel jsem i preinstalovat XP (SP2) a dela to porad...Kdyz treba necham hrat nakej dlouhej set, tak vpoho vse funguje, ale jakmile se snazim chovat jak DJ a proste mixuju, tak za chvili sek......Docela me to sere...Nevite cim by to mohlo bejt?....Mylsim si ze n otas zase tak slabej nemam...Dyt stal je to rok skoro 40 000....Prosim o radu...Za mesic mam jit hrat opet na velkou akci a uz bych tu krasavicu od BCD vzal jednou taky sebou provetrat...Takto se mi to nechce riskovat...Diky moc za jakoukoliv radu...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 25 čer 2007 21:53

Notebookem to nebude, ten je na to až moc nadstandardní :-)
Mně se toto stalo při hraní jen asi 2x v životě ve VirtualDJ, ale jaký k tomu měl software důvod tak to opravdu nevím. Pro tyto nečekané případy mam sebou CD s několika namíchanými sety v MP3 a Discman s podporou MP3 připojenej k mixáku aby se dalo hrát dál i v případě selhání počítače, ale zatím sem to již skoro rok naštěstí nepotřeboval.
Zkus případně nahrát jiné ovladače novější a nebo třeba kupodivu ty starší (osobně mně novější dělaj problémy).
Jinak všeobecně platí, že je nejlepší vypnout ve woknech WiFi, aby se to během činnosi nesnažilo neustále hledat bezzdrátové sítě a zakázat vypínání zařízení na USB portech. Zkusim ještě kouknout po nějakých informacích.

Jagged
Příspěvky: 60
Registrován: 09 bře 2007 19:48

Příspěvek od Jagged » 25 čer 2007 22:36

No tak podobny problem som mal aj ja ale v tom rozdieli ze pri VDJ a traktore mi program prestal reagovat a skladbu seklo a pri B-Dj ako keby sa konzola zblaznila - prehodili sa vsetky funkcie... :twisted: Tak som ju skusil na inom PC a tam isla v pohode..Menil som aj ovladace Win a nic...nakoniec som zistil ze problem bol v tom ze v PC som mal 2 zvukovky a BCD bola tretia...tak som jednu odpojil a BCD zacalo 100% fachcat...(dufam ze som to teraz nezakrikol :lol: ) neviem ci bol problem v pocte zvukoviek alebo sa tie dva nejak neznasali...no ked som mal zapnutu aj tu druhu tak napriklad v traktore mi nesla zvukovka z BCD ani dobre nastavit...bola myslim len ako 2 kanalova...
I Can Walk On Water, I Can Fly....

Elster
Příspěvky: 1
Registrován: 03 črc 2007 13:04

Příspěvek od Elster » 03 črc 2007 13:07

Zdravím,mě dělá sem tam BCD 2000 úplně to stejný-jak kdyby se přehodily veškerý funkce a chaoticky to fungovalo...Myslíš že je to tím,že mám v PC zvukovku a v BCD je zvukovka taky?

Jagged
Příspěvky: 60
Registrován: 09 bře 2007 19:48

Příspěvek od Jagged » 03 črc 2007 17:23

No skus odpojit tu v kompe a uvidis co to spravy...mne to pomohlo a odvtedy to facha 8)
I Can Walk On Water, I Can Fly....

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 14:45

Příspěvek od dimi256 » 05 pro 2007 16:01

Ahoj, mám podobný problém, při mixování ve VirtualDj se cca po půl hodině někdy dřív někdy později zastaví přehrávání skladeb, vsechny funkce funguji jako napr. hlasitost tracku i korekce ale tlacitko play nereaguje pomuze az restart vdj, zkousel sem i program deckadance tam se to chova stejne(kdyz v setupu zvolim zvukovku asio misto bcd tak funguje super ale nefungujou sluchatka a nemuzu bcd propojit s ext.mixakem jelikoz jdou videt jen dva kanaly misto 4 jako u bcd), v programu b-dj vse funguje normalne. Zkousel sem konzoli se staryma ovladacema i s novyma zkousel sem i xp i visty.

EVO
Příspěvky: 561
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 05 pro 2007 16:26

v tom případě máš blbej crack :P :lol:

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 14:45

Příspěvek od dimi256 » 05 pro 2007 19:08

EVO píše:v tom případě máš blbej crack :P :lol:
Myslíš že to je crackem? Chci si koupit origo verzi bud virtual dj nebo deckadance ale potřebuji vědět že to funguje, nebudu to kupovat když se to takhle seká? Můžete mi prosím poradit co s tím popřípadně link na mail s funkčním crackem? Díky moc.

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 06 pro 2007 07:15

Zdravím vás ... Tak já mám taky celkem ještě horké BCD z výroby ... :) Jednou jsem si tak zkoušel špelit mp3 Encoder ... (ten lame.dll) ... nahral jsem si jinej, z winampu. Kdokoliv z vás, kdo zkusil něco podobného...vraťte to zpátky na ten VDJovskej... protože mě to mrzlo právě kvůli tomu jinýmu lame.dll ... Zamrzá vám to při nahrávání ne ? :P Nebo jen tak ? :)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 06 pro 2007 07:42

Osobně používám CUE LE :!: a funguje tak jak má, sice mám taky záložního VDJje(cracknutého), ale toho používám jen když nemám konzoli sebou.. tímpádem originál verze VDJje by měla šlapat bezproblémově..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 14:45

Příspěvek od dimi256 » 06 pro 2007 08:50

Tak seká se mi to i bez nahrávání. Včera sem ještě zkoušel nahrát jen demoverzi programu deckadance, při hraní se zničeho nic track postupně ztiší začne to šumět a pak zase z ničeho nic začne postupně hrát, ze by vada zvukovky v bcd? Potom nevim proc to funguje v b-dj normalne.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 06 pro 2007 09:11

to ztišení a zesílení je tím že to je demoverze.. ono to není časově omezené jako jinde ale ošetřené tímto způsobem že s tím nenahraješ ani kousek setu..aspoň teda myslím..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 14:45

Příspěvek od dimi256 » 07 pro 2007 15:59

hoolifan píše:to ztišení a zesílení je tím že to je demoverze.. ono to není časově omezené jako jinde ale ošetřené tímto způsobem že s tím nenahraješ ani kousek setu..aspoň teda myslím..
Tak dneska sou trochu déle zkoušel demoverzi deckadance, to ztiseni a zesileni treba asi je tou demoverzi, ale opet se mi to zase zaseklo, takze spatnym crackem to neni kdyz to dela i demoverze, je zajimavy ze oba programy vdj i deckadance se zaseknou uplne stejne.... Nevite co s tim? Uz me to docela stve ...

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 08 pro 2007 06:39

měl bych jednu radu ale ta je když všechny ostatní selžou.. Formátovat hadr nahrát všecko od začátku a necpat do komplu žádné cracknuté programy.. ale to je poslední možnost
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

re dimi

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 12:09

no pokud sis nainstaloval prvně cracnutou verzi a pak nahrál demo....tak je to bez záruky nejspíš chyba ve windows ....po cracnutem softu ...i kdyz ho odinstalujes, muze zustat spousty souboru v systemu který pak s original verzi softu může haprovat...POKUD MATE PROBLEMY Z HACNUTEJMA SOFTAMA, tak se ani zde neptejte...bejt váma bych se tím vůbec tady ani nechlubil.....není to dobrá vizitka....
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Odpovědět