Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od djtwister » 09 srp 2008 17:11

Zdravím.Mám Traktor DJ Studio 3.Chci se zeptat jak se vněm nahrává set.Jsem ztoho úplně jelen :lol:
Díki za odpovědi :ugeek2:
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

substitute
Příspěvky: 8
Registrován: 24 kvě 2008 19:07

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od substitute » 09 srp 2008 20:56

NA horní liště si můžeš nastavit co tam chceš za panely. Když tam někam do volnýho místa klikneš pravým tlačítkem vyběhne ti nabídka, kde si vyber panel audio recorder. V nastavení, vybereš záložku recording a tam nastavíš buď interní - myslim že nahrává vše co prochází zvukovkou nastavenou v Traktoru, nebo externí - to se používá při externím mixáku kdy nahráváš přes vstup do zvukárny. Snad to to pomůže, sem trochu nakalenej tak tomu snad budeš rozumět

Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od djtwister » 10 srp 2008 10:26

Dík moc fachá to v poho :D
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od Paul Diamond » 27 srp 2008 14:29

hmm ja mam trosku iny problem... viem co kde je aj som si to nastavil chcem nahravat s mixu tj. nastavil som externy zdroj no je tam jedno nastavenie channels A B C D som skusal kazde jedno no neslo mi to nahravalo ale bolo uplne ticho pritom do zvukovky zvuk ide vstup na mayi mi svietia ledky takze tam signal ide no uz nahravat ho neviem :(
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od dj-johny4 » 27 srp 2008 14:35

používám taky externí mixák a mám úpe stejný prolém, vyřešil jsem to tak že jsem to nahrával jinym softem- Audacity

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od lwq » 23 pro 2008 12:10

dj-johny4 píše:... nahrával jinym softem- Audacity

... jak se prosim te chova Audacity, kdyz bych nahraval set o elikosti nekolika hodin ? jak moc je usporny ? doufam, ze to nenahrava do aifu ci tak neco - to by byly desitky giga :lol: :lol: :lol:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od dj-johny4 » 25 pro 2008 20:32

je to absolutně úsporný a je to hlavně primitivní jednoduchý a zadara:)

http://www.slunecnice.cz/sw/audacity/

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od lwq » 25 pro 2008 23:40

dj-johny4 píše:je to absolutně úsporný a je to hlavně primitivní jednoduchý a zadara:)
jasny super - diky za info :-)

jo a taky je to multitrack ... :twisted:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

bram
Příspěvky: 41
Registrován: 03 zář 2008 20:32

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od bram » 26 pro 2008 00:23

audacity sem mel moc mi nevyhovovala i to nastaveni a tak vseobecne:(, ted sem si stahl soft All2WAV Recorder a musim rict ze mi naprosto vyhovuje da sem tam nastivt z kama se to ma nahravat napr. line in,aux,mikrofon je tam toho na vyber hodne i frekvenci nahravani a kvalita zvuku mono stereo 8bit 16bit,luxus akorat nevihoda ze to uklada do wav :( ale to uz je to nejmensi
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od lwq » 26 pro 2008 00:32

bram píše:audacity sem mel moc mi nevyhovovala i to nastaveni a tak vseobecne:(, ted sem si stahl soft All2WAV Recorder a musim rict ze mi naprosto vyhovuje da sem tam nastivt z kama se to ma nahravat napr. line in,aux,mikrofon je tam toho na vyber hodne i frekvenci nahravani a kvalita zvuku mono stereo 8bit 16bit,luxus akorat nevihoda ze to uklada do wav :( ale to uz je to nejmensi
Audacity umi toho daleko vice nez tento soft a to vcetne zdroje a vytupniho formatu, vzorkovani nevyjimaje ... :!:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

peacer
Příspěvky: 1
Registrován: 18 zář 2013 15:42

Re: Traktor DJ Studio 3-Nahrávání Setu

Příspěvek od peacer » 18 zář 2013 15:49

čau lidičky
potřeboval bych pomoc s nahráváním , jsem lolek :D
takže mám notebook - traktor - zvukovou kartu audio2dj (native instruments dva kanály AB) - mixpult 2kanal rodec vstup line1/2 ze zvukovky...výstup na repro (zesák nemám) ... vše hraje jak má, ale nahrávání mixu zlobí. adobe audition, audacity - pokaždý stejný - nenahrává nic anebo mikrofonně jakoby což je blbý. traktorackej audio recorder nejde ...zkoušel sem to propojit tak abych nahrával do vstupu notebooku od repráků ale furt to samý : (
už nevim kudy kam , nastavuju input v sw wave mapper / stereo směšovač... ale osobně mám problém od té doby co jedu na windows 7 :D takže zkouším ještě XP, případně časem zesilovač - ale bude to tam fungovat když to nejde ted?

Odpovědět