TRAKTOR PRO 2 sekanie

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

Dobrý den použivam traktor pro 2, numark mixtrack, audio 8 dj, kupil som si novy notebook na starom mi šlapalo vsetko bez problemov. No kupil som si novy notebook naninštaloval som si všetko a traktor mi velmi seka hybem napr s crossfaderom na mixtracku a traktor proste nestiha.. neviete v čom by mohol byt problem? dkaujem

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od Stay.ONE »

Co máš za procesor?? Zkoušel jsi zvýšit latenci popř. usb buffer ??
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

marks
Příspěvky: 76
Registrován: 03 lis 2012 11:21

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od marks »

A jakou verzi OS máš? Možností je spousta. S novým NTB často bývají nainstalovány všechny možné prkotiny, které ti ve WIN běží na pozadí, ani o tom nevíš a zbytečně ti ukrajují potřebnou RAM. Doporučuju taky ve správci programů povypínat (nejlíp úplně odinstalovat) všechny nepotřebné aplikace, které běží na pozadí. Uvolníš tím mnohem více paměti právě pro Traktor. Hodí se taky povypínat veškeré grafické akcelerace a vizuální efekty WIN (Ovládací panely - Systém - Upřesnit nastavení systému - nejlépe "Optimalizovat pro výkon"). Plus samozřejmě to, co už tu zaznělo.
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

procesor: Intel Celeron B840 s frekvenciou 1,9 GHz 2 MB L3 Cache 2 ...

23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

a os windows 7

23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

a inak s traktorom mam vždy probemi... nepoznate aj niejaky iny software na ktorom by v pohode siel numark mixtrack a audio 8 dj? :///

marks
Příspěvky: 76
Registrován: 03 lis 2012 11:21

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od marks »

Já osobně mám Traktor taky, už nekolik let a za tu dobu jsem s ním problém ještě neměl. Jinak Software existuje spousta (Serato, Virtual DJ....) ale Traktor je špička na trhu. Nechci se tě dotknout, ale problém bude nejspíš někde v počítači...:/
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

HP 4540s.. je to slabe na traktor?

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od Stay.ONE »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P7awctTsK34[/youtube]

Projdi si tohle videjko a postupuj podle něj. Rozhodně to chce vypnout wifi, antivir, aero a podobný p*čoviny, který ke hraní nepotřebuješ. Jakou máš verzi Traktora ?? 2.6, 2.5 nebo nižší ?? Pokud nevyužíváš Remix decky (a předpokládám, že ne), tak zkus nějakou starší verzi. 2.0.3 jede v pohodě. Aktualizuj si ovladače ke zvukovce, ať máš nejnovější. Jestli nic z toho nepomůže, tak se obávám, že to tvůj procesor neutáhne
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Uživatelský avatar
DJWojcek
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2012 21:37

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od DJWojcek »

¨Celeron a traktor: špatný nápad.Rozhodně při použití zvukovky AUDIO 8 a MIDI a dalšího potřebuješ rychlý přístup k sběrnici a procesor co má vyšší Cache.Clelerony maj 256kb oproti plnému intelu (Core,2,i3,i5,i7) 8MB.Takže pro Traktor doporučuji Rychlý harddisk nebo SSD,8GB RAM,a procák aspoň Intel Core i3.Nejtěžší je pro notebook přenést zároven data zvuku a midi instrukce v nízké latenci (odezvě)Tohle je lepší netejrat na starejch šunkách.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od Stay.ONE »

8GB ramek na Traktor je úplnej nesmysl, to šlape i na 2GB :D Čím rychlejší procesor, tím líp...ale myslím si, že by ti to mělo jet i na tom Celeronu. Zkus si projet to videjko...to vyřeší hodně problémů :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

23DENNN
Příspěvky: 7
Registrován: 17 led 2013 20:38

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od 23DENNN »

Stay. One velka vdaka za to video už to šlape este efekty doladit neviem prečo neidu ale už to šlape bez problemov.... fakt dakujem velmi pekne za ochotu chlapi že ste mi pomohli :)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od Azu »

u Traktoru nezáleží ani tak na procesory, ale na konkrétní chipové sadě základní desky, proto je zcela běžné, že lidi kteří si pořídí nové dělo s i5 a 8GB RAM, jsou na tom hůř než někdo s nějakým 5 let starým strojem s 1GB RAM, to je zkrátka realita.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: TRAKTOR PRO 2 sekanie

Příspěvek od Stay.ONE »

23DENNN píše:Stay. One velka vdaka za to video už to šlape este efekty doladit neviem prečo neidu ale už to šlape bez problemov.... fakt dakujem velmi pekne za ochotu chlapi že ste mi pomohli :)
V pohodě :) Říkal jsem, že to musí jet i tvým pc, jen to chce si trochu pohrát s nastavení woken a povypínat zbytečnosti. Nějakých 8GB ram je na Traktor úplná zbytečnost :D
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Odpovědět