Přihlašovací jméno
Heslo
Přihlásit
Neodhlašovat
info
Přihlásit pomocí Facebooku

Windows 10

Windows 10

Příspěvekod EVO » 16 lis 2015 12:08

Ahojte,

mám teď možnost mít oproti starým win 7 ty nové 10. Ovšem nechci se do nich hnát zbytečně, a zajímají mě Vaše zkušenosti, jak si tyto nový windowsy rozumí s dj softy typu Traktor, Serato, Virtual DJ, Ableton atd... Má někdo zkušenosti?

Ptám se mj. proto, že jsem asi před rokem zkoušel win 8 a tam byly furt nějaký problémy, tak proto mě zajímá jak je to s novejma desítkama ;-)
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Windows 10

Příspěvekod honcka » 16 lis 2015 16:31

Potřebuješ nějakou funkci WIN10, jestli ne, platí v produkčním prostředí zlaté IT pořekadlo "Když to funguje, nešahej na to" pokud to mermomocí chceš vyskoušet, udělej si image disku
http://nbg.freetekno.cz
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS
honcka
 
Příspěvky: 1893
Registrován: 9. 4. 2009

Re: Windows 10

Příspěvekod djmario » 17 lis 2015 12:48

Ahoj přesně tak win 10 bych zatím nedoporučoval když dobře běží win 7 a vše šlape jak má
Uživatelský avatar
djmario
 
Příspěvky: 160
Registrován: 7. 2. 2011

Re: Windows 10

Příspěvekod Bobo69 » 17 lis 2015 22:03

Windows 10 má v v sobě špehovací program...NEBRAT!
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - ASUS VivoBook K551LA-XX127H - Yamaha HS7
Uživatelský avatar
Bobo69
 
Příspěvky: 594
Registrován: 26. 6. 2011

Re: Windows 10

Příspěvekod EVO » 18 lis 2015 13:54

Díky všem za podněty. Co se týče soukromí, pokud vím, dá se tam skoro vše povypínat (a je pravda že toho je hodně, ale jak říkám, dá se to vypnout, popř. nepoužívat Edge, Skype atp.)

Jde o to, že k těm win 10 jsem jistými faktory poněkud tlačen, no a notebook mám jen jeden, nemůžu tedy používat dva, např. jeden na podnikání a jeden na hudbu... 2 systémy se mi tam taky nechce mít nainstalovaný, že bych to používal zvlášť, byť chápu, že by to bylo optimální, mít např. čistou instalaci starších 7 čistě na hudbu. Bohužel toto se mi moc nelíbí...

Takže mi jde spíš o tu samotnou PRAXI s desítkama, jestli už to někdo zkoušel, jestli máte ozkoušeno že DJsofty fungují i v těch desítkách..
EVO
 
Příspěvky: 547
Registrován: 23. 8. 2007

Re: Windows 10

Příspěvekod nema.dj » 19 lis 2015 00:58

nechapem faktor, ktorý by ma tlacil do W10, okrem hlasky na liste, ktora sa da odstavit ... ked nechcem, tak nechcem .... W10 ma frcat na uplne inej platforme ako W7 ... w7 je relativne samostany system ...W10 je terminal nejakeho systemu ... ked mi nieco fakci, spolahlivo, naco do toho rypat ... vid kauza El Captain na mac-och ... bezny puzivatelia - wow, hudobnici - nothing to work .... na ovladanie DMX mi fakci notas IBM R51 na win XP sp3, ked to ide, naco do toho rypat :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Uživatelský avatar
nema.dj
 
Příspěvky: 600
Registrován: 20. 6. 2010
Bydliště: SVK

Re: Windows 10

Příspěvekod motomiro » 22 lis 2015 08:23

tak jen tak ze zajimavosti. Na win 8.1 jsem mel nainstalovany reloop spin a taky mixvibes croos. ten croos běžel na zvukovce reloop spin.
ikdyž jsem vyskoušel všechny možny drivery,latence,ovladače atd. tak reloop spin bylo problem ze začatku rozjet. crosos běžel teměř bez problemu ale občas spadnul,no spiš zmrz .
Po provedeni upgrade na win10(bezplatneho) potize přestali...aspon u me...mam lenovo i3, 1THDD,8G RAM,takže nic moc ale zacalo to fungovat bez potizy a to muzu mit vedle toho spušteny třeba antivir. to jsem skoušel jen pro test....

ohledne špehovani.
stači zadat v přikazovem řadku mscofig a danou službu vypnout...zasilani zprav,taky win update...xboxlive...a dalši zbytečny veci a nic vas špehovat nebude....
PS:google o Vas stejne vy nejvic a špehuje vas denodene...
motomiro
 
Příspěvky: 92
Registrován: 25. 2. 2013
Bydliště: Plzen,Bilina,Smilno


Zpět na DJ software


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Bing [Bot]

reklama
Facebook  Twitter  Google+