Vypadava zvuk DDJ-1000

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Spotty
Příspěvky: 2
Registrován: 08 dub 2022 14:50

Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Spotty »

Neviem ci ma niekto skusenost, ale po updatoch konzoly a mac-u mi dost casto pocas hrania vypadne zvuk. Kontroler reaguje, zvuk nejde, az kym to nerestartnem. Potom sa to po chvili zopakuje a zase je ticho. Urobil som vsetky aktualizacie ktore sa dali urobit.

Dj Jarad
Příspěvky: 155
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Dj Jarad »

a vypadne kdy přesně a jak?
-jiná sdířka USB
-podívat na zatížení procesoru a další procesy.
-pokud vypadne zkusit hrát přes jinej notebook či pc win nebo jinej mac.
-za jak dlouho zvuk vypadne a při jakém procesu ? toje při zapnutí filtru / nahrání tracku / či samovolně....

musíš napsat víc infa.

Spotty
Příspěvky: 2
Registrován: 08 dub 2022 14:50

Re: Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Spotty »

Dik za odpoved. Mam macbook i7 procesor, nikdy to nevypadlo az pokial som neurobil update na konzole, aj rekordboxu. Vsetko je aktualne a jednoducho pocas produkcie vypne zvuk do konzoly, aj ked konzola reaguje na ovladace a tlacidla . Viem tomopravit v menu rekordboxu, prepnem napr. vzorkovacou frekvenciu a za sekundu zvuk nabehne. Len to 10 sekundove ticho je strasny pruser. potom sa to opakuje samovolne, alebo pri nejakom procese, ktory robim na pozadi. Este jedna vec ma napadla. Nainstaloval som so Microsoft Office do notebooku, ale mam ho aj vsetky appky pocas hrania vypnute. Neviem ci to moze mat suvis. Procesor ide na 60% max. operacna pamat na 5 GB z 8.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 243
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Venti »

Spotty, skus sa prosim pozriet cez activity monitor, co ti tam bezi v pozadi. Nechaj ho bezat a sleduj CPU a RAM ci tam nieco nevyskakuje pri tych vypadkoch. Tak isto skus vypnut (zablokovat) wifi. Mas konzolu pripojenu priamo do usb portu, bez usb hubu ? Mozes skusit aj iny kabel pre istotu, a ako uz bolo povedane, skus iny usb port.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Dj Jarad
Příspěvky: 155
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Dj Jarad »

kdyby nic...vem jinej notas a zkus na jiném pc (stolní nebo notebook).

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 243
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Vypadava zvuk DDJ-1000

Příspěvek od Venti »

Spotty a co Ti zere na i7 60% CPU ? Ked hras, nemoze Ti nic ine bezat len recordbox.
Ten office mas oficialny ci nie ? Ak neof... tak ano jasne, moze mat v sebe virus, pripadne si nieco do toho ntb lapil. Mas tam antivirus ?
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Odpovědět