Zdravim,
nedavno som kupil Axiom 25 , hned ako som ho obdrzal tak som ho zapojil do pc..nainstaloval ovladace...a zacal skumat :] ..no narazil som na jeden problem.
Takze nainstaloval som ovladace spolu s Enigma 1.2
.. no ked som spustil Engimu tak to vyzeralo ako keby mi nerozpoznalo zariadenie.
Podla dokumentacie by sa mal v normalnom pripade objavil nazov mojho zariadenia a cervena ikonka vedla neho..
To sa ale nestalo a aj napriek tomu ze v Devices and Files vidim Axiom 25..tak ho neviem nastavit..
Enigma tym padom nevie komunikovat so zariadenim a uz voebc nie nacitavat/nahravat mapovanie klaves ..
Netusi niekto co presne je potrebne spravit pred tym nez clovek zapne Enigmu , pripadne pred tym nezzacne programovat klavesy ..atd??
Dalsia vec ktoru by som mal spomenut je ze zariadenie ako take mi Windows rozpoznal...FL lebo Reason s nim dokaze komunikovat az na to ze som nevedel namapovat play,stop,record...a ine buttony..
Bol by som strasne rad ak by sa niekto nasiel kto by mi s tymto helpol..
Tak velmi som sa tesil na tuto vecicku a ono sa to takto skomplikovalo :/ ..
Vopred dik,
Alex
Axiom 25 problem
Re: Axiom 25 problem
ok uyz som prisiel na to v com bol problem..
ja m-audio fore mi poradili ze to moze byt tym ze to je 2nd gen..nie 1st gen..
cize Enigma pre 2nd gen nefunguje..mapovanie klaves sa uz robi pre konkretne DAW s pomocou directlink-u..
Uz mi funguje aj Reason kedze tam som tiez nastavil svoje zariadenie ako Axiom 25 1st gen :/...
Taktiez ak by mal niekto problem s tym ze mu nefunguju vsetky klavesy tak ..
stlacte "Zone" ..na displeji sa vam objavi Range ..a stlacte prvu klavesu a poslednu ..
podla toho by vam malo nastavit rozsah klaves..
ja m-audio fore mi poradili ze to moze byt tym ze to je 2nd gen..nie 1st gen..
cize Enigma pre 2nd gen nefunguje..mapovanie klaves sa uz robi pre konkretne DAW s pomocou directlink-u..
Uz mi funguje aj Reason kedze tam som tiez nastavil svoje zariadenie ako Axiom 25 1st gen :/...
Taktiez ak by mal niekto problem s tym ze mu nefunguju vsetky klavesy tak ..
stlacte "Zone" ..na displeji sa vam objavi Range ..a stlacte prvu klavesu a poslednu ..
podla toho by vam malo nastavit rozsah klaves..