Software

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
grebikdavid

Software

Příspěvek od grebikdavid »

Dobrý den, jsem začínající DJ a chtěl bych se zeptat jaké existuj programy na DJing (kromě Virtual DJ, Traktor DJ) Existujou i nějaké jiné? Jaké používáte vy zkušenější! Předem moc všem děkuji za odpověď

stopo

Re: Software

Příspěvek od stopo »

tak virtual dj a traktor sú velmi pouzivane a to nie len na doma ale aj na profesionalne hranie teda na hlavne na to profesionalne a dalsi program mas serato a to by boli asi aj vsetky z tych najpouzivanejsich a najlepsich potom su este programy ako cue5, mixmaister(ci ako sa to vola)....

grebikdavid

stopo píše:tak virtual dj a traktor sú velmi pouzivane a to nie len na doma ale aj na profesionalne hranie teda na hlavne na to profesionalne a dalsi program mas serato a to by boli asi aj vsetky z tych najpouzivanejsich a najlepsich potom su este programy ako cue5, mixmaister(ci ako sa to vola)....
Právě že mám hrát na jedné akci ale newim co mám mít za software! Chtěl bych něco jiného než virtual dj a traktor DJ

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Jakože abys nebyl stejný jako ostatní jo ? Že bys pak měl stejný SW? Traktor a Serato jsou podle mě 2 nejpoužívanější v profi sféře co vidím.

A pokud máš hrát na akci a nevíš jaký SW chceš tak si vyber z těch co už tady jsou napsané, nebo tam dojdi s flashkama/cd a máš to vyřešené.

grebikdavid

konszpic píše:Jakože abys nebyl stejný jako ostatní jo ? Že bys pak měl stejný SW? Traktor a Serato jsou podle mě 2 nejpoužívanější v profi sféře co vidím.

A pokud máš hrát na akci a nevíš jaký SW chceš tak si vyber z těch co už tady jsou napsané, nebo tam dojdi s flashkama/cd a máš to vyřešené.
Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Tak potom Serato ITCH 2.0, Torq 2.0, Ableton Live, MixVibes Cross, Deckadance...

konszpic

Příspěvek od konszpic »

grebikdavid píše: chtěl bych být něčím výjmečný...
Tak si vyber něco z toho co ti tu kdo psal, pracovat se s tím naučíš snad do té akce, a když ne tak flashku a winamp a budeš zcela jistě vyjímečný.

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

:lol: Tak to tady asi ještě nebylo, doufám, že i muzikou budeš vyjímečný...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

energy

Příspěvek od energy »

Mne sa ešte osvedčil program MIXED IN KEY, dalo to trošku iný zmysel mixovaniu :)

konszpic

Příspěvek od konszpic »

energy píše:Mne sa ešte osvedčil program MIXED IN KEY, dalo to trošku iný zmysel mixovaniu :)
To bych mu zrovna neradil, pak se bude ptát kde je tam play a fadery...

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

konszpic píše:
grebikdavid píše: chtěl bych být něčím výjmečný...
Tak si vyber něco z toho co ti tu kdo psal, pracovat se s tím naučíš snad do té akce, a když ne tak flashku a winamp a budeš zcela jistě vyjímečný.
niee,winamp nie,vyzerá veľmi jednoducho,nie je to cool. radšej win media player 11,tam sa tiež dá nastaviť prelínanie skladieb. :D
Obrázek

Ludek

Příspěvek od Ludek »

grebikdavid píše: Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...
Tohle mě také pobavilo :) Jdeš na to špatně, nejsi tam proto, abys ohromoval kolegy DJ-je nějakým exotickým programem. Nezapomeň, že tam máš bavit lidi a těm je úplně jedno z čeho hraješ, hlavně aby se ti s tím softem dobře pracovalo a výsledek byl poslouchatelný :!:

dj-mix-dj

Příspěvek od dj-mix-dj »

Ludek píše:
grebikdavid píše: Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...
Tohle mě také pobavilo :) Jdeš na to špatně, nejsi tam proto, abys ohromoval kolegy DJ-je nějakým exotickým programem. Nezapomeň, že tam máš bavit lidi a těm je úplně jedno z čeho hraješ, hlavně aby se ti s tím softem dobře pracovalo a výsledek byl poslouchatelný :!:
Úpůně přesně!
Omnitronic DX-2222
Zesilovač-SPL 1000
Hercules dj control mp3 e2

*LaDj*

Příspěvek od *LaDj* »

já ti nevím..ale lišit se zrovna věcí která se ti zrovna v tom hraní snaží vyjít vstříc..tím prostě SW právě jako Traktor nebo Serato... :confused2:
to si radši nasad masku Cannibala Lectera... :wink:
MacBook Pro
Dj Console Hercules Mk4
IN S4
Reloop RHP-10

stereoman

Příspěvek od stereoman »

V nemecku mam kamarada, co hrava v masce fantomase :lol: .

Odpovědět