DDJ 400

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
djjacob
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2021 06:38

DDJ 400

Příspěvek od djjacob »

Ahoj bando,
Včera jsem si koupil Pioneer DDJ 400 a normálně jsem ho připojil k PC a automaticky se nainstaloval. V zápětí jsem si aktivoval rekordbox a vše proběhlo úspěšně. Jenže Konzole s programem nereaguje. Ať dělám co dělám, tak nic. Nevíte kde je problém?
Děkuji moc!
Kuba :)

Dj Jarad
Příspěvky: 145
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: DDJ 400

Příspěvek od Dj Jarad »

aiso driver ddj 400 si dával?

djjacob
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2021 06:38

Re: DDJ 400

Příspěvek od djjacob »

ASIO mám ještě z minulého Virtual DJ nainstalovany. Myslíš, že musím mít speciální ASIO pro DDJ 400?

Dj Jarad
Příspěvky: 145
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: DDJ 400

Příspěvek od Dj Jarad »

určo.)

djjacob
Příspěvky: 3
Registrován: 21 kvě 2021 06:38

Re: DDJ 400

Příspěvek od djjacob »

Tak ASIO jsem k tomu nikde nenašel, ale našel jsem z oficiálních stránek na to nějakou složku, kterou jsem rosbalil a nainstaloval. Konzole teď s programem reaguje, ale zas mi nejde zvuk. V Audiu mám nastaveno DDJ-400 WASAPI a zvuk mi z toho nejde. Zkusil jsem to přesměrovat přes mou zvukovou kartu co mám ve studiu. Tam ten zvuk šel, ale začal se trhat. Každopádně ve sluchatkach nic nebylo. A aby toho nebylo málo, tak se mi při spuštění občas restartujte počítač 😅

Dj Jarad
Příspěvky: 145
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: DDJ 400

Příspěvek od Dj Jarad »

no omg... lidi co s tím furt vyvádíte...
Hod si clear instal... na cistej notas. Já mám notas ideal INtel + i5 ... Na amd to jeden divně. Tam na čistej notas dáš drivery k ddj 400, aiso. a vše by mělo frčet..pokud zcela ovládáš konzoli a znáš ji...měl by zvuk jet. Pokud tomu nerozumíš, mrkni na nastavení... a na správné zapojení. Popřípadě rady na youtube ddj 400 má hodně lidí.
Pohrabej se v nastavení zvuku ale na čistej instal se to nastavuje vše správně. Pokud se trhá zvuk ..je problém s pc(procík) nebo buffer size. co víme...
Dej si sluchátka out a i repro....

Odpovědět