Problem s timecode na denon dnx 1600.

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 188
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od Venti » 01 úno 2018 23:03

Steef:on, nie si jediny s tymto problemom, trochu som googloval a nasiel tuto velmi plodnu debatu, kde chalan skusil snad vsetko mozne. Urcite si to precitaj ak zvladas anglictinu do tej miery.
Veci co jemu pomohli boli najprv dvihol vystupnu uroven pultu z 0db na +12db a nakoniec este skusil prehodit internu samplovaciu frekvenciu pultu z 96kHz na 44.1kHz a to mu nakoniec zabralo.
Skus este pred kupou novych platni.. tie sa ale aj tak vzdy zidu, ze ano.
Tot spomenuta debata> https://www.native-instruments.com/foru ... 92.224234/
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 611
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od nema.dj » 02 úno 2018 10:15

Venti, zvysenie vstupnej urovne pultu ti nic neriesi, len ti upravy rozsah gainu/levelu, co sa prejavy na vystupnom signale. Mam to odskusane. Pri timecode ci uz cd alebo vynil mi beha traktor cez pult korektne, scope pekne vykresleny. Ked pouzijem timecode signal z playerov SC3900 v hybrid rezime, tak scope je o polovicu mensi a stale mi vypisovalo vystrahy o nizkom signale aj ked to slapalo normalne. Vypol som vystrahy v traktore a ide to. Myslim si, ze chalan bude mat problem s TC vynilmi. MK2 maju o 0,5kHz vyssiu frekvenciu, ak ma spraveny update na TSP2, tak mu soft nemusi detekovat signal.
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 188
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od Venti » 02 úno 2018 14:05

nema.dj jasne jasne, hladam, skusam, podelil som sa s vysledkom hladania :). Serato malo asi na zaciatku obdobne problemy so slabym signalom. Aktualne platne ak sa nepletiem, su vo verzii 2.5 a su o 6db hlasnejsie ako povodne.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

steef:ON
Příspěvky: 30
Registrován: 16 úno 2014 12:02
Vybavení

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od steef:ON » 02 úno 2018 16:31

....tak vystupny signal som navýšil (0-12) a čuduj sa svete scope je pekne vykresleny :shock: ,uz mi ani blbosti o slabom signale nevypisuje,ale problem s timecodom,ze mam tam ako keby oneskorenu reakciu pretrvava....verziu Traktora mam 2.1.a vyssiu, takze to nakoniec predsa len bude tym timecodom...az pridu mk2jkove TC vynil, vyskušam... :wink:
2 x Reloop RP 6000, Denon dnx1600, Traktor Scratch Pro, Traktor X1 mkII, Urbanears Zinken,2x Krk Rokit 5G3

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 611
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od nema.dj » 02 úno 2018 17:57

vyskusam to na hybrid ...ak to tak funguje, uznam ze som sa mylil :wink:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 188
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od Venti » 02 úno 2018 21:39

steef:on skus este zmenit tu vystupnu vzorkovaciu frekvenciu co to spravi pls. Aspon na skusku. Lebo ak ides na 96k tak latencia sa moze navysit.
nema.dj, logicky to s tym nema mat co spolocne.. ale mozno ze ked mix funguje ako vlastne zvukovka miesto tej povodnej, nejako to primiesa.. i ked je to vlastne vstup a nemal by tam co robit... tiez som sa nad tym cudoval.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 611
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od nema.dj » 02 úno 2018 23:26

no, nedalo mi to, preluskal som to vlakno, rozbalil paksamenty a zistil som, ze chybu som pri nastaveni signalu z hybrid modu spravil ja .... v zlozke nastavenia mixu / audio settings / usb audio settings / som namiesto output level VR nastavoval chanel input level ... ok, nevadi, ucime sa stale .... takze sa ospravedlnujem za mylne informacie ... len mi nejde do hlavy, ze z vynilu mi detekuje normalne signal, bez donastavovania urovni a z tc signalu z playera to ma problemy
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

steef:ON
Příspěvky: 30
Registrován: 16 úno 2014 12:02
Vybavení

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od steef:ON » 03 úno 2018 11:49

Venti, tu vzorkovaciu frekvenciu v mixe mam nastavenu na 44,1..
2 x Reloop RP 6000, Denon dnx1600, Traktor Scratch Pro, Traktor X1 mkII, Urbanears Zinken,2x Krk Rokit 5G3

steef:ON
Příspěvky: 30
Registrován: 16 úno 2014 12:02
Vybavení

Re: Problem s timecode na denon dnx 1600.

Příspěvek od steef:ON » 19 bře 2018 11:29

....tak som kupil a vyskusal timecode vinyl mk2, a tiez ziadna zmena,signal je zda sa ok, ale aj tak to nieje ono....
2 x Reloop RP 6000, Denon dnx1600, Traktor Scratch Pro, Traktor X1 mkII, Urbanears Zinken,2x Krk Rokit 5G3

Odpovědět