AKE REPRO KUPIT?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 22 úno 2011 17:56

Nevidim problem v tom kupit reprobox...miesto nato mam,len som chcel tip na nejaky lacny

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od crewy » 22 úno 2011 20:11

kdo rika že musíš mixovat přes PC? tak si kup nejake dalsi PC bedny a je to

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 20:53

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od microgenius » 22 úno 2011 21:43

si to spatne pochopil tak jeste jednou mix je zarizeni ktere ti slucuje signal ,mixazni pult je omezen vstupy a vystupy ,coz znamena z pokud tvuj mix pioneer DJM 400 ma 4xline in vstup tak na nem muzes mit pripojeno bud 4 cd prehravace a nebo 2 cd prehravace nebo pc a budes si mezi tim prepinat jen packou a bedny ti zustanou pripojene na mastru.

takze kdyz budes chtit hrat z prhravacu prepnes na vtupy s prehravacema,
kdyz budes chtit si pustit hudbu z pc prepnes packu kde mas bodlej pc takze nemuis prepojovat repro .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

trackIDerNR
Příspěvky: 34
Registrován: 03 úno 2011 20:56

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od trackIDerNR » 22 úno 2011 21:53

Hej uz chapem :)

Sobi
Příspěvky: 33
Registrován: 01 kvě 2011 22:05

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od Sobi » 12 kvě 2011 10:41

Prosím poraďte.

Malý klub - 110m čtvercových

Nevíme, jestli aktivni dvoupásmovky a woofer nebo passivní třípásmovky a zesák

Cena max do 10 000,-

Může být i starší.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od honcka » 12 kvě 2011 10:56

110m/2 neni maly klub, jak je velkej parket? Kdyby mel dejme tomu polovinu, tak to chce mit jako zaklad tak 2-3kW, za 10000 nekoupis ani odposlechy
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 603
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od nema.dj » 12 kvě 2011 12:11

honcka píše:110m/2 neni maly klub, jak je velkej parket? Kdyby mel dejme tomu polovinu, tak to chce mit jako zaklad tak 2-3kW, za 10000 nekoupis ani odposlechy
2-3kW nie je trosku vela na plochu 10x10m?.....predpokladam, zeparket bude tak polovica, ostatne bude asi bar a nejaky ten box
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od honcka » 12 kvě 2011 12:38

neni, co jsem zvucil akce (party a koncerty) u znamyho v klubu, tam je sal s parketem zhruba 7*8m + predsali a bar 8*6m, tak jsem tam zvucil party i koncerty na megatony 4*MT18sub+2*MT2122 na basy QSC RMX5050 (3600W cistej vykon) na vrsky RMX2450(1400W cistej vykon) a bylo to akorat.
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Sobi
Příspěvky: 33
Registrován: 01 kvě 2011 22:05

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od Sobi » 16 kvě 2011 13:55

Tekno...

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od honcka » 16 kvě 2011 16:11

na tekno do takovyho prostoru to chce aspon 10kW :p
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 12:53

Re: AKE REPRO KUPIT?

Příspěvek od stopo » 16 kvě 2011 16:30

a 10 000 € :D

Odpovědět