Software
-
Software
Dobrý den, jsem začínající DJ a chtěl bych se zeptat jaké existuj programy na DJing (kromě Virtual DJ, Traktor DJ) Existujou i nějaké jiné? Jaké používáte vy zkušenější! Předem moc všem děkuji za odpověď
Re: Software
tak virtual dj a traktor sú velmi pouzivane a to nie len na doma ale aj na profesionalne hranie teda na hlavne na to profesionalne a dalsi program mas serato a to by boli asi aj vsetky z tych najpouzivanejsich a najlepsich potom su este programy ako cue5, mixmaister(ci ako sa to vola)....
-
Právě že mám hrát na jedné akci ale newim co mám mít za software! Chtěl bych něco jiného než virtual dj a traktor DJstopo píše:tak virtual dj a traktor sú velmi pouzivane a to nie len na doma ale aj na profesionalne hranie teda na hlavne na to profesionalne a dalsi program mas serato a to by boli asi aj vsetky z tych najpouzivanejsich a najlepsich potom su este programy ako cue5, mixmaister(ci ako sa to vola)....
Jakože abys nebyl stejný jako ostatní jo ? Že bys pak měl stejný SW? Traktor a Serato jsou podle mě 2 nejpoužívanější v profi sféře co vidím.
A pokud máš hrát na akci a nevíš jaký SW chceš tak si vyber z těch co už tady jsou napsané, nebo tam dojdi s flashkama/cd a máš to vyřešené.
A pokud máš hrát na akci a nevíš jaký SW chceš tak si vyber z těch co už tady jsou napsané, nebo tam dojdi s flashkama/cd a máš to vyřešené.
-
Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...konszpic píše:Jakože abys nebyl stejný jako ostatní jo ? Že bys pak měl stejný SW? Traktor a Serato jsou podle mě 2 nejpoužívanější v profi sféře co vidím.
Tak potom Serato ITCH 2.0, Torq 2.0, Ableton Live, MixVibes Cross, Deckadance...
Tak si vyber něco z toho co ti tu kdo psal, pracovat se s tím naučíš snad do té akce, a když ne tak flashku a winamp a budeš zcela jistě vyjímečný.grebikdavid píše: chtěl bych být něčím výjmečný...

už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Mne sa ešte osvedčil program MIXED IN KEY, dalo to trošku iný zmysel mixovaniu 

To bych mu zrovna neradil, pak se bude ptát kde je tam play a fadery...energy píše:Mne sa ešte osvedčil program MIXED IN KEY, dalo to trošku iný zmysel mixovaniu
niee,winamp nie,vyzerá veľmi jednoducho,nie je to cool. radšej win media player 11,tam sa tiež dá nastaviť prelínanie skladieb.konszpic píše:Tak si vyber něco z toho co ti tu kdo psal, pracovat se s tím naučíš snad do té akce, a když ne tak flashku a winamp a budeš zcela jistě vyjímečný.grebikdavid píše: chtěl bych být něčím výjmečný...

Tohle mě také pobavilogrebikdavid píše: Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...

Úpůně přesně!Ludek píše:Tohle mě také pobavilogrebikdavid píše: Právě že tam má být hodně DJů a chtěl bych být něčím výjmečný...Jdeš na to špatně, nejsi tam proto, abys ohromoval kolegy DJ-je nějakým exotickým programem. Nezapomeň, že tam máš bavit lidi a těm je úplně jedno z čeho hraješ, hlavně aby se ti s tím softem dobře pracovalo a výsledek byl poslouchatelný
Omnitronic DX-2222
Zesilovač-SPL 1000
Hercules dj control mp3 e2
Zesilovač-SPL 1000
Hercules dj control mp3 e2
já ti nevím..ale lišit se zrovna věcí která se ti zrovna v tom hraní snaží vyjít vstříc..tím prostě SW právě jako Traktor nebo Serato... :confused2:
to si radši nasad masku Cannibala Lectera...
to si radši nasad masku Cannibala Lectera...

MacBook Pro
Dj Console Hercules Mk4
IN S4
Reloop RHP-10
Dj Console Hercules Mk4
IN S4
Reloop RHP-10