Mixvibes

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
Odpovědět
djmrkey
Příspěvky: 5
Registrován: 09 led 2012 16:55

Mixvibes

Příspěvek od djmrkey » 07 bře 2012 22:53

Ahoj,
chtěl bych se zeptat na značku Mixvibes, jestli ji lze věřit, protože o ní zase až tolik nevím. A zeptat se na kontroler Mixvibes U-mix kontrol2 , jestli funguje i ve spojení s gramofony ve virtual vinylu.. díky

adzi
Příspěvky: 29
Registrován: 28 srp 2007 20:18

Re: Mixvibes

Příspěvek od adzi » 10 kvě 2012 14:51

djmrkey píše:Ahoj,
chtěl bych se zeptat na značku Mixvibes, jestli ji lze věřit, protože o ní zase až tolik nevím. A zeptat se na kontroler Mixvibes U-mix kontrol2 , jestli funguje i ve spojení s gramofony ve virtual vinylu.. díky
MixVibes je velice dobrá značka která dodává opravdu propracovaný systém pro DVS a myslím, že i přesto že to není na úrovni jako je NI, tak za ty peníze nic lepšího neseženeš :)
Já osobně hraji z vinylu, ale novější hudbu už hraji z DVS a přáve MixVibes...
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
Http://adzi.ic.cz

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Mixvibes

Příspěvek od honcka » 10 kvě 2012 15:13

jj taky pouzivam mixvibes dvs, jedinej "problem" byl, ze se mi parkrat zaseklo zobrazovani prubehu skladby a bpm counter nereagoval na pitch (track samozrejme ano), jinak vse fungovalo, jelikost micham podle usi, tak me to nejak nevytrhlo
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

adzi
Příspěvky: 29
Registrován: 28 srp 2007 20:18

Re: Mixvibes

Příspěvek od adzi » 10 kvě 2012 16:47

honcka píše:jj taky pouzivam mixvibes dvs, jedinej "problem" byl, ze se mi parkrat zaseklo zobrazovani prubehu skladby a bpm counter nereagoval na pitch (track samozrejme ano), jinak vse fungovalo, jelikost micham podle usi, tak me to nejak nevytrhlo
Dnes používám pro práci s MixVibes Control Vinyl který umí pracovat s Atomix VDJ 7 a tam to spolupracuej dokonale, resp. zatím žádný problém za celých 18 měsíců (ťuk ťuk ťuk :)
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
Http://adzi.ic.cz

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Mixvibes

Příspěvek od honcka » 10 kvě 2012 20:50

pri normalnim pouziti by se to asi nestalo, ale mel jsem to nonstop zapojeny na vikendovym mejdanu a jak mezi tim se poustely normalni desky, tak je mozny, ze se to trochu zblblo
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

adzi
Příspěvky: 29
Registrován: 28 srp 2007 20:18

Re: Mixvibes

Příspěvek od adzi » 10 kvě 2012 21:09

honcka píše:pri normalnim pouziti by se to asi nestalo, ale mel jsem to nonstop zapojeny na vikendovym mejdanu a jak mezi tim se poustely normalni desky, tak je mozny, ze se to trochu zblblo
Tak pokud mezi tím počítač spadl do úsporného režimu nebo v rámci úspory baterie odpojoval porty a externí periférie tak mohl odpojit i kartu :)
2xReloop RP-4000M3D,Numark DM-1002MKII,Active 2x100W
Http://adzi.ic.cz

Odpovědět