Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Windows 7 + Traktor PRO problém

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod atlon » 23 led 2011 10:28

este dodam ze mam 64bit verziu win 7 , aj pod nou to funguje v pohode? ci?
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod jasin755 » 23 led 2011 14:29

Dj Squirry : Neni je to i pro Scratch pro ... kdyz si nainstaluejs jen Scratch pro tak v registrech se to jmenuje Traktor Pro...

lukasbv: Bohuzel nemam svuj PC doma takze ti neporadim jak se ten klic presne jmenuje... Jinak co ti ukazuje DPC Latency ? Vse ok ?
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
jasin755
 
Příspěvky: 43
Registrován: 30. 11. 2010

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod lukasbv » 23 led 2011 14:58

jasin755 píše:Dj Squirry : Neni je to i pro Scratch pro ... kdyz si nainstaluejs jen Scratch pro tak v registrech se to jmenuje Traktor Pro...

lukasbv: Bohuzel nemam svuj PC doma takze ti neporadim jak se ten klic presne jmenuje... Jinak co ti ukazuje DPC Latency ? Vse ok ?


právě že když se to zaseká,tak to vyletí do červených.
Teď budu zkoušet i radu od AZU. Je pravda,že se to poutvých radách zlepšilo. Už se to nesekalo 5sec v kuse,ale vždy to jen jednou seklo na setinku,ale slyšet to bylo .

Zjištuji, že win 7 jsou uplne na hovno. Nejsou na to ještě 100% ovladače a proto se to seká. To u win xp nikdy neudělalo
lukasbv
 
Příspěvky: 32
Registrován: 13. 5. 2008

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod jasin755 » 23 led 2011 18:05

Tak kdyz ti to vyleti tak je to jasny... Zkus ten Latency Mon a serad si ty respondy driveru od nejvysiho po nejmensi a sleduj u jakyho to vyleti .. tam je pak problem..
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
jasin755
 
Příspěvky: 43
Registrován: 30. 11. 2010

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod atlon » 25 čer 2011 12:42

vie niekto na co je driver ACPI Driver for NT (ACPI.sys) ?? pri nom mam cez latencyMon Highest execution stale 1,5 ms
Uživatelský avatar
atlon
 
Příspěvky: 827
Registrován: 4. 3. 2008
Bydliště: Levice,SVK

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod elektro.smart » 14 říj 2011 12:32

Taky sem měl problém se sekáním zvuku ve win7 32bit....a to nemám žádnou šunku (C2Duo P8600 2,4GHz, 4Gb RAM, Nvidii9300GS, 500Gb HDD 5400ot.) zkoušel sem nastavení dle Native Instruments http://www.native-instruments.com/knowl ... processing

ale bohužel problém stále přetrvával. Hlavně při hraní ze 4 decků, někdy to valilo bez chyby třeba i půl hodiny a pak se zvuk začal sekat, vyždycky třeba jen na pár vteřin, ale rozhodně to není nic co by se dalo přehlédnout. Jindy to zase dělalo hned po 10 minutách mixu třeba i ze dvou tracků. Měřák vytížení procesoru vyletěl do červených a zvuk začal lagovat (znělo to jako takový divný zasekaný reverb). Nastavoval sem všechno možné, zkoušel různé ASIO drivery, měnil latence. Win sem měl samozřejmě jen na Traktora, poslední service pack a všechny aktualizace, poslední verze traktora2 2.1.1. včetně driverů 3....

poslední možnost jak se s tímto neduhem vypořádat bylo nainstalovat XP! Mám to na notebooku jako dualboot, hlavní system win7 64 bit na práci a jako druhý system win XP jen na Traktora. Vypadá to že v XP to běží o poznání lépe. Zatím sem to testoval asi 2 hodiny a ani jednou se to neseklo, krásný čistý zvuk bez výpadků. Takže kdo máte podobný problém a nedaří se vám to ve win 7 odladit toto je možné řešení....

nebo přejít na MAC...ale kdo nechce zbytečně vyhazovat peníze je lepší zkusit XP
elektro.smart
 
Příspěvky: 4
Registrován: 14. 10. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod stereoman » 14 říj 2011 12:53

NA 2.1.1 bych to moc netestoval. Testni to s 2.0.3...
Uživatelský avatar
stereoman
 
