Traktor Pro 2.6 problém

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DjSima

Traktor Pro 2.6 problém

Příspěvek od DjSima »

Čau muže mi někdo poradit mám Traktor Kontrol S2, a po připojení usb mi neragujou žádná tlačítka ale kontrolka svítí. Včera večer my šlo všechno v pohodě ale co jsem se probudil tak nic nejde. Nevím čím to je. Mapping mi udělal traktor sám přes setup wizard. Ale ted mi neraguje nic víc než klávesnice a to jsem nic neměnil. Myslím si ,že problém je v tom, že v Controller Manager v nastavení traktoru je In-Portu nastavený keyboard měl by tam být Traktor Kontrol S2 ale nemužu ho tam nijak dát na výber je jen (keyboard a none). Je to dost krkolomné ale jestli mi rozumíte tak moc prosím o radu potřebuju to zprovoznit na akci děkuji :)
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

marks

Re: Traktor Pro 2.6 problém

Příspěvek od marks »

Ahoj, jedna možnost je zkusit znovu projít setup wizard - po otevření preferencí klikneš dole na "setup wizard" a projedeš to jako bys měl S2 poprvé připojenou. Mělo by to pomoci.
Ještě předtím, ale zkus v Preferencích v záložce Controler Manager kliknout nahoře na Add a tam se proklikat právě k S2ce.
V políčku Device bys měl mít všechny zařízení, kterými můžeš Traktor ovládat a které už jsi měl kdy k Traktoru a počítači připojené. Pokud v tom seznamu máš jen klávesnici (Generic Keyboard) pak nic jiného reagovat nebude. Právě zmiňovaným postupem přes tlačítko Add jde přidávat další zařízení, které je s Traktorem předinstalované.
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

DjSima

Příspěvek od DjSima »

jo díky už to jede :D
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

mmacoo

Příspěvek od mmacoo »

Zdravím, snáď sa nikto neurazí, keď svoju otázku položím sem, dúfam, že niekto poradí. Chcel by som sa spýtať, či sa dá, a ak sa dá, tak kde, nastaviť, aby traktor vo fullscreen mode nešiel do screen savera? Pri hraní klávesnicu nepoužívam a ten display bez nečinnosti po nejakých minútach zhasne. Krajná možnosť je nastaviť to priamo v os, tam mám nejakých 15 minút, lepšie by ale bolo nastavenie v samotnom traktore. Ak niekto viete, porad'te prosím, budem vďačný. Ďakujem

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

v traktoru si nejsem jistej, jestli to jde, nikdy jsem si toho nevsiml. Myslim si, ze je lepsi si to nastavit ve windowsech. Mam to tak nastaveny a je to ok
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

mmacoo

Příspěvek od mmacoo »

ja fungujem na osx, nemám windows, ale riešenie v systéme bude rovnaké. ako som napísal, používam traktor vo fullscreen mode, očakávam že je to rovnaké ako dajme tomu pri pozeraní filmu, kedy mi display pri fullscreen zobrazení nezhasne. Preto si myslím, že by nejaké čarovné tlačítko mohlo byť aj v samotnom traktore, zatiaľ som ho ale nenašiel. Takže neviete ani vy o niečom takom? Jedine to nastaviť priamo v os? :(

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

Já si myslím, že Traktor nic podobnýho nemá...alespoň, jak už jsem psal, jsem na to v nastavení nikde nenarazil Ve windowsech je to v závislosti na nastavení os. Já si v řízení spotřeby baterie ve woknech nastavím ve vysokým výkonu u vypínání displaye při nečinnosti nikdy a hraju právě pod tím vys. výkonem a je po starostech. Jak je tomu v OS X a jestli má nějaký podobný režimy, jako win (nízký, vyvážený režim a vys. výkon), to ti fakt nepovím. S tím zkušenost nemám. Asi bych v os nastavil ten čas delší než těch 15min. To musí být otrava každých 15min hýbat myší nebo šmrdlat touchpad :D
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

mmacoo

Příspěvek od mmacoo »

Máš pravdu, je to otrava a ako vidíš dohnalo ma to až k registrácii sem na fórum :D
každopádne ďakujem za ochotu, nastavím to v systéme, ale neprestanem pátrať po iných možnostiach :lol:

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

konspic by tady na foru mohl vědět, jestli se to dá nastavit i v Traktoru :D

konszpic

Příspěvek od konszpic »

zdravíčko - traktor nemá žádnou možnost ovlivňování zda naskočí spořič nebo ne :-) to je v nasavení napájení notebooku jak píšeš...

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

tak jsem si to myslel správně :)

mmacoo

Příspěvek od mmacoo »

Ďakujem vám veľmi pekne páni, ja som ešte trošku pátral a priamo na NI fóru niekto tento problém tiež riešil a taktiež ho vyriešil iba čiastočne, buď teda priamo v os, alebo cez utilitku Caffeine, ktorá je Appstore a prakticky jedným klikom rozhodnete, či má byť sleep displaya enable alebo disable. Zvolil som túto variantu, ktorá je asi najpohodlnejšia. Ešte raz vám ďakujem a prajem hodne zdaru :roll:

Odpovědět