Ahoj kluci ale i holky.
Nejsem úplnej AJŤÁK, proto zkusím štěstí tady.
Při přehrávání hudby z Traktor 3 + Traktor kontrol S5, občas se sekne zvuk,nezamrzne ale jen prskne a hraje dál.Není to pořád,někdy to dvě hodiny hraje v pohodě a někdy každou chvilku.
počítač Dell Inspiron 3543,8GB RAM, i7-5500U 2,4GHz, WIN 10
Přikládám foto obrazovky. Když v Traktoru pustim test latence, jede v zeleným a najednou z ničehonic drop out až do červenýho.Toto se stane i když pustím test bez spuštěné hudby.Čím to může být? procesor?
Poradíte někdo jak ideálně buffer nastavit aby to šlapalo.Případně do jakého nastavení se mám podívat abych tyto výpadky eliminoval.
Na počítači jede jenom Traktor a připojení na net je vypnuté (připojuji jen kvůli aktualizacím).
Ještě mi prosím vysvětlete co zamená nastavení v Audio setup - Enable Multi-core Processor Support,nevidím žádný rozdíl ať je vypnuté nebo zapnuté.
Zkusím ještě přeinstalovat ASIO,ale kdyby jste věděli konkrétně,rád se přiučím.
Díky a Ahoj
Trektor 3 - Zvuk Drop out
Re: Trektor 3 - Zvuk Drop out
tak máš ssd?
notas máš čistej nebo nějakej herní? (já mám čiste jen notas na hraní bez kravin)
zkoušel jsi nastavit latenci na 256 samp.- usb bufer 2ms - coto bude dělat?
máš vyplej antivir?
jinak po hodině hraní čekni teplotu na procíku...
a jak dlouho máš win 10 instalované?
já měl něco podobného a zcela jsem nato nepřišel...problémy přestaly po clean instal win, a nastavení notase na max power n nastavení výkonu.
notas máš čistej nebo nějakej herní? (já mám čiste jen notas na hraní bez kravin)
zkoušel jsi nastavit latenci na 256 samp.- usb bufer 2ms - coto bude dělat?
máš vyplej antivir?
jinak po hodině hraní čekni teplotu na procíku...
a jak dlouho máš win 10 instalované?
já měl něco podobného a zcela jsem nato nepřišel...problémy přestaly po clean instal win, a nastavení notase na max power n nastavení výkonu.