repro

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
djTrigger
Příspěvky: 6
Registrován: 09 říj 2011 14:34

repro

Příspěvek od djTrigger » 23 říj 2011 13:47

prosim o radu chlapi...planuju kupovat kontroler bud ddj pioneer nebo numark n4 az vyjde...hrat tedy budu pres ntb, a ted repro??:vybral jsem par, prosim o kritiku
http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-213bs-black-p9/
http://www.redstar.cz/katalog/repro-rs-215r-black-p15/
http://www.ok1.cz/repro-genius-sp-hf180 ... ne/d-6742/
vseko aktivni..2.0, nekde jsem cetl, ze do kontroeru ani nema cenu zapojovat nejaky 5.1 sady a tak, ze to stejne prehraje jen 2.0,ale to asi zavisi na zvukovce, co?
melo by to byt na dmaci hrani, maximalne na domaci parties, ...diky za odpovedi :idea: :idea: :idea:

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: repro

Příspěvek od matuli » 28 říj 2011 14:40

Toto su skor repraky k pocitacu na pozeranie filmov, pripadne hranie hier. Ale ked chces investoval okolo 2000kč tak to je asi jedno.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

djTrigger
Příspěvky: 6
Registrován: 09 říj 2011 14:34

Re: repro

Příspěvek od djTrigger » 29 říj 2011 21:07

to jo, mohlo by to stacit na domaci hrani...? z ceho poustite mixy doma vy ostatní??

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: repro

Příspěvek od johnny » 29 říj 2011 21:52

ja mam doma nieco podobne ako tie red-stary 35W, na cvicenie parada, je to kus nabytku, hraju a vyzeraju lepsie ako plastaky ku kompu.a su i vykonnejsie, fotrikovy som s tym hral na oslave 5*8m, a postacovalo to sice na hrane , ale na ludovky to stacilo.na akcie isto nie, ale na domace smrdlanie urcite ano,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

djTrigger
Příspěvky: 6
Registrován: 09 říj 2011 14:34

Re: repro

Příspěvek od djTrigger » 30 říj 2011 11:50


johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: repro

Příspěvek od johnny » 30 říj 2011 18:27

je to iba jeden kus , asi pasivna bedna- treba zosik, a za 800cz- 600 W to nebude asi to prave orechove
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: repro

Příspěvek od Ludek » 30 říj 2011 18:33

Ten reprobox od Limal je snad největší shit, co můžeš koupit. Nemá 600W, ale tak s bídou 30 a i o tom bych pochyboval. Pokud do něho pustíš poctivých 600W, tak ti do pár sekund odejdou ty piezo výškáče a spálíš ty "basáky", tedy pokud se ti to dřív nerozsype těmi vibracemi na hromádku kukuřice, ze které je ten box pravděpodobně vylisovaný. :lol: A to vůbec nemluvím o zvuku, co by z toho lezl. :) Proti tomuto jsou ty bedny z prvního příspěvku nedostižný luxus a hi-fi. :!:
http://www.ludekbudin.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.djbudin.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: repro

Příspěvek od matuli » 31 říj 2011 12:43

Pocuj, mas nieco doma? Napriklad "hi-fi vezu"? Alebo, z coho pocuvas hudbu?
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

djTrigger
Příspěvky: 6
Registrován: 09 říj 2011 14:34

Re: repro

Příspěvek od djTrigger » 31 říj 2011 17:45

matuli píše:Pocuj, mas nieco doma? Napriklad "hi-fi vezu"? Alebo, z coho pocuvas hudbu?
ted posloucham z PC z nejake obycejne 2.1 sady...ale jde mi o to,jak pripojim ke konzoli repro. jestli muze byt jakekoli nebo jen 2.0...v tom mam nejasnosti...

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: repro

Příspěvek od matuli » 31 říj 2011 18:19

Ako nemam s tym skusenosti, ale podla mna by ti to malo hrat.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host