virtual DJ problem

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

virtual DJ problem

Příspěvek od megi » 26 led 2008 18:13

cus uz sem totalne v nouzi.Uz snad treti den se snazim nastavit odposlech ve virtual Dji,abych vedel co mixuji.ale za boha nemuzu prijit jak na to.bud mi to nehraje vubec,nebo hrajou jen nektere bedny nebo to hraje i ve sluchatkach,i v bednach. prosim help,uz sem zoufaly.jo bedny mam 5+1.

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 led 2008 18:20

Máš vícekanálovou zvukovku? ... asi jo ... předpokládám že máš zapíchnutý sluchátka i bedny ... Hele možná bude problém v tom, že VDJ pracuje podle rozdělení "Rear speakers" "Front Speakers" ... atd ... to znamená, že budeš muset oželet 5.1 výkon a použít jen 2.1 a místo repráku tam narvat sluchátka ...

megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

Příspěvek od megi » 26 led 2008 18:23

aa no co uz,dik za pomoc :)

megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

Příspěvek od megi » 26 led 2008 19:10

este prosim maly problem.kdyz ted ve VD nahravam,tak se mi nahrava i odposlech i to co hraje v bednach.jak to vyresit prosim?

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 led 2008 22:34

když si dáš Record - Config... máš tam zaškrtlé hned nahoře MASTER?

megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

Příspěvek od megi » 26 led 2008 22:50

jj mam

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 led 2008 23:19

Jakou máš zvukovku? máš dobře nastavený v nastaveníá zvukovky výstupy?

megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

Příspěvek od megi » 26 led 2008 23:31

zvukovku mam realtek a jestli sou dobre nastaveny to netusim,sem na toto levej

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 led 2008 23:52

máš realtek 7-kanálovou? esik j otak to je fájn bo tu mám taky ... v kompu ... takže si otevři panel té zvuky (u hodin dole ten hnědej repráček nebo c oto je.. .tlampač :-D) a tam V/v zvuku ... tam si musíš nastavit co je přední a co zadní reproduktor a ve VDJ si pak třeba dáš že zadni reproduktor bude osposlech a píchneš tam sluchátka místo zadních repráků ... a máš to :) :wink:

megi
Příspěvky: 12
Registrován: 26 led 2008 00:02

Příspěvek od megi » 26 led 2008 23:54

huraa dik moc uz to fici :)

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 led 2008 23:58

Paráda ... :D Tak sem rád, že se to vyřešilo :wink: Good luck v mixech :wink:

Odpovědět