Traktor LE

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Hery
Příspěvky: 4
Registrován: 27 dub 2011 09:54

Traktor LE

Příspěvek od Hery » 01 kvě 2011 10:01

Ahoj, potřeboval bych s něčím poradit a na fóru to nemůžu najít.
Mám Traktor LE ver. 1.2.4. a potřeboval bych vědět zda je možné něják nastavit, aby se čas v playeru pouze neodčítal, ale běžel od nuly(přičítal).
Dá se to něják nastavit nebo to je nejde?? Vím že v Traktoru 3 co mam tak to funguje automaticky. Díky za odpověď.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor LE

Příspěvek od crewy » 02 kvě 2011 14:17

v nastavení decku si dej elapsed time místo remaining time

Hery
Příspěvky: 4
Registrován: 27 dub 2011 09:54

Re: Traktor LE

Příspěvek od Hery » 07 kvě 2011 01:22

nic takového tam nemůžu najít....

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor LE

Příspěvek od crewy » 07 kvě 2011 12:27


DJmarrast
Příspěvky: 3
Registrován: 30 kvě 2011 15:17

Traktor LE

Příspěvek od DJmarrast » 30 kvě 2011 15:26

zdarek lidi nevíte jak nahrávat v traktor le ?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od Azu » 30 kvě 2011 20:25

nejde
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJmarrast
Příspěvky: 3
Registrován: 30 kvě 2011 15:17

Re: Traktor LE

Příspěvek od DJmarrast » 30 kvě 2011 21:19

Azu píše:nejde
jo ? tak proč když dám nastavení a data location tak proč tam je že se to uloži do te a TÉ SLOŽKY ?

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 16:35

Re: Traktor LE

Příspěvek od DJ Patrix » 30 kvě 2011 22:38

Jednoducho sa to nedá a hotovo !

Jozef10
Příspěvky: 3
Registrován: 17 říj 2013 00:51

Re: Traktor LE

Příspěvek od Jozef10 » 17 říj 2013 01:04

Ahoj prosím ťa vieš mi poradiť mám traktor Lee 1.2.7 chcem sa spýtať že ako nastavím zvuk aby mi nechrčal pri prehrávaní pesničky. Ďakujem.

Odpovědět