AUDIO4DJ problém s ovladačema

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
hoolifan

AUDIO4DJ problém s ovladačema

Příspěvek od hoolifan »

zdravím, mám problém s ovladačema k této zvukovce.. ve 2 ze 3 případů při zapnutí ečka po mě chcou XPčka ovladače k zvukovce.. nevím čím to může být.. neřešil někdo podobný problém?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu

Re: AUDIO4DJ problém s ovladačema

Příspěvek od Azu »

Po mně che počítač pokaždé když připojím NI Audio 8 DJ instalovat ovladače a to přes to, že ji strkám stále do stejného konektoru. Taky to moc nechápu proč si wokna ty ovladače nepamatujou.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tak to máme asi stejný problém.. řeším to tak, že sem si zkopíroval ovladač do dokumentů a vždy ho přeinstalovávám.. jinak taky dávám do stejného usb.. fak to nechápu a docela to kazí dojem z této výborné zvukovky :sad2:

Avender

Příspěvek od Avender »

mozno by to vyriesil Service Pack 3, ale u windowsu clovek nikdy nevie... alebo skus tie ovladace nainstlovat cez toho spravcu ovladacov, ktoreho ti otvori, ked pripojis zvukovku. Normalne podla postupu, zvol si nech sa nepripaja na net..potom si vyber ciel hladania ovladacov (dvd -rom, maj tam cd od zvukovky)...ked to vsetko dobre odklikas tak ti preinstaluje ten ovladac a uz ti nebude vyhadzovat to otravne okienko. Mal som tiez tento problem zo zvukovkou (pci ne usb) a ked som nainstalovat ovladace prave cez toho spravcu tak bolo vsetko ok.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

service pack 3 mám a instaloval jsem to hned poprvé uplně jak si to rozepsal a toto mi to dělá ať zvolím jakýkoliv postup chci navíc mi to při každé instalaci vyhodí, že daný ovladač není podepsán pro win..

Avender

Příspěvek od Avender »

uf , mozno je to prave tym ze neni podepsan, ale aj tak by to nemalo takto blbnut. Najlepsie ti asi pomozu na NI foru.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

Me delali xpcka to sami. Resil jsem to tak, ze jsem zvukovku zapinal drive nez notebook

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

no tak sem v sobotu hral z audio4dj a xp5ek..xp5ky sem mel v hubu a audio4dj mela vlastni usb..no ale po cca hodine jsem zpozoroval zhlasujici se lupani a praskani tak semza provozu vymenil kabely ze zvukovky do mixu,a prepojil kontrolery na jine savle v mizu..oba 2 do uplne jinych nez byli zapojene (mix postarsi pio 500)..tento krok nepomohl..tak jsem pustil cdcko a odpojil kontrolery i zvukovku a restartoval pocitac..po znovuzapojeni to porad praskalo..tak jsem vypojil usb hub a kontrolery hodil kazdy do sveho usb..no pomohlo az tohle..ale k memu uzasu mi zaclo praskat v cdplayeru..coz sem nepochopil protoze sem ho neprepojoval ani nijak nemanipuloval s nim (pio200) no jak sem tak hral tak se obcas slabe praskani objevilo ale to bylo nekspis zpusobeno prebuzenim ve vdjji..

tak by me zajimalo jestli muze mit usb hub vliv na zvukovy vystup z vdjje?zvukovka v tom nebude to js ten sy den mel jeste rozbalenou na 70tinach a hrala bezproblemove..no a jestli se da tento problem odstranit treba napajenym hubem ze site?pripadne jestli za celym problemem nemuze stat slaby vykon atomu?
diky za odpovedi

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

usb jako takové hodně vytěžuje procesor, takže by se mohlo stát, že výkon atomu nebude dostačovat. Také pokud máš více věcí na jednom usb (tedy hub), tak může docházet k tomu, že pro informace které posíláš nepřetržitě tam a zase zpátky (MIDI a zvuk) nezbyde dostatečná šířka pásma v USB portu. Pokud ale jak A4DJ i následně XP5ky měly v danou chvíli svůj vlastní usb port, tak mě napadá jedině to že Atom prostě přestal stíhat. Ono obsludovat všechny usb na kompu s dostačující latencí je pro takový tintítko jako je Atom celkem fuška.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

diky za osvetleni problemu..no chtel sem hub protoze obcas potrebuju skladby z ezterniho disku..no nic..budu to muset procistit od nepotrebneho a nahrat jen potrebne skladby..a spolehat na atom..sice uz je v planu novy book ale ten nebude slouzit na hrani..no asi zvysim latenci a to by mohlo pomoct..kazdopadne dik :-)

swoop

Příspěvek od swoop »

Ovladace : nemusim ovladace znovu instalovat, kdyz necham nabehnout XPcka a pri startu mam AUDIO 8 DJ settings nastaven na Enabled autostart, pak teprve pripojim zvukovku. USB porty mam nastaveny tak aby nevypinaly zarizeni kvuli uspore energie.

Praskani : pomuze upravit latenci

Na hrani pouzivam pracovni notebook, hraju jen z externiho 500GB disku + i nekolik flesek + korg nanopad (vsechny USB porty vecne obsazeny) a notebook stiha :D
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Odpovědět