Gramofony ...... MP3

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Weka23
Příspěvky: 4
Registrován: 14 srp 2011 13:27

Gramofony ...... MP3

Příspěvek od Weka23 »

Ahoj měl bych takovou menší otázku ... je nějakej levnější způsob než je serato jak propojit gramofony s počítačem aby přehrávaly MP3 .....díky za každou radu ....

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Gramofony ...... MP3

Příspěvek od stereoman »

Vsechny levnejsi zpusoby ztraci (spise jiz ztratili) v tomto zavode dech. Ber toto:

NI Traktor Scratch 2 (kolik ted stoji DUO?)
Serato Scratch


a pak jeste VDJ (nevi nekdo kdy ma vyjit ta jejich "revolucni" nova verze?). U vsecho, co jsem jmenoval je videt nejaky vyvoj ... Zbytek jsou u me mrtve technologie.

Abych odpovedel na tvou otazku uplne, tak jeste zminim, ze existuje i opensource DVS na linux. Google ti rekne vice...

Pokud nemas na nove, kup jete. Ted byl nekde inzerat na predchoziho Traktor Sratche za 7cku. Pominu-li samply a waveform, tak oproti aktualni verzi tam je minimalni rozdil...

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Gramofony ...... MP3

Příspěvek od Ludek »

stereoman píše: (nevi nekdo kdy ma vyjit ta jejich "revolucni" nova verze?)
Když vývoj verze 8 a sloučení s djDecks loni 3. listopadu oznámili, tak tvrdili, že to bude trvat víc, než několik týdnů. Teď už to máme skoro víc, než několik měsíců, takže vyjít to může klidně dnes, nebo taky za měsíc, ale už je čas. Nikdo kromě vývojářů to neví přesně. Já na jejich stránky chodím VDJ 8 vyhlížet každý den a také už mě to moc nebaví. :roll: Ale radši ať to pořádně otestují a nemusí to pak záplatovat verzemi 8.01, 8.02 jako zatím vždy. VDJ 7 mi spolehlivě slouží a těch pár dní si ještě počkám. 8)

Já osobně to ale tipuju na tuto, nebo některou z příštích nedělí. Moc dobře vědí, že kdyby to vydali v pátek odpoledne, tak si to spousta nedočkavých DJs přeinstaluje narychlo ze zvědavosti hodinu před akcí, správně to nenastaví a pak budou mít problémy. Takto je vždy donutí si s tím doma alepoň pár dní pohrát a vyzkoušet si to. :)

Edit 23.3: Tak na VDJ si asi ještě nějakou dobu počkáme, na veletrhu ve Frankfurtu zatím ukázali jakousi alfa verzi, která je prý teprve hotová ze 60 procent. :? Ale co se týče nových funkcí a vylepšení, je jich tam zatím spousta. Už aby to bylo hotové celé....
Naposledy upravil(a) Ludek dne 23 bře 2012 20:02, celkem upraveno 3 x.

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 20:30

Re: Gramofony ...... MP3

Příspěvek od lukoslaf »

Ludek píše:
stereoman píše: (nevi nekdo kdy ma vyjit ta jejich "revolucni" nova verze?)
Když vývoj verze 8 a sloučení s djDecks loni 3. listopadu oznámili, tak tvrdili, že to bude trvat víc než několik týdnů. Teď už to máme skoro víc, než několik měsíců, takže vyjít to může klidně dnes, nebo taky za měsíc, ale už je čas. Nikdo kromě vývojářů to neví přesně. Já na jejich stránky chodím VDJ 8 vyhlížet každý den a také už mě to moc nebaví. :roll: Ale radši ať to pořádně otestují a nemusí to pak záplatovat verzemi 8.01, 8.02 jako zatím vždy. VDJ 7 mi spolehlivě slouží a těch pár dní si ještě počkám. 8)
Ludek mas pravdu, ja som to uz pred mesiacom spominal... :?

./viewtopic.php?f=1&t=6934&start=15
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

honcka
Příspěvky: 1925
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Gramofony ...... MP3

Příspěvek od honcka »

stereoman píše:
a pak jeste VDJ (nevi nekdo kdy ma vyjit ta jejich "revolucni" nova verze?). U vsecho, co jsem jmenoval je videt nejaky vyvoj ... Zbytek jsou u me mrtve technologie.
mixvibes jeste jede, posledni update crossu je z listopadu 2011

Odpovědět