Traktor pro 2

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Traktor pro 2

Příspěvek od mirecpmsdj » 02 pro 2018 17:55

ahojte, nema niekto skusenosti s mznutim traktora? mam verziu 2.10. orig.pracuje na win 10 comp i 7 8gig ram, ked ho zapnem dlho sa nacitava a taktiez nastatavenie o pod. dlho som to nemal zapnute a teraz take cakajuce cudo. viete mi poradit?

EVO
Příspěvky: 568
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od EVO » 02 pro 2018 23:01

hardwarem to nebude, máš nadprůměrné spec.
Dřív se to načítalo rychleji? Kde přesně je problém, ve startu aplikace? Jak dlouho to trvá?

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od mirecpmsdj » 03 pro 2018 12:36

ahoj, uz od zaciatku mi to mrzne a vobec netusim preco. ked spustis propgram dlho trva kym ho nacita., ked kliknes na nastavenie aj cca 2 3 min. kym sa otvori okno a tak dalej.

EVO
Příspěvky: 568
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od EVO » 03 pro 2018 20:36

Reinstal?

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 851
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od atlon » 03 pro 2018 20:39

na novo nainšalovaný alebo dávno nainštalovaný a nepoužíval si ho, používaš ho samostatne len v pc alebo s konzolou , poprípade nejakým mixom, playerom, gramcami .....
skúšal si na inom OS (win7) ?
skúšal si odinštalovať, vyčistiť registre a nainštalovať znovu?
skúšal si upgrade? ja mam 2.11.3 a ide v pohode aj ked len cisto na pc bez konzoli a podobne

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od mirecpmsdj » 03 pro 2018 21:45

to vsetko som oskusal, aj bez konzoly, len na laptope, mam aj 2.11 ale nic, viem ze cca pol roka dozadu ziaden problem

EVO
Příspěvky: 568
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od EVO » 04 pro 2018 12:19

Tzn. že jsi ho zkoušel znovu nainstalovat a stále je pomalý?
Napadá mě, od té doby, co ti fungoval bez problémů (tj. před půl rokem), došlo k nějaké změně v konfiguraci počítače? Instaloval jsi nějaké jiné programy? Nemáš jiný antivirus? Možná by stálo za to zkusit vrátit počítač do nějakého předchozího bodu obnovení, pokud máš nějaký vytvořený před tím cca půl rokem

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Traktor pro 2

Příspěvek od mirecpmsdj » 05 pro 2018 20:32

mna napadaju aktualizacie windovsu

Odpovědět