Příspěvky: 1082
Registrován: 8. 3. 2007
Bydliště: Germany

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod elektro.smart » 14 říj 2011 15:06

s 2.0.3 mi to právě dělalo ve win 7 taky...i když né tak často jako s 2.1.1...

sme s tím dokonce s kámošem odehráli i jednu akci, hráli sme dva z S4, celou dobu to šlapalo až tak po hodině to dvakrát na krátkou chvíli zazlobilo....

v XP zatím no problem i u verze 2.1.1..... ale to ukáže až čas
elektro.smart
 
Příspěvky: 4
Registrován: 14. 10. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod elektro.smart » 26 bře 2012 13:20

Další postřeh.... nahrál sem si na HDD asi cca 1GB nových tracků a při jejich mixování v traktoru se opět sem tam seknul zvuk. Vyřešil sem to defragmentací disku >> potom už vše běhalo bez problémů a sekání!!!
elektro.smart
 
Příspěvky: 4
Registrován: 14. 10. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod Bobo69 » 03 čer 2012 11:37

Tak mne se Traktor seka jako prase... hlavne kdyz pustim druhej track tak zvuk vypadne uplně..Posledni verze Traktoru asi zere hodne pamět a dáva pekně pokouřit processoru.....Asi prejdu na XP Professional a nainstaluju jinou verzi Traktora...Pomohlo nekomu preinstalovat kompl na XP?
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - ASUS VivoBook K551LA-XX127H - Yamaha HS7
Uživatelský avatar
Bobo69
 
Příspěvky: 594
Registrován: 26. 6. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod elektro.smart » 20 čer 2012 11:55

Joo mě to pomohlo....viz příspěvky výše>> Mám tam XP a valí to v pohodě, nebo o dost stabilněji než ve WIN7, záleží na tom jakou máš konfiguraci PC, jestli to má vůbec smysl....

Mám teď tu nejnovější verzi 2.5 včetně driverů + kontroler S4....mixuju i ze 4 decků (nebo 3 + 1remix) a je to stabilní (PC NTB ASUS core2Duo 2,4Ghz, 4GB RAM, 500GB HDD)

Akorát když do PC nahrávám nové tracky defragmentuju potom disk, protože to sekání v 90% způsobuje právě fragmentace. Nebo alespoň u mě....Chce to zkoušet noo, já se s tím, nervoval asi dva měsíce než sem to úplně vychytal.

Myslím že nejlepším řešením by bylo vyhodit klasickej HDD a dát tam SSD, mnohem rychleji by to dokázalo načítat tracky....
elektro.smart
 
Příspěvky: 4
Registrován: 14. 10. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod dj Z » 21 led 2013 11:32

3) Windows 7 obsahuje bug ktery pri pouziti USB zvukovek zatezuje CPU cca kazdych 5sec na 100% tohle zpusobuje sekani aj. spatnosti. Fix muzes stahnou zde na srankach Microsoftu http://support.microsoft.com/kb/981214

ked stiahnem ten FIX napise mi ze aktualizacia sa nevztahuje na vas pocitac nedá sa to vypnut niekde v registroch ?
dakujem za radu
dj Z
 
Příspěvky: 3
Registrován: 20. 1. 2013

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod Bobo69 » 21 led 2013 20:34

