Prodám dva kusy za cenu jednoho, již bez záruky. Nedávno zakoupeno, odzkoušeno, všechny funkce ok, každé tlačítko funguje a svítí, cd taky krásně přehrává.Funguje i jako midi, má xlink-stačí jedna flashka na dva přehrávače. Pracuje i se softwarem dj engine, který je volně ke stažení nebo mám i starší verzi na original cd-tato funkce vhodná pro lepší indikování bpm,loop. Firmware je již nahrán nejnovější, netřeba přehrávat. Veškeré info o výrobku naleznete na internetu. Povrchové škrábance již zřetelné a chybí krytka u jednoho na usb-detail. Vhodné pro dj typu pouštím music v klubu, oslavy, svatby, ale normálně jsem s tím i mixoval a poctivě ručně srovnával rychlost. Existuje tu i možnost synchronizace bmp,ale tomu jsem nějak nepřišel na kloub. Nejlépe osobní odběr a možnost odzkoušení u mě je taky možná. Popřípadě mohu dovést v rámci nějaké rozumné vzdálenosti. Rychlé jednání bez tuny otázek typu beru a jedu-slevím cenu. Duvod prodeje-unáhlil jsem se a koupil to co vlastně nechcu. Můj set z těchdle mašinek zde:
https://soundcloud.com/detlev-2/detlev-promo-mix-2017Cena: 15000 Kč