Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

jakou aparaturu

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod voče » 21 črc 2009 18:32

jamale, vymejšlíš blbosti.. ušetři aspoň 2x tolik. dostaneš za to 10x tolik. pěkně se teď rok udělávej ve snech o PAčku a pak si pořiď něco, čemu se aspoň trochu dá říkat aparát. všechno nemůžeš mít hned přece. a ta největší hovadina je koupit něco jen na začátek a počítat s tim, že to po roce vyměníš.. nevyměníš. bude se to s tebou táhnout jak červená nit. to ty peníze dej radši kanálu.

nevim, proč se nepodíváš po nějakejch starších EM151 (to, co ti všichni raděj!!), nějakym dobře osazenym subíku, tapco zesilovačích a behringra jako cross a budeš vysmátej! nebál bych se toho koupit to z bazáče (třeba na prodance.cz).

apropo, všechny ty sestavy, co tu vymejšlíš sou dřevotřískový skříně s maketama měničů. neboli hračky. TO je ten důvod, proč je to srajda.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
voče
 
Příspěvky: 315
Registrován: 5. 4. 2007
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 28 črc 2009 17:11

totalni hovadina co mužete udělat je koupit si zesilovač a k tomu bedny....ještě větší blbost je si koupit aktivní bedny....kupujete kocoura v pytli vubec nevite co tam je za IO,jak je to chlazený.....ja si postavil aktivní bedny sam a vim co tam je a stalo mě to minimum času a hlavně peněz každa bendna mě nepřišla ani na 1000kč a vytahnu z ní v klidu 100w :lol: :lol: :lol: kdo umi umí....
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod voče » 28 črc 2009 18:34

distrikt: ty už se radši nevyjadřuj..

pokud to teda nebyl vtip. a pokud to vtip byl, tak byl fakt blbej a příště to tam někam do závorky napiš.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
voče
 
Příspěvky: 315
Registrován: 5. 4. 2007
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 29 črc 2009 19:53

nj takový keci muže mít jenom dj který nemá o technice vubec šajn....není problem si postavit špičkový hi-fi zesilovač (jestli vubec viš co to je) doma za par šupů....
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod voče » 29 črc 2009 23:04

vůbec se s tebou nebudu předhánět, kdo má o čem větší šajn (zřejmě na tom budeš líp). jasný je jedno, nikomu si v ničem nepomoch, jen tu kydáš a děláš machra. neřek bych nic, kdybys jamalovi nabídnul, že mu to vyrobíš za desetinu, jelikož on neumí a dal mu na to dvouletou záruku.. ne, ty řekneš pouze to, že sme tu všichni blbci, že kupujem sériový cajky a že ty seš chytřejší, než všichni kolem. proto radši už mlč. nikomu to tvoje kydání neprospívá.

stavět možná umíš, ale radit fakt ne. a o tom je toto fórum. nazdar.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
voče
 
Příspěvky: 315
Registrován: 5. 4. 2007
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 30 črc 2009 13:16

aby ses neposral.....když chce někdo poradit tak poradim tak se hned nevstekej....normalně sem koupil repraky, u stolaře z dřevotřisky sem si nechal udělat korpus, polepil zevnitř odhlučnovacim materialem a zvenku jekorem,nějake pičovinky (rohy,uchytka) vyhybka nebyla problem ta se da koupit nebo jako ja sem si ji udělal podle těch repráků a tak stejně i ten zesilovač bud koupit stavebnici nebo jako ja sehnat na vrakovišti ze stary teslacký televize (chtělo to jenom větší chladič) a trafo taky bud koupit nebo někde sehnat a přemotat......kvalita zvuku je slušná za ty penize....sice dřevotřiska není optimalni material ale kupovane bedny se nedělaj z ničeho jineho a kdovi jestli tam je vubec to odhlučnění
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod Azu » 30 črc 2009 13:32

Srovnáváš něco úplně nesrovnatlenýho, on ten tvůj zesilovač v tom bude asi hrát úplně jinak než takovej zesilovač v komerční bedně třeba i jen od Behringera, natož třeba od RCF. Vůbec původní téma bylo ozvučení malých akcí do 100 lidí obzvláště když jsou zaměřené třeba na svatby a podobně kde není potřeba zas nějak extra kravál, tak nějak tam ty tvé výtovry se 100W nezapadají, to si dej k počítači. Já mam třeba u televize doma 2x 400W + 700W subwoofer a sem spokojenej člověk :-)
Vzhledem k omezenému rozpočtu bych vzal klidně raději jen satelity třeba Behringer Eurolive B315A nebo B215D a třeba později k nim dokoupil subwoofer, ten na těchto malých akcích stejnak moc nevyužiješ.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu
 
Příspěvky: 2168
Registrován: 29. 3. 2007

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod honcka » 30 črc 2009 14:02

distrikt píše:totalni hovadina co mužete udělat je koupit si zesilovač a k tomu bedny....ještě větší blbost je si koupit aktivní bedny....kupujete kocoura v pytli vubec nevite co tam je za IO,jak je to chlazený.....ja si postavil aktivní bedny sam a vim co tam je a stalo mě to minimum času a hlavně peněz každa bendna mě nepřišla ani na 1000kč a vytahnu z ní v klidu 100w :lol: :lol: :lol: kdo umi umí....



BTW celkem by me zajimalo, za kolik by si postavil biamp class H modul 250W 8ohm / 100W 8ohm s vyhybkou (tohle je v RCF ART310)
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1892
Registrován: 9. 4. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 30 črc 2009 21:26

jo tak jasně ja použil to co sem měl zrovna poruce jasně že sem tam mohl dat nějaky lepši zesilovač nebo tak ja to stejně nepotřebuju vytahnout na maximum a to že sem to napsal tady-prostě sem reagoval na topic....a ze skušenosti vim že opravdu nema cenu šetřit a kupovat si techniku jenom prozatim akorat nevim co ma dělat dj na svadbě....
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod Jamal » 31 črc 2009 23:02

No tak nehadejte se me tu :lol: :lol: ja bych si byl schopnej postavit zesilovac prece jen delam elektrotechniku a zesilovace beru celej rok a s nasim ucitelem si myslim ze by nebyl problem nejakej naplanovat ale je to trat na dlouhej beh to same stema bednama tak sem se zatim rozhodl ze si budu setrit a pak kupim neco poradneho prece jen v klubech vybyveni je tak co :lol: :lol: Tak postavit aktivni bedny neni taky problem ale nevyhoda je malej vyber zesilovacu do aktivek teda aspon u nas v CR a s chlazenim u takovej aktivek nemusi bejt problem ja mam treba vyresene chlazeni u recivru tak ze ho mam na jakem si adapteru na kterem se da menit napeti tedy od 3-12V takze to meni i otavky vetracek mam hozenej na zebrech takze to chladi paradne a muzu si i regulovat jak to ma fukat mozna vam vnuknu napad jak zlepsit chlazeni nekomu .?
Jamal
 
Příspěvky: 64
Registrován: 1. 3. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 01 srp 2009 21:43

jo to je dobrý napad třeba nějakým termistorem měřit teplo na zesilovači (IO) a přes tranzistor tak regulovat otačky ventilatoru.........zesilovač není zas tak těžké postavit např. ze stavebnic ale jak řikaš vyběr je malý spiš je od každeho tipu a výkonu jeden druh...
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod Jamal » 01 srp 2009 21:50

distrikt píše:jo to je dobrý napad třeba nějakým termistorem měřit teplo na zesilovači (IO) a přes tranzistor tak regulovat otačky ventilatoru.........zesilovač není zas tak těžké postavit např. ze stavebnic ale jak řikaš vyběr je malý spiš je od každeho tipu a výkonu jeden druh...


ono to staci i bez toho termistoru jde spise o to kdyz mas jen zebra chladici vzadu u nejakeho zesiku a treba to kotlis a bojis se aby se to nesesmahlo tak proto .no ono u tech zesilovacu kdyz si stavis ty stavbice nejsou spatne ale lepsi je nejaky naplonavat rict si co od toho ocekavas a na co ho pouzijes a potom uz jen schanis soucastky a postupne stavis ale rikam je to beh na dlouhou trat a hlavne je to nejlepsi stavet s nekym kdo v tomle oboru ma ejaou zkusenost poradnou
Jamal
 
Příspěvky: 64
Registrován: 1. 3. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 03 srp 2009 00:08

nj ale když chceš aby ti kolisaly otačky toho ventilatoru a nechceš to řešit tim termistorem tak jak je chceš regulovat?
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod Jamal » 03 srp 2009 10:19

distrikt píše:nj ale když chceš aby ti kolisaly otačky toho ventilatoru a nechceš to řešit tim termistorem tak jak je chceš regulovat?


zmenou napeti ale to bys musel manualne prepinat nebo to nechat jet proste co to jde na nejvetsi otackya nazdar :biggrin2: :biggrin2:
Jamal
 
Příspěvky: 64
Registrován: 1. 3. 2009

Re: jakou aparaturu

Příspěvekod distrikt » 03 srp 2009 17:05

no šak o tom pravě mluvim proto bych dal na chladič toho integraku termistor aby měřil teplotu a při větším zatížení by se ti zvětšíly otačky nebo třeba podle odběru zesilovače ale to už je trošičku naročnější
distrikt
 
Příspěvky: 63
Registrován: 12. 5. 2009

PředchozíDalší

Zpět na Zvuková technika


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Google [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+
cron