EVO píše:pro 8850: hele já na svym complu mám taky tisíce různýho bordelu, různý instalace, uninstaly, kvůli crackům třeba 10x reinstal nějaký pařby atd. Prostě šílenej bordel, navštěvuju různý warez stránky, který jsou pochopitelně vyloženě semeništěm různejch trojanů, spywarů, phisingu atd. No upřímně řečeno bordel docela hrubej, defragmentaci jsem v životě nepoužíval a přesto s hudebním softem nemám sebemenší problém. Nikdy (opakuju - NIKDY) mi nespad, nezamrz či jinak vypověděl službu. Nemůžu si pomoct, mě prostě tyhlecty rady (jakože čistá instalace woken, disk partition, notebook jen na hudbu apod.) přijdou úplně zbytečný. Samozřejmě za předpokladu, že má člověk rychlej comp, kdo má nějakýho starýho křápa - to je něco jinýho, tam chápu snahu ušetřit ramku, procák, čtení z pomalýho disku atd. Ale jinak je to imho zbytečný.
Vyborne, budiz ti to prano. Sice te nechapu, kdyz o tom vis a nevadi ti to, ale v poho, kazdej je svyho stesti strujcem. Stejne si myslim, ze si jednou disk rozdelis a ty win udelas solo... Jinak jeste aby nedoslo k mylce jak to tak ctu, ja netvrdim, ze pouzivani nedefragmentovaneho oddilu s XP, ci nedolazeni sluzeb ti bude zpusobovat nestabilitu BCD. Nekdo tu po me chtel navod jak si optimalizovat XP jako takove a ja sem dodal me zkusenosti a dodatky k tomu jak si nastavit xp pro hrani. Vsechno tu ale bylo uz nekolikrat receno, lip to uz nenapisu, tak tem co to cteni pomuze, at to pouzivaji, zbytek ho prosim ignorujte a to bez pripominek typu "pitomost" ci "zbytecnost"....