Zdravím jen mě zajímá jestli někdo nemáte nějaké info o možnosti (i třeba budoucí) podpory Remoteboxu pro Android?
Tablet samozřejmě vlastním a představa, že bych si za hromadu tisíc musel koupit ještě iPad či jiné íčko, abych naplno využil potenciál XDJ-R1 se mi moc nezamlouvá. Žádné relevantní informace jsem nesehnal, tak se ptám ví tu někdo něco více?
Děkuji.
Pioneer XDJ-R1 a Remotebox
-
Pioneer XDJ-R1 a Remotebox
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX
Re: Pioneer XDJ-R1 a Remotebox
ja si myslím že sa toho nedočkáme, a keď tak až za pár rokov. najväčší problém je podla mňa v HW. Apple má dá sa povedať celú sériu s rovnakým HW, kdežto Android tablety sú rôzne, čo je najväčšia škoda výrobcov Android tabletov, že sa nevedia dohodnúť že budú používať jeden procesor a podobne, každý si tam šváce svoje a tým pádom dláždia cestu Apple-u ktorí to aj patrične využíva.
toť môj názor
toť môj názor
Re: Pioneer XDJ-R1 a Remotebox
Ja mám zase iný problém.. Som si kúpil iPad 1 v ktorom je iOS 5.1.1 a nemôžem do neho nainštalovať REMOTEBOX, pretože mi to stále hlási že musí byť minimálne iOS 6.. Pritom je v popise k REMOTEBOXu napísane že od iOS 4.3.. 5ka je tiež spomenutá že sa nainštalovať dá, ale nie je garantovaná funkčnosť REMOTEBOXu.. Čiže čo s tým..??