AKE REPRO KUPIT?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 20 úno 2011 19:48

Dobry den planujem kupu nejakeho reproboxu len doma na hranie pre seba za co najnizsiu cenu...je reprobox naozaj nutny?? poradte nejaky alebo popripade nejaky lacny reprak

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od crewy » 20 úno 2011 20:44

kup nejlevnejsi aktivni box a udelas lip

voče
Příspěvky: 315
Registrován: 05 dub 2007 09:13

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od voče » 21 úno 2011 00:37

Kolik jsi schopen investovat ?
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 21 úno 2011 09:59

no kupujem si aj techniku tak by to malo byt co najmenej...najlepsie pod 100 eur a menej...hovorim je to len na ozvucenie mojej izby a chcem len preto aby som mal zvuk tak staci hocijaky reprak aby isiel do Pioneeru Djm 400

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od honcka » 21 úno 2011 10:05

Na cem doma poslouchas muziku? Jestli mas doma treba starou vez, tak to propoj s ni
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 21 úno 2011 11:33

tieto mam ku kompu http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... 29,r:1,s:0 ale tie nepojdu zapojit do mixaku...mam aj dve stare veze ale v reprakoch neni cinch koncovka tak newiem

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od crewy » 21 úno 2011 12:59

hodne lidi pouziva tyto PC repracky a cinch spojky s jackem taky existuji a stoji par kč

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od honcka » 21 úno 2011 13:09

kup si tohle a propoj to s tema creativama
http://www.shop-mania.cz/koupit~online- ... 98828.html
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 21 úno 2011 17:57

Uvidim...kazdopadne dik za rady :)

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 21 úno 2011 19:02

tak vies ale tie Creativi ku kompu potrebujem...asi predsa len kupim ten reprobox..nejaky lacny

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od crewy » 21 úno 2011 20:33

tak vyvedes PC vystupy do mixaku a je to(vypnes phono zesilovace a das to do line) pak nemusi nic rozpojovat je zapnes mixak navic

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 21 úno 2011 20:54

nechapem :/

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od crewy » 21 úno 2011 23:53

mas Djm 400,mno tam jsou 4 pary vstupu, dva ti zaberou asi CD playery, mno a na tech dalsich vypnes phono zesilovac(prepnes na line) a vyvedes zvukovku z PC do nich, repro zapojis do mixaku, nemusis nic dal resit a porad budes met pc na reprakách a zaroven na tom muzes i mixovat

voče
Příspěvky: 315
Registrován: 05 dub 2007 09:13

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od voče » 22 úno 2011 13:59

Přesně tak, pokud ti stačí ty creative zvukově, tak to propoj jak říká crewy. Do mixu ti půjdou CD playery a taky kabel z PC a z mixu do creativů. Jediný, co tě může štvát, je že budeš muset zapínat mix, když si budeš chtít pustit hudbu z PC. Ale lepší mačkat čudlík, než kupovat další bednu..
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 22 úno 2011 17:55

chlapci taky maly detail :) neplanujem mixovat cez komp ani cez book...planujem kupu IBA mixaku Pioneer Djm 400 + playere Pioneer Cdj 200 (popripade 400) a k tomu som chcel radu na nejake lacne repraky :)

Odpovědět