Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Numark Mixtrack Pro 2

Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 10 kvě 2013 17:38

Potřebuji poradit jak nastavit reprobedny Creative A320 k mixáku Numark Mixtrack Pro 2, aby mi šel zvuk. Popřípadě jak nastavit Serato dj intro. Děkuji.
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod LIsZ » 10 kvě 2013 21:33

Skus trochu víc číst a hledat...
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 11 kvě 2013 13:34

LIsZ: To jsi mi hodně poradil. ;-)
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod johney » 11 kvě 2013 15:35

Co cakas pri takej otazke?
Uživatelský avatar
johney
 
Příspěvky: 170
Registrován: 29. 11. 2012
Bydliště: PD - SVK

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod LIsZ » 11 kvě 2013 16:51

Bylo to tady xkrát.. poradím ti leda: vpravo nahoře "Hledej.." a nebo zapojit rozum..
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod martin-fcb » 12 kvě 2013 21:32

Ke kontroleru si určitě dostal cd a na tom cd je i instalace zvukovky, takže staci nainslaovat
martin-fcb
 
Příspěvky: 14
Registrován: 28. 1. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 12 kvě 2013 22:31

Žádné CD jsem ke kontroleru nedostal. Akorat USB na propojení a to je vše. Jinak vám moc děkuji za pomoc. Doopravdy jste mi hoooodně pomohli. ;-) :-D
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod LIsZ » 13 kvě 2013 20:20

Nainstalovat asio drivery, serato(v serátu se nic nastavovat nemusí), v asiu nastavit 1 a 2 master a 3 a 4 odposlech (myslím) a ten 3,5jack co ti jde od beden nějak zredukovat na 2x RCA(buď odpojit ten kabel jestli jde a místo něho dát jack to rca a nebo něco takového )Obrázek
a zapojit na master z Mixtracku..
Comprende.?
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 15 kvě 2013 02:27

Takže ty cinche dám do Mixtracku a ten 3,5 jack co mi jde z beden dám do druhého konce. Pokud jsem to dobře pochopil. Jinak děkuji za odpověd'. :-)
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod ctiteljan » 19 kvě 2013 22:05

Odkud jsi mohl bych poradit ve více vecech vlastním už slušnou zvukovou aparaturu
ctiteljan
 
Příspěvky: 25
Registrován: 24. 3. 2013
Bydliště: Praha

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 27 kvě 2013 21:05

LIsZ: Můžeš mi prosím tě poradit jak mám nastavit v Asio master a odposlech? Nějak se v tom nevyznám. I když jsem to propojil a nainstaloval Asio driver, tak mi pořád nejde zvuk. Tak but' mám špatnou zvukovku v mixáku (Numark Mixtrack Pro 2) a nebo mám špatně nainstalovaný Asio driver. Už mě to pomalu štve, protože mixák už mám cca 2 měsíce doma a pořád mi nejde zvuk do reprobeden Creative A320. Mám už koupenou snad třetí redukci a pořád se mi nedaří mixtrack dát do provozu. Vím, že Vás pořád otravuji, ale jsem začátečník a tak potřebuji radu od zkušených, kteří už mají nějaký mixák koupený a ví jak na to. Moc ti (Vám) děkuji za odpověď.
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod LIsZ » 28 kvě 2013 22:47

taky nejsem žádny profesionál.. "hraju" z TM4 od reloopu přez seráto a mám to nastavené v Asio driverech takhle.. Master out: Out 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4.. třeba zkoušet.. i metoda pokus omyl občas zabere.
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 29 kvě 2013 18:17

LIsZ: A jaký Asio driver používáš? Já jsem si stáhnul ASIO4ALL v2.10 a tam mě to ukazuje, když se podívám jenou Out 4x 44.1kHz, 16Bits, ale to je vše. Když zapnu Serato DJ intro tak mi to, píše: Status: Unavailable! In use by another application? MS GS Wavetable Synth enabled? a mám u MixTrack Pro II červený křížek, že to nemám aktivní. Mám zvukovku IDT Higt Definition Audio CODEC a ta mi funguje správně. Jak se dívám, tak žádný Master out: 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4 tu nevidím. Doopravdy netuším jak to mám správně nastavit, aby mi šel zvuk do reprobeden. Vypadáto, že mixák funguje na 100% takže to bude asi tím nastavením v Asiu. Jinak máš pravdu, že pokus omyl občas zabere, ale i tak už si říkám jestli není chyba ve zvukovce v mixáku, protože když zapnu sluchátka, tak ani přes sluchátka mi nejde zvuk, když mám spuštěný Serato DJ intro. Možná by bylo nejlepší, aby se někdo přišel na to podívat, protože to asi nedám do provozu. :( :D Jinak dík za odpověď. Pavel.
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod NorthWard » 29 kvě 2013 18:21

LIsZ: A jaký Asio driver používáš? Já jsem si stáhnul ASIO4ALL v2.10 a tam mě to ukazuje, když se podívám jenom Out 4x 44.1kHz, 16Bits, ale to je vše. Když zapnu Serato DJ intro tak mi to píše: Status: Unavailable! In use by another application? MS GS Wavetable Synth enabled? a mám u MixTrack Pro II červený křížek, že to nemám aktivní. Mám zvukovku IDT Higt Definition Audio CODEC a ta mi funguje správně. Jak se dívám, tak žádný Master out: 1 Out 2 a Headphones: Out 3 a Out 4 tu nevidím. Doopravdy netuším jak to mám správně nastavit, aby mi šel zvuk do reprobeden. Vypadáto, že mixák funguje na 100% takže to bude asi tím nastavením v Asiu. Jinak máš pravdu, že pokus omyl občas zabere, ale i tak už si říkám jestli není chyba ve zvukovce v mixáku, protože když zapnu sluchátka, tak ani přes sluchátka mi nejde zvuk, když mám spuštěný Serato DJ intro. Možná by bylo nejlepší, aby se někdo přišel na to podívat, protože to asi nedám do provozu. :( :D Jinak dík za odpověď. Pavel.
NorthWard
 
Příspěvky: 7
Registrován: 10. 5. 2013

Re: Numark Mixtrack Pro 2

Příspěvekod LIsZ » 29 kvě 2013 21:07

Asio4all v.1.15. tak to ti fakt poradit nemůžu.. skus někoho kdo má mixtrack.
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Další

Zpět na Zvuková technika


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron