Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

3 pásma pasiv...poraďte

3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 04 črc 2011 17:28

Zdravim pánové a dámy. V oboru se už nějakou dobu pohybuji, ale vyděsila mě náplava všeho možného z číny a polska když jsem chtěl něco pohledat. Proto bych rád vaše zkušenosti.
Hraji na jedné diskotéce kde mám nastálo aparaturu ( 151ky + subby ) problém je když potřebuji jet jinam ( narozky, svatby atd ). Takže třípásma je pro mne jasná volba akorát který :-( odzkoušený mám DANy 400W RMS (nebo 350W teď už nevim ) staršího data výroby ale hráli perfektně v celém rozsahu. Předem říkám že aktivky nechci, chtěl bych ty třípásma totiž využít na případné posílení basů na té diskotéce ( zapojit jen spodky z eqvalizeru, taky odzkoušeno s Danama ) což by nejspíš s aktivkama šlo taky když tak nad tim přemýšlim :-) mno třeba mi poradíte.
Jo jinak živit to hodlam american audio VLP1500 a nějakej eqv. nebo procesor uvidim :-)
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod microgenius » 04 črc 2011 19:09

a jakej na to mas rozpocet ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius
 
Příspěvky: 721
Registrován: 17. 11. 2009
Bydliště: Teplice

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 04 črc 2011 20:02

kdyby byl bazar byl bych radši :-) jinak tak do 12ti za pár
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod honcka » 04 črc 2011 20:48

za 12 mas tak ty 151, tripasma co jsem videl jsou vetsinou biamp
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 04 črc 2011 23:19

Tak to vidim asi tak že rozeberu ty kamarádovy DANy a udělam repliky :-)
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 04 črc 2011 23:24

a co tohle? http://www.ac-akustika.cz/shop/item/rh-15-3-400.htm

To dost připomíná ty Dany
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod microgenius » 04 črc 2011 23:53

RH sound neni zrovna dobra znacka reprobeden
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius
 
Příspěvky: 721
Registrován: 17. 11. 2009
Bydliště: Teplice

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod honcka » 05 črc 2011 00:59

clownn píše:Tak to vidim asi tak že rozeberu ty kamarádovy DANy a udělam repliky :-)

nevim co tam mel za repra, ale kdyz pojedes nejakej rozumnej lowend (eminence) tak das vic nez 6000 jenom za repra, kdyz by si chtel neco lepsiho, tak
http://www.splservis.unas.cz/planky/SA3_E_plan.pdf
pripadne, to co stavel kamos
http://bananaboy.rajce.idnes.cz/ktx_3pasmo/
Rozpocet
REPRO:
15" (MB15N401) - 5.200,-
10" (MR10N301 ) - 5.500,-
10" fazovy korektor - 475,-
1,4" - DE700 - 5.500,-
Horna HF94 - 1400,-
vyhybka - 1000,-
Celkem repro = 19.075,-

MATROS:
deska 15multiplex - 800,-
1/2 4multiplex - 300,-
srouby - 700,-
natl.matky - 200,-
lepidlo - 300,-
PU Lepidlo - 150,-
barva + lak - 300,-
drzadla - 350,-
zavesy - 500,-
kabely - 80,-
miska - 50,-
speakony - 80,-
celkem matro = 3810,-

celkem jeden box bez prace = 22.805,-
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 05 črc 2011 13:29

To co stavěl ten tvůj kamarád nevypadá vůbec zle :-)
A pokud by to v tom prvním případě tak 6000,- jen za repro by nebylo moc. Bedny nechávám dělat u
svého kamaráda truhláře který se o mě stará víc než skvěle za super peníze. Prakticky už tu bednu vždycky jen potáhnu kobercem a osadim. Což už je jen ta příjemná práce :-)

Tak se zeptám jinak. Co by jste doporučili do takové 3. pásmové bedny za repra :-)
Jsem votravnej že :D
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 05 črc 2011 13:34

microgenius píše:RH sound neni zrovna dobra znacka reprobeden



Slyšel jsem :-( jen nevím zda by pro moje potřeby nestačili. Nechci s nima ozvučit celej klub. Jen je s sebou vytáhnout když jedu mimo ( většinou menší akce do 50 ti lidí po hospodách )
Pokud je to ale vážně takovej šrot že bych je po 100 hodinách hraní zahodil tak to samozřejmě nechci.
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod microgenius » 05 črc 2011 14:25

clownn píše:
microgenius píše:RH sound neni zrovna dobra znacka reprobeden



Slyšel jsem :-( jen nevím zda by pro moje potřeby nestačili. Nechci s nima ozvučit celej klub. Jen je s sebou vytáhnout když jedu mimo ( většinou menší akce do 50 ti lidí po hospodách )
Pokud je to ale vážně takovej šrot že bych je po 100 hodinách hraní zahodil tak to samozřejmě nechci.




zkus se kouknout po bazarech hodne lidi tam prodava 3pasma nebo sestavy :
treba www.midi.cz
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
microgenius
 
Příspěvky: 721
Registrován: 17. 11. 2009
Bydliště: Teplice

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 05 črc 2011 14:39

microgenius píše:
clownn píše:
microgenius píše:RH sound neni zrovna dobra znacka reprobeden



Slyšel jsem :-( jen nevím zda by pro moje potřeby nestačili. Nechci s nima ozvučit celej klub. Jen je s sebou vytáhnout když jedu mimo ( většinou menší akce do 50 ti lidí po hospodách )
Pokud je to ale vážně takovej šrot že bych je po 100 hodinách hraní zahodil tak to samozřejmě nechci.




zkus se kouknout po bazarech hodne lidi tam prodava 3pasma nebo sestavy :
treba http://www.midi.cz


Dík :-) Já koukam jen na Prodance maximálně. NEmám moc času seďet hodiny u pc
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod honcka » 05 črc 2011 19:51

jestli si chces postavit, tak bych vysel asi z tyhle konstrukce
http://valy.1ka.eu/DIY/soundsystem/pbau ... n.asp.html
osadil to
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=81788
+
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82296
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90814
pod tim by byla oddelena bassreflexova komora osazena
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82363
ala
http://valy.1ka.eu/DIY/soundsystem/pbau ... n.asp.html
akorat prepocitat rozmery dle delici frekvence a primo na ten reprak
jeste se musis rozhodnout, jestli budes mit komplet 3pasmovou vyhybku, nebo 2 pasmovou a biamp hnat ten 15" basak
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod honcka » 05 črc 2011 19:53

jinak urcite to nech udelat z preklisky, kdyby to bylo z MDF, tak ta bedna bude vazit 100kg :)
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: 3 pásma pasiv...poraďte

Příspěvekod clownn » 06 črc 2011 01:35

honcka píše:jinak urcite to nech udelat z preklisky, kdyby to bylo z MDF, tak ta bedna bude vazit 100kg :)



No vůbec to nevypadá zle....Myslim že jsi mi to vyřešil...zkontaktuju truhláře a tady místního zvukaře aby jsme to odladili a bude to :-) děkuji ti.
Věděl jsem že mi tu s tím helpnete :-) djforum forever
clownn
 
Příspěvky: 9
Registrován: 4. 7. 2011
Bydliště: Jablonec nad Niou

Další

Zpět na Zvuková technika


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot], Bobo69, Google [Bot], honcka

reklama
Facebook  Twitter  Google+