Pokud se vám při instalaci hotfixu ukáže, že aktualizace není použitelná pro tento systém, znamená to, že jste buď vybrali špatný OS nebo vás OS už tuhle aktualizaci obsahuje. Po odstranění nebo zkontrolování této vady je nutné změnit plánování procesu z aktuálně běžících programů, na všechny programy a služby v pozadí. Provedeme to tak, že v ovládacích panelech najdeme opět systém a v něm upřesnit nastavení systému, stejně jako u přepínání Windowsu do Performance módu. Tam v části „Výkon“ klikneme na „Nastavení“, přepneme se na záložku „Upřesnit“ v části „Optimalizovat výkon pro“ vybereme „Služby na pozadí“ a potvrdíme. Po tomto kroku následuje úprava řízení spotřeby. Operační systém je navržený tak, aby při váš stoj měl co nejmenší spotřebu. To je celkem chytré a rozumné, ale v našem případě nežádoucí. Problém je v tom, že když systém pracuje v nějakém úsporném režimu, a najednou musí přejít do vysokého výkonu, tak nastane prodleva mezi tím než se „přepne“. V ten okamžik může dojít k drop outu. Řízení spotřeby upravíme tak, že si otevřeme ovládací panely a tam si najdeme „Možnosti napájení“ . Zde přepneme řízení spotřeby na vysoký výkon. Pokud se vám nezobrazuje položka „Vysoký výkon“, je nutné kliknout na „Zobrazit další schémata“ a pak ji už uvidíte. Poté přejděte na nastavení schématu tlačítkem „Změnit nastavení schématu“ u vysokého výkonu. Všechny následující hodnoty nastavte na „Nikdy“. Poté zvolte „Změnit pokročilé nastavení napájení“. Hodnoty nastavte takto: „Pevný disk > Vypnout pevný disk po: Nikdy“, „Nastavení USB > Nastavení volitelného pozastavení zařízení USB: Zakázano“, „Řízení spotřeby procesoru > Minimalní stav procesoru: 100%“. Takto byste měli mít správně nastavenou napájecí část. Nyní přejdeme k zakazování nepotřebných zařízení. Tohle není moc použitelné, pokud používáte notebook na jiné účely, než na hraní a nemáte vytvořený multiboot. Jako první věc, co byste měli zakázat, a navíc je snad nejdůležitější v celém tomto návodu, je zakázání „Microsoft ACPI-Compliant Method Battery“ . Najdete ji v sekci „Baterie“. Dále zakažte všechny síťové adaptéry a nepotřebné řadiče zvuku (integrovaná zvukovka aj.). Dále zakažte odpojování USB zařízení při nečinnosti tak, že otevřete „Řadiče USB“ a u všeho co se jmenuje „Kořenový rozbočovač USB“ kliknete pravým tlačítkem, dáte vlastnosti, záložka „Řízení spotřeby“ a odškrtnete „Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie“. Při každém zapnutí počítače tohle zkontrolujte. Někdy se to samo od sebe zapíná. Tohle je asi vše, co se týče úprav systému. Ted stačí přidat zástupce na plochu (pokud jej tam nemáte), klikněte na něho pravým tlačítkem > vlastnosti > Kompatibilita a zaškrtněte „Spustit tento program jako správce“ a potvrďte.
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - ASUS VivoBook K551LA-XX127H - Yamaha HS7
Uživatelský avatar
Bobo69
 
Příspěvky: 594
Registrován: 26. 6. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod LIsZ » 21 led 2013 21:18

jasin755 píše:
3) Windows 7 obsahuje bug ktery pri pouziti USB zvukovek zatezuje CPU cca kazdych 5sec na 100% tohle zpusobuje sekani aj. spatnosti. Fix muzes stahnou zde na srankach Microsoftu http://support.microsoft.com/kb/981214


Za tohle díky moc. Mám zase podobný problém s Seratem, a zdá se že to pomohlo. Uvidím časem ,ale vypadá že to šlape líp a to CPU se tak nezatěžuje. :) Díky.
LIsZ
 
Příspěvky: 90
Registrován: 24. 10. 2011

Re: Windows 7 + Traktor PRO problém

Příspěvekod dj Z » 22 led 2013 23:28

3) Windows 7 obsahuje bug ktery pri pouziti USB zvukovek zatezuje CPU cca kazdych 5sec na 100% tohle zpusobuje sekani aj. spatnosti. Fix muzes stahnou zde na srankach Microsoftu http://support.microsoft.com/kb/981214

mne to stále nefunguje, špatný OS som určite nevybral ma win7 64 bit home premium, podla toho to aj vyberám, vypise mi ze aktualizácia sa na vas pocitac nevztahuje, ale evidentne to tam mám, ked spustim software Traktor Scratch Pro 2.6 a pustim spravcu úloh CPU každých 5 sekund vyskoci na 100% a to s traktorom vobec nic nerobým

ako to môzem skontrolovať či mam tu aktualizaciu alebo nie? a neako inak sa to neda odstranit len tým FIXom ?

mam HP i5 SSD disc a blbne to , "som na nervy"

poradte este niekto "pls" :!:
dj Z
 
Příspěvky: 3
Registrován: 20. 1. 2013

PředchozíDalší

Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+