Traktor Scratch - rozdíl mp3 a wav

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
tux
Příspěvky: 39
Registrován: 06 říj 2007 22:24

Příspěvek od tux » 14 pro 2007 08:48

Myslim, ze vyssi bitrate u mp3 je OK. Pokud zvolite 320, tak tam jiz neni co resit :!:

Takeshit
Příspěvky: 5
Registrován: 08 lis 2007 16:04

beatport

Příspěvek od Takeshit » 15 pro 2007 22:10

mam ucet na beatportu....ale nevim jeste jak se za to plati!!! mam zaregistrovanou krditku i vsechno kolem..musim mit na uctu nejake dolary nebo se prevedou dle aktualniho kurzu samy z czk? jsou za to nejake poplatky? zatim jsem se neodvazil nic koupit..nechci si vysosat ucet haha

prusajr
Příspěvky: 37
Registrován: 29 srp 2007 15:11

Re: beatport

Příspěvek od prusajr » 16 pro 2007 02:54

Takeshit píše:mam ucet na beatportu....
Mno za ucet se neplati. Mena se prevede. Nejaky poplatek se plati ale ted nevim kolik, asi podle banky. Max kilco. Muzes taky zkusit PayPal. A nemej strach, snad uz jsi nekdy platil kartou ne?

BTW. nepridaval sis me na myspace? :)
Pio. DJM800, 2x Rp. RP-6000 MK6B, Senn. HD25, Traktor 3.3 + Scratch

Takeshit
Příspěvky: 5
Registrován: 08 lis 2007 16:04

Příspěvek od Takeshit » 16 pro 2007 13:53

jojo,pridaval..
KILO?! za kazdy prevod? to je silene..ja se na to stejne budu muset zeptat. no to se pak vyplati toho koupit hodne najednou asi...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 16 pro 2007 16:06

Jste snad asi niky nic nekupovali ani v krámě platební kartou když to tady tak čtu :-)
Peníze máš normálně na svém běžném účtu v korunách a k účtu máš platební kartu s kterou pak můžeš platit naprosto kdekoliv po světě v obchodech v různé měně. Banka jen po provedení platby převede peníze na účet prodejce z tvého účtu v korunách dle aktuálního kurzu v den převodu. Žádné poplatky za použití platby kartou neplatíte, ty platí vždy prodejce (strhávají chudákoj cca 2.5% z transakce, což je důvod proč v ČR platby kartou nejsou stále tak rozšířené)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

TOT
Příspěvky: 44
Registrován: 30 lis 2007 11:08

Příspěvek od TOT » 17 pro 2007 11:30

GHI 128 na party nehraju je to poslechovy minimu to si poustim v prehravaci.....na druhou stranu je pravda ze jako velky funky mam vetsinu muziky v mp3 protoze wav je dost velkej a uz na 120ce hadru mam nakejch 20 volnejch zacal sem uchylnit z ruznejma zanrama muziky ...nektery libosti tam ale samo mam ale ve wavce...

krema
Příspěvky: 14
Registrován: 13 bře 2008 21:25

Příspěvek od krema » 14 bře 2008 00:10

docela zajimavy postrehy :-)))
wav - je tak velkej protoze zvuk neni komprimovan (orezavan)
je tedy v puvodni kvalite
mp3 - je komprimovan (oriznuty slozky zvuku, ktere lidske ucho neslisi)
wav jdou v pc lip protoze procesor se nemusi zabejvat rozbalovanim komprimovaneho zvuku do nekomprimovaneho na vystupu

nejlepsi kdyz mas slabsi pc, tak to co chci hrat si pred hranim rozbalit z mp3 do wav

pak take dost dela jestli je track stale ve stejnem bpm. hodne tracku hlavne v mp3 nemivaji konstrantni bpm. takze nejlepe si to opravit warpem v abletonu :-(
jo a kdyz rozbalite mp3 do wav tak tim nezvysite kvalitu zvuku, protoze slozky zvuku, ktere byli kompresi oriznuty uz nikde "nedohonite" :-)
Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD

Odpovědět