Vestax VCI 300 problém

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 07 úno 2013 20:07

Dobrý den. Mám problém s připojením Kontroleru VCI 300

Po připojení USB kontroléru a NTB se mi začne sekat zvuk viz video.
Zvuk se seká jak v seratu tak i jaský koliv zvuk co jde z pc po odpojení USB zase vše v pořádku.

Neví něko v čem je problém?


Na stolním pc tento problém nemám. Pripojím USB a hraju.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x9GtWYz0wbg[/youtube]

Děkuji za rady.

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Eaon » 07 úno 2013 20:54

tohle se mi občas stalo v traktoru. zkus jinej USB port, odinstalovat ovladače a nainstalovat nejnovější (jak usb, tak i ovladače k midi kontroleru)

fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 07 úno 2013 20:59

To jsem už zkoušel a už fakt nevím co by mi mohlo pomoct... :(

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od honcka » 08 úno 2013 13:32

skus to na cisty instalaci woken, vypnout bluetooth a wifi
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Avender » 08 úno 2013 19:11

Tak a najlepsie pod win xp sp3...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 10 úno 2013 11:34

honcka píše:skus to na cisty instalaci woken, vypnout bluetooth a wifi

Nevím co je woken. Zkus mi to nějak vysvětlit jak to myslíš díky)

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Avender » 10 úno 2013 16:16

Honcka tym myslel windows, ze to mas skusit po cistej instalacii windowsu... takze windows (ja ti odporucam XP Service Pack 3) + nainstaluj ovladace pre maticnu dosku, graf. kartu, zvukovu kartu, atd. - ovladace od bluetooth a wifi ani neinstaluj....mozes ale neskor ked vyskusas ci to pomohlo, aspon budes vediet co to sposobuje....kazdopadne ich maj vypnute ked budes mixovat.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 11 úno 2013 17:20

Zkusil jsem a stále pořád stejný problém... Už nevím co by mi mohlo pomoct

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Avender » 11 úno 2013 19:11

A nemas nahodou nastevenu velmy nizku odozvu (latency) v serate? Problem moze byt aj v nastaveni zvukovky.... Kazdopadne si prekontroluj ci mas vetko dobre nastavene a nainstalovane... No nakoniec to moze byt tym ze USB posiela malo voltv pre midi kontroler. V tom pripade si dokup adapter ku kontroleru alebo USB HUB, ktory ma samostatne napajanie do siete cez adapter. ...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od konszpic » 11 úno 2013 19:23

Přesně jak píše Avender - je rozdíl jaký zvuk jde z notebooku po odpojení USB - je potřeba správně mít nastavenou zvukovku v seratu/traktoru a že to nedělá na PC to bue tím, že tam to máš nastavené dobře.

fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 20 úno 2013 23:22

Avender píše:A nemas nahodou nastevenu velmy nizku odozvu (latency) v serate? Problem moze byt aj v nastaveni zvukovky.... Kazdopadne si prekontroluj ci mas vetko dobre nastavene a nainstalovane... No nakoniec to moze byt tym ze USB posiela malo voltv pre midi kontroler. V tom pripade si dokup adapter ku kontroleru alebo USB HUB, ktory ma samostatne napajanie do siete cez adapter. ...

V seratu jsem dal latency co nejvýše. Adaptér mám takže ho používám. Zkoušel jsem i přeinstalvoat ovladače i serato ale pořád nic nepomáhá. Nenapadá vás ještě něco? diky moc...

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Avender » 21 úno 2013 00:57

Este mozes skusit stiahnut najnovsie ovladace od maticnej dosky (chipset) priamo zo stranky vyrobcu podla svojho modelu. Nedavno som tuna cital, ze niekedy pomoze prave ten upgrade cipovej sady....
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

fizzy
Příspěvky: 20
Registrován: 08 led 2012 23:44

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od fizzy » 22 úno 2013 17:39

Měl jsi pravdu stáhl jsem chip set od AMD a už to jede) diky moc za radu už jsem chtěl pc házet v okna :D

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 11:38

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Avender » 23 úno 2013 01:24

nieje zac...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Sunchez
Příspěvky: 1
Registrován: 15 dub 2013 07:02

Re: Vestax VCI 300 problém

Příspěvek od Sunchez » 15 dub 2013 07:05

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, VCI-300 (ne MKII) nejede na AMD ne? Nebo Tobě jo po tom up-datu?
Dík za info...Sun :)

Odpovědět